Nesretni u ljubavi
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nesretni u ljubavi
Nie!r_nevjesta wrote:ne može oboje, to je protuprirodnodzepna_venera wrote:Ja b oboje!
Samo da svako bude pametan u svojoj ulozi. Ne moze Romeo bit malo Romeo, a malo Julia :P
Guest- Guest
izbjegavaš bitno.r_nevjesta wrote:
i ti isto :P misliš li da bi nešto napravio drugačije ili bio 'pametniji'?
da SI....
2014-12-30
eto kako ona odmah postrojava i ograničava, ne može ovo, ne smije ono.. pa pusti ljude da izraze svoju meku žensku stranu!dzepna_venera wrote:Nie!
Samo da svako bude pametan u svojoj ulozi. Ne moze Romeo bit malo Romeo, a malo Julia :P
neva- Posts : 4367
2014-04-12
.. smo, ste, su :) ja to ne doživljavam kao manu, ali ok ako nekima je, i što se tu više ima za reći?veber wrote:izbjegavaš bitno.
da SI....
2014-04-12
veber-
2014-12-30
you cant stop the bullshit, it would be like, stoping the spinning of the planet :D
Koji idiotski članak. Nezrelo promišljanje temeljeno na klišejima kakvi pašu u nekakav časopis za prelistavanje u frizerskom salonu.
mrincredible-
2014-04-16
Nista novo, danas su slicni clanci gotovo pravilo, a ne iznimka.mrincredible wrote:Koji idiotski članak. Nezrelo promišljanje temeljeno na klišejima kakvi pašu u nekakav časopis za prelistavanje u frizerskom salonu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nista novo, danas su slicni clanci gotovo pravilo, a ne iznimka.mrincredible wrote:Koji idiotski članak. Nezrelo promišljanje temeljeno na klišejima kakvi pašu u nekakav časopis za prelistavanje u frizerskom salonu.
Slažem se.
mrincredible-
2014-04-16
kic wrote:you cant stop the bullshit, it would be like, stoping the spinning of the planet :D
2014-04-12
Ja više volim svoju meku žensku, a njegovu mušku tvrdu stranur_nevjesta wrote:eto kako ona odmah postrojava i ograničava, ne može ovo, ne smije ono.. pa pusti ljude da izraze svoju meku žensku stranu!dzepna_venera wrote:Nie!
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pokopan nesretni djecacic Denis
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
Page 3 of 7