Nesretni u ljubavi
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nesretni u ljubavi
Ja više volim svoju meku žensku, a njegovu mušku tvrdu stranur_nevjesta wrote:eto kako ona odmah postrojava i ograničava, ne može ovo, ne smije ono.. pa pusti ljude da izraze svoju meku žensku stranu!dzepna_venera wrote:Nie!
Samo da svako bude pametan u svojoj ulozi. Ne moze Romeo bit malo Romeo, a malo Julia :P
Guest- Guest
Pun mi je kufer biti superw. Promijenila sam boju kose i naučila sam reći trepćući: da, dragir_nevjesta wrote:nema zafrkancije, ha? :D
Naučila sam da on voli biti moj vitez, supermen, i to mi je super.
Žene koje zvocaju mi se itak ne sviđaju dosadne su.
Guest- Guest
Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
2014-04-12
dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
dijagram-
2015-08-09
nema sredine, ili trepćemo ili zvocamo :Ddzepna_venera wrote:Pun mi je kufer biti superw. Promijenila sam boju kose i naučila sam reći trepćući: da, dragi
Naučila sam da on voli biti moj vitez, supermen, i to mi je super.
Žene koje zvocaju mi se itak ne sviđaju dosadne su.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
glupost, po tomu ispada da mi priglupi baustelci imamo po 5 zenskih na svaki prst(a teskom mukom hapimo koju i to jako rijetko), hebemti glupe studije, to je gluplja studija od one o uticaju predenja na otapanje polarnog pokrivaca
Last edited by Leviathan2 on 24/11/2015, 22:46; edited 1 time in total
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ha? Imas macku ili zena treba znati presti? :DLeviathan2 wrote:glupost, po tomu ispada da mi priglupi baustelci imamo po 5 zenskih na svaki prst(a teskom mukom hapimo koji i to jako rijetko), hebemti glupe studije, to je gluplja studija od one o uticaju predenja na otapanje polarnog pokrivaca
2014-04-12
ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
dijagram-
2015-08-09
hahaha,nestat ce to brzo :Pdijagram wrote:ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
2014-04-12
Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nece, ima toga, Bogu hvalamaggie13 wrote:hahaha,nestat ce to brzo :Pdijagram wrote:ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
dijagram-
2015-08-09
mislila sam koliko ima potrebitih ;-)dijagram wrote:nece, ima toga, Bogu hvalamaggie13 wrote:hahaha,nestat ce to brzo :Pdijagram wrote:ako kome treba, par tona viska udijelim besplatno:)maggie13 wrote:joj,sad smo dvoje..dobro mi dosao..B-)dijagram wrote:dok je nas,...sto reci:)maggie13 wrote:Ima li tu sretnih u ljubavi? :D
2014-04-12
Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ili previse prate ratove po svijetu:)epikur37 wrote:Pa ova studija ne govori o pametnim i inteligetnim nego o egocentricima, jasno da oni ne mogu uspjeti u ljubavi a pored svega u glavnom su polupsihopate ili jednostavno glupi.
Bolje to nego nogomet :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pokopan nesretni djecacic Denis
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
» Nesretni Hrvat završio na operaciji
» Hrvati su krajnje nesretni ljudi
» Nesretni Ante:"Zločesti Djed Mraz me izvrijeđao i rekao da prestanem žderati hamburgere i pomfrit"
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
Page 4 of 7