Nesretni u ljubavi
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nesretni u ljubavi
dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Bolje to nego nogomet :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
e pa sad...Isus nisam, ne mogu toliko:)maggie13 wrote:mislila sam koliko ima potrebitih ;-)dijagram wrote:nece, ima toga, Bogu hvalamaggie13 wrote:hahaha,nestat ce to brzo :Pdijagram wrote:ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
dijagram-
2015-08-09
kakva macka kakvi bakraci i predenje, kod mene prednost imaju one koje znaju rukovat dobro s lopatom, moze i neka koja se kuzi u sitne kucanske oprevke al izgleda da su mi kriteriji previsoki :face:maggie13 wrote:Ha? Imas macku ili zena treba znati presti? :DLeviathan2 wrote:glupost, po tomu ispada da mi priglupi baustelci imamo po 5 zenskih na svaki prst(a teskom mukom hapimo koji i to jako rijetko), hebemti glupe studije, to je gluplja studija od one o uticaju predenja na otapanje polarnog pokrivaca
Jel to ono s rukama il u vodi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
dijagram-
2015-08-09
da..vidi stvarno..8-)dijagram wrote:e pa sad...Isus nisam, ne mogu toliko:)maggie13 wrote:mislila sam koliko ima potrebitih ;-)dijagram wrote:nece, ima toga, Bogu hvalamaggie13 wrote:hahaha,nestat ce to brzo :Pdijagram wrote:ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
2014-04-12
maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
Ljubav je za stare ljude.
Mladi trebaju partijati, slaviti život do smrti.
Guest- Guest
dijagram wrote:Jel to ono s rukama il u vodi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Ono s mrežom, smeč nešto ;)
2015-08-06
a,joj,ne mogu vjerovat da cu se pronaci u tome..jos bi me mogao i namamit..;PLeviathan2 wrote:kakva macka kakvi bakraci i predenje, kod mene prednost imaju one koje znaju rukovat dobro s lopatom, moze i neka koja se kuzi u sitne kucanske oprevke al izgleda da su mi kriteriji previsoki :face:maggie13 wrote:Ha? Imas macku ili zena treba znati presti? :DLeviathan2 wrote:glupost, po tomu ispada da mi priglupi baustelci imamo po 5 zenskih na svaki prst(a teskom mukom hapimo koji i to jako rijetko), hebemti glupe studije, to je gluplja studija od one o uticaju predenja na otapanje polarnog pokrivaca
Znam ja,lakirat nokte,sminkat se..i druge sitne kuce oprevke B-)
2014-04-12
svako se negdje pronađe,epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate
kojoj subkulturi ti pripadaš, ili si dio mainstreama?
Guest- Guest
Da..i volit se ♡.♡soroš wrote:maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
Ljubav je za stare ljude.
Mladi trebaju partijati, slaviti život do smrti.
2014-04-12
epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ma lako za to, nema yode, kako ce se ozeniti, ovdje sam ga mogao barem nagovarati.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jel to ono s rukama il u vodi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Kad ce naci svoju ljubav, bit ce jedan od ovih mnogobrojnih, nesretnih.
dijagram-
2015-08-09
Ma jasno deda, međutim ovdje su ocrtane osobine egocentrika pa i narcisa a ne inteligentne osobe....soroš wrote:svako se negdje pronađe,epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate
kojoj subkulturi ti pripadaš, ili si dio mainstreama?
To su osobe s hendikepom nije čudo da ne mogu stvoriti stabilnu vezu.....
2015-08-06
dijagram wrote:Ma lako za to, nema yode, kako ce se ozeniti, ovdje sam ga mogao barem nagovarati.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jel to ono s rukama il u vodi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Nema ga jer zato što vodi sad neki business a ne pada mu na pamet ženiti se jer evo deda je dao znanstvene dokaze da samo glupi imaju stabilne veze, ako treba alijepit će i graf ;)
2015-08-06
nisam čitao članak, samo sam sve c/pepikur37 wrote:
Ma jasno deda, međutim ovdje su ocrtane osobine egocentrika pa i narcisa a ne inteligentne osobe....
nasjeo sam na naslov
Guest- Guest
Oni su pametni, imaju istraživanja...nas budale ponese ljubav, potreba za reprodukcijom, neki prirodni instinkti stvaranja i prenošenja dalje...
2015-08-06
A mozda je i tako, no ja sam uvijek bio nesto drugo pa to za mene ne vrijedi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ma lako za to, nema yode, kako ce se ozeniti, ovdje sam ga mogao barem nagovarati.epikur37 wrote:dijagram wrote:Jel to ono s rukama il u vodi:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Nema ga jer zato što vodi sad neki business a ne pada mu na pamet ženiti se jer evo deda je dao znanstvene dokaze da samo glupi imaju stabilne veze, ako treba alijepit će i graf ;)
dijagram-
2015-08-09
soroš wrote:nisam čitao članak, samo sam sve c/pepikur37 wrote:
Ma jasno deda, međutim ovdje su ocrtane osobine egocentrika pa i narcisa a ne inteligentne osobe....
nasjeo sam na naslov
Nema veze, idi sad, oprošteno ti je...
2015-08-06
r_nevjesta wrote:epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
e, mladost, ludost, ponesu vas hormoniepikur37 wrote:Oni su pametni, imaju istraživanja...nas budale ponese ljubav, potreba za reprodukcijom, neki prirodni instinkti stvaranja i prenošenja dalje...
kad pričate o ljubavi mislite samo na eros,
agape vam nije ni na kraj pameti
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pokopan nesretni djecacic Denis
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
Page 5 of 7