Imigranti masovno navalili na Grčku
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Imigranti masovno navalili na Grčku
Ja sam jači.
Ja ne pokušavam spasit Evropu. Radim skroz nešto drugo. Uništavam emanicipaciju.
Ja ne pokušavam spasit Evropu. Radim skroz nešto drugo. Uništavam emanicipaciju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vučeš me za jezik a već sam dobio opomenu zbog nesmotrenog laprdanja.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Kao što rekoh : Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš moći diktirati stvari.סמאל wrote:Nikakvi Ashtari neće ovdje diktirat stvari.RayMabus wrote:He he he kad postaneš đeneral GF s pet zvjezdica onda ćeš moć diktirat stvari.
Nijemci su većinom protestanti , ateisti i drugo te katolici. Pošto istočno od njih postoje samo katolici , pravoslavni , muslimani , hindusi i budisti a svi oni su konzervativniji i protiv emanicipacije onda fino ne diraj ništa jer nam odlično ide.
2018 razlika umrlih rođenih - 167 tisuća
Umrlih 954 tisuće , rođenih 787 tisuća
598 tisuća rođenih majka imala njemačko državljanstvo , 189 tisuća nije.
189 + 167 = - 356 tisuća
Plus i među ostalim onima koji imaju njemčko državljanstvo ima bar 20% stranaca a to jje + 120 tisuća
356 + 120 = 476 tisuća
Zemlja će bit integrirana u Luciferovo posjedovno pravo,tak da sve one bojazni iz Otkrivenja dolaze na naplatu,te će i demon najnižeg ranga moć diktirat stvari.
Svako će dobit svoju oblast,tak da ako uspješ ostvarit što više ,,ugovora o duši'' svaka od tih kad je prikupe ide u tvoju oblast.
Sodoma i Gomora,jedno planetarno mega Zrće,eto to je blistava budućnost Zemlje a ne sva ta sranja koja su izasrale abrahamske religije.
Sad se rađa 480 tisuća etničkih Nijemaca a za održavanje populacije na istom nivou treba im isto toliko djece koje nemaju pa uvoze ili ih rađaju imigranti u Njemačkoj a nitko od njih nije protestant.
Ne dirati ništa u Njemačkoj. Odlično nam ide. Jednom kad izbacimo protestante i Njemačku napravimo katoličko pravoslano islqmskom đamarhijom to je to.
Pobjeda.
Dan dolazi,vaš je Bog mrtav.Kad bi se pojavio Isus,imamo dovoljno greda i čavli,ne može on toliko put uskrsnut,koliko put mi možemo ga zakucat na križ.
No njegov drugi dolaza ovaj put će završit na giljotini,tak da će njegovi sljedbenici imat novi simbol,umjesto križa,giljotinu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Europa je tek obični geografski pojam te je kao takva nebitna za Novi svjetski poredak.RayMabus wrote:Ja sam jači.
Nego kad već spominjemo Njemačku,jeli ti poznato čiji je Hitler bio igrač,te za čiji klub i danas igra ?
2015-07-23
Ha ha ha , to mi nije bitno.סמאל wrote:Vučeš me za jezik a već sam dobio opomenu zbog nesmotrenog laprdanja.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Kao što rekoh : Kad postaneš general GF s pet zvjezdica onda ćeš moći diktirati stvari.סמאל wrote:Nikakvi Ashtari neće ovdje diktirat stvari.RayMabus wrote:He he he kad postaneš đeneral GF s pet zvjezdica onda ćeš moć diktirat stvari.
Nijemci su većinom protestanti , ateisti i drugo te katolici. Pošto istočno od njih postoje samo katolici , pravoslavni , muslimani , hindusi i budisti a svi oni su konzervativniji i protiv emanicipacije onda fino ne diraj ništa jer nam odlično ide.
2018 razlika umrlih rođenih - 167 tisuća
Umrlih 954 tisuće , rođenih 787 tisuća
598 tisuća rođenih majka imala njemačko državljanstvo , 189 tisuća nije.
189 + 167 = - 356 tisuća
Plus i među ostalim onima koji imaju njemčko državljanstvo ima bar 20% stranaca a to jje + 120 tisuća
356 + 120 = 476 tisuća
Zemlja će bit integrirana u Luciferovo posjedovno pravo,tak da sve one bojazni iz Otkrivenja dolaze na naplatu,te će i demon najnižeg ranga moć diktirat stvari.
Svako će dobit svoju oblast,tak da ako uspješ ostvarit što više ,,ugovora o duši'' svaka od tih kad je prikupe ide u tvoju oblast.
Sodoma i Gomora,jedno planetarno mega Zrće,eto to je blistava budućnost Zemlje a ne sva ta sranja koja su izasrale abrahamske religije.
Sad se rađa 480 tisuća etničkih Nijemaca a za održavanje populacije na istom nivou treba im isto toliko djece koje nemaju pa uvoze ili ih rađaju imigranti u Njemačkoj a nitko od njih nije protestant.
Ne dirati ništa u Njemačkoj. Odlično nam ide. Jednom kad izbacimo protestante i Njemačku napravimo katoličko pravoslano islqmskom đamarhijom to je to.
Pobjeda.
Dan dolazi,vaš je Bog mrtav.Kad bi se pojavio Isus,imamo dovoljno greda i čavli,ne može on toliko put uskrsnut,koliko put mi možemo ga zakucat na križ.
No njegov drugi dolaza ovaj put će završit na giljotini,tak da će njegovi sljedbenici imat novi simbol,umjesto križa,giljotinu.
2014-04-11
Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
Predaješ tome preveliki značaj,no znaš li ti uopće koja je bila prva emancipirana žena ?
Predaješ tome preveliki značaj,no znaš li ti uopće koja je bila prva emancipirana žena ?
2015-07-23
To je tek prvi korak.סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
2014-04-11
A šta ti imaš od toga ?RayMabus wrote:To je tek prvi korak.סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
2015-07-23
Pad Amerike.סמאל wrote:A šta ti imaš od toga ?RayMabus wrote:To je tek prvi korak.סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
Trenutni sistem u Europi je uvezen nakon drugog svjetskog rata slomom Nacional socijalizma.
Pad emancipacije je i pad multikulturalnosti dakle svega onoga šta Amerika predstavlja.
Europa vs Amerika.
2014-04-11
Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Prva je to napravila Lilith,koja ga je doslovno odjebala,a onda je to napravila i Eva(druga Adamova žena),doduše ne tak otvoreno,nego više suptilano.
Žene su te koje su pomogle uzdrmat njegov tron a velika Zmija nikad neće zaboravit zaslugu žena i one će uvijek imat njegovu zahvalnost.
Lilith je prva emancipirana žena,te je i dan danas zaštitnica emancipiranih.
Zbog iznimnog poštivanja i zahvalnosti premam Lilith,Lucifer nikad neće svest žene na razinu objekta zadovoljstva i razonode za muškarca,već će one uvijek bit ravnopravne a ne podložne kao u abrahamskim religijama.
Kad dođe do uspostave novog svjetskog poretka,možeš zaboravit na uništenje emancipacije,ali tad će emancipacije i izgubit svoj smisao.Zamjenit će je jednakopravnost u punom smislu.
Prva je to napravila Lilith,koja ga je doslovno odjebala,a onda je to napravila i Eva(druga Adamova žena),doduše ne tak otvoreno,nego više suptilano.
Žene su te koje su pomogle uzdrmat njegov tron a velika Zmija nikad neće zaboravit zaslugu žena i one će uvijek imat njegovu zahvalnost.
Zbog iznimnog poštivanja i zahvalnosti premam Lilith,Lucifer nikad neće svest žene na razinu objekta zadovoljstva i razonode za muškarca,već će one uvijek bit ravnopravne a ne podložne kao u abrahamskim religijama.
Kad dođe do uspostave novog svjetskog poretka,možeš zaboravit na uništenje emancipacije,ali tad će emancipacije i izgubit svoj smisao.Zamjenit će je jednakopravnost u punom smislu.
2015-07-23
Jedino ako budeš imao održiv natalitet...jer ako budeš morao trpat ove teško da ćeš održat taj sistem.סמאל wrote:Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
2014-04-11
Gledaj,ne znam kako da ti objasnim a da ne pišem esej,a da bude razumljivo.RayMabus wrote:Pad Amerike.סמאל wrote:A šta ti imaš od toga ?RayMabus wrote:To je tek prvi korak.סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
Trenutni sistem u Europi je uvezen nakon drugog svjetskog rata slomom Nacional socijalizma.
Pad emancipacije je i pad multikulturalnosti dakle svega onoga šta Amerika predstavlja.
Europa vs Amerika.
Ne znam koliko je tim tvojim Ashtarima poznato,ali i nacionalsocijalizam i komunizam i multikulturalizam su proizašli iz iste kuhinje i imaju isti cilj.
Jesi li ikad čuo za ono,,nemoj sva jaja stavit u istu košaru''
Pokušaš različitim metodama doći do istog cilja.
Što misliš da je Hitler ili Staljin dobili rat,zagospodarili cijelim svijetom,što misliš tko bi najviše izgubio ?
Ok.pokušalo se tako,nije išlo,no sad ideš suptilnijim načinom,multikulturalizmom.
2015-07-23
Ne zamaraj svoju glavicu s time. Svake godine Nijemaca u Njemačkoj je 470 tisuća manje.סמאל wrote:Gledaj,ne znam kako da ti objasnim a da ne pišem esej,a da bude razumljivo.RayMabus wrote:Pad Amerike.סמאל wrote:A šta ti imaš od toga ?RayMabus wrote:To je tek prvi korak.סמאל wrote:Znam,tebi jedino bitno ,,uništenje emancipacije'' ako se ne varam ?
Europa vs Amerika.
Ne znam koliko je tim tvojim Ashtarima poznato,ali i nacionalsocijalizam i komunizam i multikulturalizam su proizašli iz iste kuhinje i imaju isti cilj.
Jesi li ikad čuo za ono,,nemoj sva jaja stavit u istu košaru''
Pokušaš različitim metodama doći do istog cilja.
Što misliš da je Hitler ili Staljin dobili rat,zagospodarili cijelim svijetom,što misliš tko bi najviše izgubio ?
Ok.pokušalo se tako,nije išlo,no sad ideš suptilnijim načinom,multikulturalizmom.
Uskoro ćemo uklonit protestante.
2014-04-11
Sto put sam ti govorio kako su ti jadnici običan potrošni materijal.RayMabus wrote:Jedino ako budeš imao održiv natalitet...jer ako budeš morao trpat ove teško da ćeš održat taj sistem.סמאל wrote:Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Jesi li ikad gledao Star Wars epizode 1.2.3. ?
2015-07-23
Poslužit će.סמאל wrote:Sto put sam ti govorio kako su ti jadnici običan potrošni materijal.RayMabus wrote:Jedino ako budeš imao održiv natalitet...jer ako budeš morao trpat ove teško da ćeš održat taj sistem.סמאל wrote:Abrahamski bog je ženomrzački,zato što su žene od samog starta odbile slijepu poslušnost.
Jesi li ikad gledao Star Wars epizode 1.2.3. ?
Akcija reakcija solucija.
Koga će trpat kad više ne budu htjeli muslimane ?
2014-04-11
Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.
2014-04-11
Star Wars prequel su idealni kao metafora za ovu situaciju.
Europska unija i Amerika su nešto poput Republike u Lucasovim Star Wars a vjeće jedia su nešto kao Vatikan a ovi muslimanski migranti i zemlje iz kojih dolaze su poput Lucasovih seperatista.
I sad,imaš vrhovnog kancelara Palpatina na čelu republike koja vodi rat protiv separatista.
Ono što republika i vjeće jedia ne znaju,Palpatinov tajni identitet ,,Darth Sidious'' koji potajno upravlja i potpomaže separatiste.
Palpatin uspije isprovocirat rat,oslabit republiku a kad jedi doznaju da je mračni gospodar sitha,već je kasno,njegova moć je ojačala,uništio je red jedia,istovremeno transformirat republiku u carstvo a kad mu više nisu bili potrebni eliminirao je i separatiste.
Cijeli rat je orkestriran i vođen samo da bi sith Darth Sidious došao na vlast a republika i separatisti su bili kolateralna šteta,dok je pravi cilj bio uništit jedie.
E sad,svi ti migranti i domicilni europljani su kolateralna šteta,pravi cilj je istovremeno uništit i kršćanstvo i islam da bi naš ,,Darth Lucifer'' došao na vlast,a za to će ipak trebat malo prolit krvi.
Ne može se nametnut nova svjetska religija,sve dok ljudi ne uvide besmislenost i beznađe ovih postojećih,kad se ljudima zgade abrahamske religije a sigurno hoće,a za to je potrban povod poput,,požara u Reichstagu ili incident u Tonkinškom zeljevu ili napad na WTC.
Europska unija i Amerika su nešto poput Republike u Lucasovim Star Wars a vjeće jedia su nešto kao Vatikan a ovi muslimanski migranti i zemlje iz kojih dolaze su poput Lucasovih seperatista.
I sad,imaš vrhovnog kancelara Palpatina na čelu republike koja vodi rat protiv separatista.
Ono što republika i vjeće jedia ne znaju,Palpatinov tajni identitet ,,Darth Sidious'' koji potajno upravlja i potpomaže separatiste.
Palpatin uspije isprovocirat rat,oslabit republiku a kad jedi doznaju da je mračni gospodar sitha,već je kasno,njegova moć je ojačala,uništio je red jedia,istovremeno transformirat republiku u carstvo a kad mu više nisu bili potrebni eliminirao je i separatiste.
Cijeli rat je orkestriran i vođen samo da bi sith Darth Sidious došao na vlast a republika i separatisti su bili kolateralna šteta,dok je pravi cilj bio uništit jedie.
E sad,svi ti migranti i domicilni europljani su kolateralna šteta,pravi cilj je istovremeno uništit i kršćanstvo i islam da bi naš ,,Darth Lucifer'' došao na vlast,a za to će ipak trebat malo prolit krvi.
Ne može se nametnut nova svjetska religija,sve dok ljudi ne uvide besmislenost i beznađe ovih postojećih,kad se ljudima zgade abrahamske religije a sigurno hoće,a za to je potrban povod poput,,požara u Reichstagu ili incident u Tonkinškom zeljevu ili napad na WTC.
2015-07-23
Zanimljivo,katolika i muslimana ima najmanje ondje gdje ima najviše nereligioznih.RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.
Komunizam je ipak imao neke koristi za istočne Njemce,no upravo u tim djelovima Njemačke otpor prema migrantima i jest najveći.
2015-07-23
Sve je to lijepo al ovaj svemir je baziran na količini a ne kvaliteti.
Koliko ?
470 tisuća etničkih Nijemaca svake godine manje.
S čime ćemo ih zamjeniti ?
Baš me briga. Bitno da nisu bijeli protestanti.
Koliko ?
470 tisuća etničkih Nijemaca svake godine manje.
S čime ćemo ih zamjeniti ?
2014-04-11
Ono što mi je čudno,i Poljska i I stočna Njemača su bile djelom SSSR-a,te kako je moguće da su Poljaci toliko religiozni a Njemci nisu.
Kako to da Poljaci nisu postali nereligiozni poput istočnih Njemaca.
Kako to da Poljaci nisu postali nereligiozni poput istočnih Njemaca.
2015-07-23
Islamsko naukovanje ne predviđa pad Berlina,već Rima,no kako god okreneš,najebat će katolčad.RayMabus wrote:
Ako ih ne izbriše islam,izbrisat će ih Novi svjetski poredak.
2015-07-23
Katolika tu povijesno nema puno a muslimana jer je to bio SSSR.סמאל wrote:Zanimljivo,katolika i muslimana ima najmanje ondje gdje ima najviše nereligioznih.RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.
Komunizam je ipak imao neke koristi za istočne Njemce,no upravo u tim djelovima Njemačke otpor prema migrantima i jest najveći.
Kažem ti da su problem protestanti. Sjeverozapadna Njemqčka i Hessen ( Frqnkfurt ).
2014-04-11
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Imigranti navalili na Italiju
» Imigranati navalili na Bosnu
» Alieni navalili i gotovo
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Česi i Austrijanci u panici: Navalili u šoping i pokupovali masu oružja
» Imigranati navalili na Bosnu
» Alieni navalili i gotovo
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao