ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imigranti masovno navalili na Grčku

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 1/3/2020, 20:42

Ja sam jači.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 350px-Germanypop.svg

Ja ne pokušavam spasit Evropu. Radim skroz nešto drugo. Uništavam emanicipaciju.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by IL Risorto 1/3/2020, 20:45

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:He he he kad postaneš đeneral GF s pet zvjezdica onda ćeš moć diktirat stvari.

Nijemci su većinom protestanti , ateisti i drugo te katolici. Pošto istočno od njih postoje samo katolici , pravoslavni , muslimani , hindusi i budisti a svi oni su konzervativniji i protiv emanicipacije onda fino ne diraj ništa jer nam odlično ide.

2018 razlika umrlih rođenih - 167 tisuća

Umrlih 954 tisuće , rođenih 787 tisuća

598 tisuća rođenih majka imala njemačko državljanstvo , 189 tisuća nije.

189 + 167 = - 356 tisuća

Plus i među ostalim onima koji imaju njemčko državljanstvo ima bar 20% stranaca a to jje + 120 tisuća

356 + 120 = 476 tisuća
Nikakvi Ashtari neće ovdje diktirat stvari.
Zemlja će bit integrirana u Luciferovo posjedovno pravo,tak da sve one bojazni iz Otkrivenja dolaze na naplatu,te će i demon najnižeg ranga moć diktirat stvari.
Svako će dobit svoju oblast,tak da ako uspješ ostvarit što više ,,ugovora o duši'' svaka od tih kad je prikupe ide u tvoju oblast.
Sodoma i Gomora,jedno planetarno mega Zrće,eto to je blistava budućnost Zemlje a ne sva ta sranja koja su izasrale abrahamske religije.
Kao što rekoh : Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš moći diktirati stvari.

Sad se rađa 480 tisuća etničkih Nijemaca a za održavanje populacije na istom nivou treba im isto toliko djece koje nemaju pa uvoze ili ih rađaju imigranti u Njemačkoj a nitko od njih nije protestant.

Ne dirati ništa u Njemačkoj. Odlično nam ide. Jednom kad izbacimo protestante i Njemačku napravimo katoličko pravoslano islqmskom đamarhijom to je to.

Pobjeda.
Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 Conquistador-espac3b1ol-siglo-xvi
Vučeš me za jezik a već sam dobio opomenu zbog nesmotrenog laprdanja.
Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 D7mmkY1C2imfoKYzWxyLUzYTfsel2ja9HiwMljW_vU5yyMBve87L9hLSntv9HW9fyqJTy-C-oiNmRmMZGWBu23almJw6KICtC1YJn24-P06IKGV0PpJzYL0

Dan dolazi,vaš je Bog mrtav.Kad bi se pojavio Isus,imamo dovoljno greda i čavli,ne može on toliko put uskrsnut,koliko put mi možemo ga zakucat na križ.
No njegov drugi dolaza ovaj put će završit na giljotini,tak da će njegovi sljedbenici imat novi simbol,umjesto križa,giljotinu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 20:50

RayMabus wrote:Ja sam jači.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 350px-Germanypop.svg

Ja ne pokušavam spasit Evropu. Radim skroz nešto drugo. Uništavam emanicipaciju.
Europa je tek obični geografski pojam te je kao takva nebitna za Novi svjetski poredak.
Nego kad već spominjemo Njemačku,jeli ti poznato čiji je Hitler bio igrač,te za čiji klub i danas igra ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 20:55

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:He he he kad postaneš đeneral GF s pet zvjezdica onda ćeš moć diktirat stvari.

Nijemci su većinom protestanti , ateisti i drugo te katolici. Pošto istočno od njih postoje samo katolici , pravoslavni , muslimani , hindusi i budisti a svi oni su konzervativniji i protiv emanicipacije onda fino ne diraj ništa jer nam odlično ide.

2018 razlika umrlih rođenih - 167 tisuća

Umrlih 954 tisuće , rođenih 787 tisuća

598 tisuća rođenih majka imala njemačko državljanstvo , 189 tisuća nije.

189 + 167 = - 356 tisuća

Plus i među ostalim onima koji imaju njemčko državljanstvo ima bar 20% stranaca a to jje + 120 tisuća

356 + 120 = 476 tisuća
Nikakvi Ashtari neće ovdje diktirat stvari.
Zemlja će bit integrirana u Luciferovo posjedovno pravo,tak da sve one bojazni iz Otkrivenja dolaze na naplatu,te će i demon najnižeg ranga moć diktirat stvari.
Svako će dobit svoju oblast,tak da ako uspješ ostvarit što više ,,ugovora o duši'' svaka od tih kad je prikupe ide u tvoju oblast.
Sodoma i Gomora,jedno planetarno mega Zrće,eto to je blistava budućnost Zemlje a ne sva ta sranja koja su izasrale abrahamske religije.
Kao što rekoh : Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš moći diktirati stvari.

Sad se rađa 480 tisuća etničkih Nijemaca a za održavanje populacije na istom nivou treba im isto toliko djece koje nemaju pa uvoze ili ih rađaju imigranti u Njemačkoj a nitko od njih nije protestant.

Ne dirati ništa u Njemačkoj. Odlično nam ide. Jednom kad izbacimo protestante i Njemačku napravimo katoličko pravoslano islqmskom đamarhijom to je to.

Pobjeda.
Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 Conquistador-espac3b1ol-siglo-xvi
Vučeš me za jezik a već sam dobio opomenu zbog nesmotrenog laprdanja.
Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 D7mmkY1C2imfoKYzWxyLUzYTfsel2ja9HiwMljW_vU5yyMBve87L9hLSntv9HW9fyqJTy-C-oiNmRmMZGWBu23almJw6KICtC1YJn24-P06IKGV0PpJzYL0

Dan dolazi,vaš je Bog mrtav.Kad bi se pojavio Isus,imamo dovoljno greda i čavli,ne može on toliko put uskrsnut,koliko put mi možemo ga zakucat na križ.
No njegov drugi dolaza ovaj put će završit na giljotini,tak da će njegovi sljedbenici imat novi simbol,umjesto križa,giljotinu.
Ha ha ha , to mi nije bitno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 20:58

Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ? :cleanteeth
Predaješ tome preveliki značaj,no znaš li ti uopće koja je bila prva emancipirana žena ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:00

סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ? :cleanteeth
To je tek prvi korak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:03

RayMabus wrote:
סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ? :cleanteeth
To je tek prvi korak.
A šta ti imaš od toga ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:07

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
To je tek prvi korak.
A šta ti imaš od toga ?
Pad Amerike.

Trenutni sistem u Europi je uvezen nakon drugog svjetskog rata slomom Nacional socijalizma. 

Pad emancipacije je i pad multikulturalnosti dakle svega onoga šta Amerika predstavlja.

Europa vs Amerika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:12

Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Prva je to napravila Lilith,koja ga je doslovno odjebala,a onda je to napravila i Eva(druga Adamova žena),doduše ne tak otvoreno,nego više suptilano.
Žene su te koje su pomogle uzdrmat njegov tron a velika Zmija nikad neće zaboravit zaslugu žena i one će uvijek imat njegovu zahvalnost.
Lilith je prva emancipirana žena,te je i dan danas zaštitnica emancipiranih.
Zbog iznimnog poštivanja i zahvalnosti premam Lilith,Lucifer nikad neće svest žene na razinu objekta zadovoljstva i razonode za muškarca,već će one uvijek bit ravnopravne a ne podložne kao u abrahamskim religijama.
Kad dođe do uspostave novog svjetskog poretka,možeš zaboravit na uništenje emancipacije,ali tad će emancipacije i izgubit svoj smisao.Zamjenit će je jednakopravnost u punom smislu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:15

סמאל wrote:Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Prva je to napravila Lilith,koja ga je doslovno odjebala,a onda je to napravila i Eva(druga Adamova žena),doduše ne tak otvoreno,nego više suptilano.
Žene su te koje su pomogle uzdrmat njegov tron a velika Zmija nikad neće zaboravit zaslugu žena i one će uvijek imat njegovu zahvalnost.
Zbog iznimnog poštivanja i zahvalnosti premam Lilith,Lucifer nikad neće svest žene na razinu objekta zadovoljstva i razonode za muškarca,već će one uvijek bit ravnopravne a ne podložne kao u abrahamskim religijama.
Kad dođe do uspostave novog svjetskog poretka,možeš zaboravit na uništenje emancipacije,ali tad će emancipacije i izgubit svoj smisao.Zamjenit će je jednakopravnost u punom smislu.
Jedino ako budeš imao održiv natalitet...jer ako budeš morao trpat ove teško da ćeš održat taj sistem.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 25388104-8061905-image-a-40_1583061655405
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:18

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
To je tek prvi korak.
A šta ti imaš od toga ?
Pad Amerike.

Trenutni sistem u Europi je uvezen nakon drugog svjetskog rata slomom Nacional socijalizma. 

Pad emancipacije je i pad multikulturalnosti dakle svega onoga šta Amerika predstavlja.

Europa vs Amerika.
Gledaj,ne znam kako da ti objasnim a da ne pišem esej,a da bude razumljivo.
Ne znam koliko je tim tvojim Ashtarima poznato,ali i nacionalsocijalizam i komunizam i multikulturalizam su proizašli iz iste kuhinje i imaju isti cilj.
Jesi li ikad čuo za ono,,nemoj sva jaja stavit u istu košaru''
Pokušaš različitim metodama doći do istog cilja.
Što misliš da je Hitler ili Staljin dobili rat,zagospodarili cijelim svijetom,što misliš tko bi najviše izgubio ?
Ok.pokušalo se tako,nije išlo,no sad ideš suptilnijim načinom,multikulturalizmom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:21

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
To je tek prvi korak.
A šta ti imaš od toga ?
Pad Amerike.

Europa vs Amerika.
Gledaj,ne znam kako da ti objasnim a da ne pišem esej,a da bude razumljivo.
Ne znam koliko je tim tvojim Ashtarima poznato,ali i nacionalsocijalizam i komunizam i multikulturalizam su proizašli iz iste kuhinje i imaju isti cilj.
Jesi li ikad čuo za ono,,nemoj sva jaja stavit u istu košaru''
Pokušaš različitim metodama doći do istog cilja.
Što misliš da je Hitler ili Staljin dobili rat,zagospodarili cijelim svijetom,što misliš tko bi najviše izgubio ?
Ok.pokušalo se tako,nije išlo,no sad ideš suptilnijim načinom,multikulturalizmom.
Ne zamaraj svoju glavicu s time. Svake godine Nijemaca u Njemačkoj je 470 tisuća manje.

Uskoro ćemo uklonit protestante.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:21

RayMabus wrote:
סמאל wrote:Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Jedino ako budeš imao održiv natalitet...jer ako budeš morao trpat ove teško da ćeš održat taj sistem.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 25388104-8061905-image-a-40_1583061655405
 Sto put sam ti govorio kako su ti jadnici običan potrošni materijal.
Jesi li ikad gledao Star Wars epizode 1.2.3. ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:28

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Sto put sam ti govorio kako su ti jadnici običan potrošni materijal.
Jesi li ikad gledao Star Wars epizode 1.2.3. ?
Poslužit će.

Akcija reakcija solucija.

Koga će trpat kad više ne budu htjeli muslimane ?

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 Epitaph1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:41

Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 AHxzx5WWbkYwd8MggWIQ2r2WDhmIEGpa23dyheX0XQU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:48

Star Wars prequel su idealni kao metafora za ovu situaciju.
Europska unija i Amerika su nešto poput Republike u Lucasovim Star Wars a vjeće jedia su nešto kao Vatikan a ovi muslimanski migranti i zemlje iz kojih dolaze su poput Lucasovih seperatista.
I sad,imaš vrhovnog kancelara Palpatina na čelu republike koja vodi rat protiv separatista.
Ono što republika i vjeće jedia ne znaju,Palpatinov tajni identitet ,,Darth Sidious'' koji potajno upravlja i potpomaže separatiste.
Palpatin uspije isprovocirat rat,oslabit republiku a kad jedi doznaju da je mračni gospodar sitha,već je kasno,njegova moć je ojačala,uništio je red jedia,istovremeno transformirat republiku u carstvo a kad mu više nisu bili potrebni eliminirao je i separatiste.

Cijeli rat je orkestriran i vođen samo da bi sith Darth Sidious došao na vlast a republika i separatisti su bili kolateralna šteta,dok je pravi cilj bio uništit jedie.
E sad,svi ti migranti i domicilni europljani su kolateralna šteta,pravi cilj je istovremeno uništit i kršćanstvo i islam da bi naš ,,Darth Lucifer'' došao na vlast,a za to će ipak trebat malo prolit krvi.
Ne može se nametnut nova svjetska religija,sve dok ljudi ne uvide besmislenost i beznađe ovih postojećih,kad se ljudima zgade abrahamske religije a sigurno hoće,a za to je potrban povod poput,,požara u Reichstagu ili incident u Tonkinškom zeljevu ili napad na WTC.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:53

RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 5 AHxzx5WWbkYwd8MggWIQ2r2WDhmIEGpa23dyheX0XQU
Zanimljivo,katolika i muslimana ima najmanje ondje gdje ima najviše nereligioznih.
Komunizam je ipak imao neke koristi za istočne Njemce,no upravo u tim djelovima Njemačke otpor prema migrantima i jest najveći.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:54

Sve je to lijepo al ovaj svemir je baziran na količini a ne kvaliteti.

Koliko ?

470 tisuća etničkih Nijemaca svake godine manje.

S čime ćemo ih zamjeniti ?

Baš me briga. Bitno da nisu bijeli protestanti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:56

Ono što mi je čudno,i Poljska i I stočna Njemača su bile djelom SSSR-a,te kako je moguće da su Poljaci toliko religiozni a Njemci nisu.
Kako to da Poljaci nisu postali nereligiozni poput istočnih Njemaca.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/3/2020, 21:58

RayMabus wrote:

Baš me briga. Bitno da nisu bijeli protestanti.
Islamsko naukovanje ne predviđa pad Berlina,već Rima,no kako god okreneš,najebat će katolčad.
Ako ih ne izbriše islam,izbrisat će ih Novi svjetski poredak.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2020, 21:59

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.

Zanimljivo,katolika i muslimana ima najmanje ondje gdje ima najviše nereligioznih.
Komunizam je ipak imao neke koristi za istočne Njemce,no upravo u tim djelovima Njemačke otpor prema migrantima i jest  najveći.
Katolika tu povijesno nema puno a muslimana jer je to bio SSSR.

Kažem ti da su problem protestanti. Sjeverozapadna Njemqčka i Hessen ( Frqnkfurt ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics