korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: korona
muckodjubre wrote:Vrtiš,vrtiš fulaš pa ispočetka...srećom tada su bili kućni samo 5 znamenki
Mogao si da zajebavaš telefonom koga god si hteo jer analogna centrala ne može da te locira...
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
a onda su došli ovi zidni..
koliko puta nisam dobro slušalicu namjestila, pa je zviznula dolje
koliko puta nisam dobro slušalicu namjestila, pa je zviznula dolje
da :)
kakvi su danas? ja fiksni nigdje više ne koristim, doma imam jedan te isti valjda već 10 godina, koji je i fax, nije zvonio ima 4 godine
kakvi su danas? ja fiksni nigdje više ne koristim, doma imam jedan te isti valjda već 10 godina, koji je i fax, nije zvonio ima 4 godine
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
inače naručio sam ps4 sad će i moćni bafalo bit kul konzolaš gdje ste xbox i pc homosi da vas išamaram sedam godina starom tehnologijom
Ne znam da danas bilo ko privatno koristi fiksni telefon Jedino službeni telefoni u firmamaNoor wrote:da :)
Kad si primila fax zadnji put?
pa napisala sam.....pred 4+ godscorpion wrote:Ne znam da danas bilo ko privatno koristi fiksni telefon Jedino službeni telefoni u firmamaNoor wrote:da :)
Kad si primila fax zadnji put?
nije mi stalno na oku...i zaboravim na to
Noor wrote:a tko se od vas služio ovakvim strojem?
darth_vader-
2014-04-17
Ja se sićan da smo imali ovakav slićan doma, samo je bio zeleni.Noor wrote:a tko se od vas služio ovakvim strojem?
Guest- Guest
Za sve koji vole citat - Scribd je gratis misec dana...
Je da je na engleskom, al nema veze...
I nisu samo knjige u pitanju, nego i hrpe časopisa...
FourFourTwo npr. ...
Preporuka svima...
;)
Je da je na engleskom, al nema veze...
I nisu samo knjige u pitanju, nego i hrpe časopisa...
FourFourTwo npr. ...
Preporuka svima...
;)
Guest- Guest
Fort Apocalypse... jel je igra tko na Commoderu? Koliko puta me spizdilo kad sam iša onim helikopterom u lift pa onda zapneš negdi i sve ponovo nakon minimum po ure igranja, a sve bez mogućnosti ikakvog jebenog sejvanja tamo di sta...
darth_vader-
2014-04-17
A tko nije razjeba barem nekoliko joysticka na Decathlonu, taj ne zna što je gejming... :D
Sjebeš onu žicu koja je vodila do botuna za pucačinu samo tako...pa se to krpalo kako god si zna...
Sjebeš onu žicu koja je vodila do botuna za pucačinu samo tako...pa se to krpalo kako god si zna...
darth_vader-
2014-04-17
Quick Shot II je platija sto puta na sličnim igrama...
Na International Karate pogotovo...
:D
Na International Karate pogotovo...
:D
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50