korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: korona
sila se bez poveznice sa širim slojevima ne može održati dugo, a mislim da će je početi gubiti zbog sve težih uvjeta života, previše energije treba za održati tu silu tako da lako predviđam brzi pad-
pusti sad načelo...zašto se ne moze preko skajpa?Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Pa ne radi se o fizickom radu...čitaš, razmišljaš, tipkaš, šalješ mailom, gdje je problem?
Liječnik u svom poslu mora imati neposredni kontakt s pacijentom, odvjetnik ili sudac ne...radi s papirima
Noor wrote:pusti sad načelo...zašto se ne moze preko skajpa?Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Pa ne radi se o fizickom radu...čitaš, razmišljaš, tipkaš, šalješ mailom, gdje je problem?
Liječnik u svom poslu mora imati neposredni kontakt s pacijentom, odvjetnik ili sudac ne...radi s papirima
Nisam ni očekivao da rezonuješ, s obzirom da si pravno neuka osoba...
Guest- Guest
https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html
Guest- Guest
Noor wrote:pusti sad načelo...zašto se ne moze preko skajpa?Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Guest- Guest
Ok, ali smiješ obrazlozitiBrat Brale wrote:Noor wrote:pusti sad načelo...zašto se ne moze preko skajpa?Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Nisam ni očekivao da rezonuješ, s obzirom da si pravno neuka osoba...
napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti
Brat Brale wrote:https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html
Zasto mislis da nas zanima stanje kod vas?
Gospodin V ucic njeguje svoj kult licnosti kroz medije koje posjeduje,polako, ali sigurno ulazite u despotizam
Na vasu zalost previse je ljudi zadojeno njegovom ideologijom,neka kriticna masa mladih intelektualaca, sposobnih radnika i nezadovoljnika se nikad nece skupiti jer je sad puno lakse otici u austriju (ili bilo gdje drugdje), odjebati sve to i zivjeti pristojan zivot od svog znanja i rada
Guest- Guest
pročitala sam, a osvrnula sam se na nedostajuce obrazlozenje sastavnica tog načela....muckodjubre wrote:napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti
Noor wrote:pročitala sam, a osvrnula sam se na nedostajuce obrazlozenje sastavnica tog načela....muckodjubre wrote:napisao ti je već da se krši jedno od osnovnih načela,načelo neposrednosti
Vidi, mogu do prekosutra da ti obrazlažem.
Ali da probam da skratim: Sud u krivičnom postupku sve činjenice, saznanja, opažanja, zapažanja donosi na glavnom pretresu, sa izuzetkom uviđaja, izviđaja i rekontstrukcije. Što znači da sve dokaze, iskaze stranaka, svedoka, stručnih lica, veštaka, oštećenog itd. izvodi na glanom pretresu (suđenju), što je u konkretnom slučaju sa skajp suđenjima nemoguće, tačnije nepotpuno izvedivo. Načelo neposrednosti u krivičnom postupku je u uzročno-posledičnoj vezi sa drugim načelima, a pre svega sa načelom materijalne istine i načelom slobodnog sudijskog uverenja što je u konkretnom slučaju kompromitovano online suđenjima jer sud ne može na pravi način da utvrdi sve odlučne činjenice i stekne pravilno sudijsko uverenje kako bi doneo pravilnu sudsku odluku. Da ne govorim o tome što se može i manipulisati sa samim snimcima, montiranjem, skremblovanjem itd.
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:https://www.juznevesti.com/komentar/Zeljko-Veljkovic/Od-naseg-dopisnika-iz-Beograda-ciji-je-posao-Vlada-upravo-ukinula.sr.html
Zasto mislis da nas zanima stanje kod vas?
Gospodin V ucic njeguje svoj kult licnosti kroz medije koje posjeduje,polako, ali sigurno ulazite u despotizam
Na vasu zalost previse je ljudi zadojeno njegovom ideologijom,neka kriticna masa mladih intelektualaca, sposobnih radnika i nezadovoljnika se nikad nece skupiti jer je sad puno lakse otici u austriju (ili bilo gdje drugdje), odjebati sve to i zivjeti pristojan zivot od svog znanja i rada
U despotizmu smo od 2012. godine kada je govno došlo na vlast. Ali priča se da mu rejting strmoglavo pada, zato i izmišlja kako mu se sin razboleo, doteruje respiratore u zemlji zanemarujući bilo kakvo pravilo socijalnog distanciranja...
Guest- Guest
Aca jebe ne vadi.
U drzavu dovodi mercedesa i vw.
Stizu arapi ulazu lovu a opet nenozes narod zadovoljit
U drzavu dovodi mercedesa i vw.
Stizu arapi ulazu lovu a opet nenozes narod zadovoljit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:majmune dosadni odjebi na kurir
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50