ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

korona

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

korona - Page 48 Empty Re: korona

Post by kic 11/4/2020, 00:37

sila se bez poveznice sa širim slojevima ne može održati dugo, a mislim da će je početi gubiti zbog sve težih uvjeta života, previše energije treba za održati tu silu tako da lako predviđam brzi pad-

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Noor 11/4/2020, 08:13

Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
pusti sad načelo...zašto se ne moze preko skajpa?
Pa ne radi se o fizickom radu...čitaš, razmišljaš, tipkaš, šalješ mailom, gdje je problem?
Liječnik u svom poslu mora imati neposredni kontakt s pacijentom, odvjetnik ili sudac ne...radi s papirima

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 08:57

Noor wrote:
Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Pa ne radi se o fizickom radu...čitaš, razmišljaš, tipkaš, šalješ mailom, gdje je problem?
Liječnik u svom poslu mora imati neposredni kontakt s pacijentom, odvjetnik ili sudac ne...radi s papirima

Nisam ni očekivao da rezonuješ, s obzirom da si pravno neuka osoba...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 08:57

https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 10:22

Noor wrote:

:| :roll :O :mog
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/4/2020, 10:23

Brat Brale wrote:
Noor wrote:

Nisam ni očekivao da rezonuješ, s obzirom da si pravno neuka osoba...
Ok, ali smiješ obrazloziti

2017-10-06

Back to top Go down

Post by muckodjubre 11/4/2020, 10:28

napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti

korona - Page 48 6b8efe2f85c2b63406b2korona - Page 48 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500korona - Page 48 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 10:31

Brat Brale wrote:https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html

Zasto mislis da nas zanima stanje kod vas?
Gospodin V ucic njeguje svoj kult licnosti kroz medije koje posjeduje,polako, ali sigurno ulazite u despotizam

Na vasu zalost previse je ljudi zadojeno njegovom ideologijom,neka kriticna masa mladih intelektualaca, sposobnih radnika i nezadovoljnika se nikad nece skupiti jer je sad puno lakse otici u austriju (ili bilo gdje drugdje), odjebati sve to i zivjeti pristojan zivot od svog znanja i rada
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/4/2020, 10:51

muckodjubre wrote:napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti
pročitala sam, a osvrnula sam se na nedostajuce obrazlozenje sastavnica tog načela....

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 11:40

korona - Page 48 92758610
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 16:30

Noor wrote:
muckodjubre wrote:napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti
pročitala sam, a osvrnula sam se na nedostajuce obrazlozenje sastavnica tog načela....

Vidi, mogu do prekosutra da ti obrazlažem. 
Ali da probam da skratim: Sud u krivičnom postupku sve činjenice, saznanja, opažanja, zapažanja donosi na glavnom pretresu, sa izuzetkom uviđaja, izviđaja i rekontstrukcije. Što znači da sve dokaze, iskaze stranaka, svedoka, stručnih lica, veštaka, oštećenog itd. izvodi na glanom pretresu (suđenju), što je u konkretnom slučaju sa skajp suđenjima nemoguće, tačnije nepotpuno izvedivo. Načelo neposrednosti u krivičnom postupku je u uzročno-posledičnoj vezi sa drugim načelima, a pre svega sa načelom materijalne istine i načelom slobodnog sudijskog uverenja što je u konkretnom slučaju kompromitovano online suđenjima jer sud ne može na pravi način da utvrdi sve odlučne činjenice i stekne pravilno sudijsko uverenje kako bi doneo pravilnu sudsku odluku. Da ne govorim o tome što se može i manipulisati sa samim snimcima, montiranjem, skremblovanjem itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 16:32

Dybala wrote:
Brat Brale wrote:https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html

Zasto mislis da nas zanima stanje kod vas?
Gospodin V ucic njeguje svoj kult licnosti kroz medije koje posjeduje,polako, ali sigurno ulazite u despotizam

Na vasu zalost previse je ljudi zadojeno njegovom ideologijom,neka kriticna masa mladih intelektualaca, sposobnih radnika i nezadovoljnika se nikad nece skupiti jer je sad puno lakse otici u austriju (ili bilo gdje drugdje), odjebati sve to i zivjeti pristojan zivot od svog znanja i rada

U despotizmu smo od 2012. godine kada je govno došlo na vlast. Ali priča se da mu rejting strmoglavo pada, zato i izmišlja kako mu se sin razboleo, doteruje respiratore u zemlji zanemarujući bilo kakvo pravilo socijalnog distanciranja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 16:32

rejting je bitniji od svega, čak i od života i zdravlja ljudi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 11/4/2020, 16:46

Aca jebe ne vadi.
U drzavu dovodi mercedesa i vw.
Stizu arapi ulazu lovu a opet nenozes narod zadovoljit

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 17:13

Baš si glup čovek...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 11/4/2020, 17:24

majmune dosadni odjebi na kurir
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 11/4/2020, 17:33

End wrote:majmune dosadni odjebi na kurir

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by kic 11/4/2020, 22:22

korona - Page 48 9aacoc10
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10