Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
Page 1 of 1
Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/najtezi-bozic-pretilog-klinca-zlocesti-djed-mraz-me-izvrijedao-kao-psa-kaze-da-prestanem-zderati-hamburgere-i-pomfrit/5364051/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
ovaj djed mraz neki radikalni nutricionist..
2015-09-08
Re: Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
malac bas odvratno izgleda,kao dobro utovljeni prasac....
Guest- Guest
jbg imao je peh da naleti na 'vegetu'bogomdani wrote: malac bas odvratno izgleda,kao dobro utovljeni prasac....
2015-09-08
Kad gledas te americke klince do doista sve vise je retardirano..vjecito zice u usima,pilje u one smrtfoune,zderu hamburgere,locu na hektolitre Cole..izgledaju kao hibridi ljudi ssvinja...uzas zivi..
Guest- Guest
Lepo mu je i rekao.
jbg zahtjevna je uloga djeda mraza..kad ti doleti brdo histericne djece..a izgleda ovaj debeli ej naletio djedu mrazu na volej kad mu ej vec dogorio fitilj....
2015-09-08
Similar topics
» Biskup rekao djeci da Djed Mraz ne postoji: Roditelji bijesni, Crkva se ispričava
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Da riješimo dilemu - Djed je Mraz ili Božićnjak
» BiH: Izmišljeni lik s paketićima: Djed Mraz i ove godine nepozvan u nekoliko bh. vrtića. Kosi se s religijom?
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Da riješimo dilemu - Djed je Mraz ili Božićnjak
» BiH: Izmišljeni lik s paketićima: Djed Mraz i ove godine nepozvan u nekoliko bh. vrtića. Kosi se s religijom?
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
Page 1 of 1