korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: korona
To cu danas vratit ;-))jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Brende, evo "4 sobe" na Cinestaru. :-)
Nisam ubra na vrime, ka ni za Relatos Salvajes na Hrt3... tek sad skužija na teletekstu...
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Dybala wrote:Niche ( rastrojeni narkoman koji je prikriveni dinamovac kao i rođaci )
Guest- Guest
http://www.index.hr/Vijesti/clanak/Suljo-u-pandemiji-koronavirusa-srbiju-vodi-u-propast/2172945.aspx
Doterao je aca respirator cara do duvara kada se popeo na kurac i ljudima koji nisu odavde, kamo li nama. Sva nesposobnost njegovog režima izlazi na videlo u ovoj krizi. Zato je degenerik i nervozan...
Doterao je aca respirator cara do duvara kada se popeo na kurac i ljudima koji nisu odavde, kamo li nama. Sva nesposobnost njegovog režima izlazi na videlo u ovoj krizi. Zato je degenerik i nervozan...
Guest- Guest
Srbija ima predsjednika hrvatska nema
Kraj price
Kraj price
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Srbija ima predsjednika hrvatska nema
Kraj price
Baš se vidi da si glup ko kurac.
Kraj priče...
Guest- Guest
Aca je kralj.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Srbija ima predsjednika hrvatska nema
Kraj price
Baš se vidi da si glup ko kurac.
Kraj priče...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tebi je pamet deinstalirana i to odavno.Dybala wrote:Zeko deinstaliraj se
Zeko-
2015-08-26
Vracala,vučko reko nema vam mrdanja do ponedjeljka!?
Da, od danas u 5 do ponedeljka u 5 ujutru. 60 sati, jebem mu majku bolesnu i oca bolesnog...
Guest- Guest
Barem ćete Uskrs u miru proslaviti.
Taj je lažni. Ajde da su dva Božića, još mogu shvatiti. Ali Uskrs je jedan. Prekosutra i nema više.
čuo sam da su već pale presude neke preko skajpa u Srbiji
čudi me da ga toliko trpite i da niste AV-a skinuli za glavu već
Hokage wrote:
zato što je narod marva bez muda. ali mislim da je ušao u crveno, daće bog...
Guest- Guest
ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
znači istina?
čovječe pa šta vam radi, pa to bi već odavna letilo kroz prozor kod vas
Hokage wrote:Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
znači istina?
isuviše je okupio kriminalce i probisvete oko sebe. prva stvar koju je uradio kada je došao na vlast je stavljanje pod komandu svih kriminalnih i huliganskih grupa...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Hokage wrote:Brat Brale wrote:ta suđenja preko skajpa su flagrantno kršenje jednog od osnovnih načela krivičnog prava, a to je načelo neposrednosti...
znači istina?
isuviše je okupio kriminalce i probisvete oko sebe. prva stvar koju je uradio kada je došao na vlast je stavljanje pod komandu svih kriminalnih i huliganskih grupa...
kako će sad radit biznis kad je sve stalo? okrenut će mu leđa
ili za njih ipak nije stalo hm
Hokage wrote:
A sto te to krajisnice cudi u motherlandu ?
Lik je uvjerljivo pobijedio na izborima sa svojom sms partijom... znaci velika vecina glasaca podrzava cetnika jer srbija nikad nece odustati od te ideje
Stovise ne na jednim izborima,vec vise njih ,samim time mu je omoguceno da satre opoziciju i ucvrsti svoj kult licnosti kojeg njeguje,fura se na putina ,ali ne bas uvjerljivo
Guest- Guest
sila se bez poveznice sa širim slojevima ne može održati dugo, a mislim da će je početi gubiti zbog sve težih uvjeta života, previše energije treba za održati tu silu tako da lako predviđam brzi pad-
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50