Alieni navalili i gotovo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Alieni navalili i gotovo
Dosadni su više s tim glupostima. Pozvali onoga muđahedina u SAD na onaj molitveni ručak pa san se ja raspisa i odma sutradan doletio balon i sad na ivici rata s Kinom.
Koji alineni šta ? Amo rat na Pacifiku. Zoveš onog muđahedina u Ameriku i posjedaš mu pomoćnicu ministra obrane za stol da pričate o vojno sigurnosnoj situaciji u BiH a vi ga instalirali. Pa šta će on reč ? On je antihrvat i muđahedin. Ajde moja eto balon i prekid odnosa s Kinom i pušite kurac.
Koji alineni šta ? Amo rat na Pacifiku. Zoveš onog muđahedina u Ameriku i posjedaš mu pomoćnicu ministra obrane za stol da pričate o vojno sigurnosnoj situaciji u BiH a vi ga instalirali. Pa šta će on reč ? On je antihrvat i muđahedin. Ajde moja eto balon i prekid odnosa s Kinom i pušite kurac.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
U ukrajinski sukob uvučena je polovica čovječanstva. Je li počeo 3. svjetski rat i na kojoj su strani nuklearne sile?
Danas ti je 4.02.2023
Jučer im se pojavio balon iznad SAD pa im se cijeli Pentagon digao na noge dakle to ti je jučer dok su oni tamo ručali u Washingtonu s Komšićem.
A ovo ti je moj post dan prije toga dakle 2.02.2023 jer sam vidio da su ovi došli tamo pošto su došli dan ranije.
Čitaj :
by RayMabus Thu 2 Feb - 13:57
Amerikanci bi se jebali al da im ne uđe.
Neće to tako ići. I ostatak svijeta se razvija a vi ste se natrpali i trpate se i dalje Latinosima i sve više ličite na Brazil. Fino ostatak svijeta isto razvoj i to ne možete zaustavit i to vam je to.
Boga boli kurac za vaše američke nacionalne interese i šta bi vi htjeli da ostanete hegemon i da takvu situaciju zamrznete vječno pa da možete solit pamet ostalima ( čitaj pod Komšić ). To vrijeme je prošlo.
-
by RayMabus Thu 2 Feb - 14:49
On sidi tamo u kancelariji u nekom uredu u Americi i piše nacionalnu strategiju i onda ima ono stavka Bosna pa piše : građanska BiH, uvući u NATO, poništit RS i konstutivnost itd.
Eto ti sad piši i dalje planove.
Rusija i Kina jačaju savez. Stvara se globalni savez protiv AMERIKE.
AJ Bog.
-
by RayMabus Thu 2 Feb - 15:00
Zapeli su.
Jedna opcija je nastavit a to ide ka nuklearnom sukobu te približavanju Rusije i Kine pri čemu Kina jača a druga je malo stat al onda ovi dobija na vremenu, obnavlja vojsku i proračun te drugi vide da mu je taktika uspila pri čemu i drugi rade to ( npr Kina s Tajvanom ) i imaš lančanu reakciju.
Eto imate izbor.
-
by RayMabus Thu 2 Feb - 15:08
Sad ćemo vidit kome će bit smiješno.
Silujete nas ode u Bosni u zdrav mozak ima već jako dugo i vi ste najjači i hegemon i tko vama šta može.
Eto Bog je da svima slobodnu volju pa tako i vama.
Sad biraj očeš da te puknen desnon ili livon šakon u glavu.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53999-svi-hrvatski-vladari-u-povjesti-su-komsici
U ukrajinski sukob uvučena je polovica čovječanstva. Je li počeo 3. svjetski rat i na kojoj su strani nuklearne sile?
2014-04-11
ArmagedonRayMabus wrote:
E to će ovisit o vama šta želite.
Izbor je tu pa sad....
Izbor je tu pa sad....
2014-04-11
Misliš da taj napuvani američki ego koji misli da može svakome popovat i da će on vladat cijelim svijetom i svima kad dobije izbor dal da ga puknen livon ili desnom šakom, da će izabrat da neće ništa i da će se povuć i odreć tog ega.
Misliš da će to taj njihov mega ego napravit ?
Ako misliš da neće e onda ćeš imat Armagedon.
2014-04-11
Zanimljivo proročanstvo židovskog rabinaRayMabus wrote:E to će ovisit o vama šta želite.
Izbor je tu pa sad....
“Kad čujete da će Rusi anektirati Krim. Znajte da je vrijeme Mesije počelo, da se njegovi koraci čuju”, prorekao je Vilna Gaon. “A kad čujete da su Rusi stigli u grad Carigrad. Morate obući svoju subotnu odjeću i držati je. Jer to znači da Mesija dolazi svakog trenutka."
Proročanstvo Vilna Gaona otkrio je njegov praunuk, rabin Pinchas Winston. Pisac specijaliziran za teorije sudnjeg dana. Winston kaže da alarmantna situacija u istočnoj Europi podsjeća na bitku između Goga i Magoga. Protivnici Boga koji se spominju u nekim apokaliptičnim biblijskim tekstovima. Tvrdi i da je njegov pradjed predvidio da će se prije Goga i Magoga dogoditi rat između Turske i Rusije.Šandor Winnetou wrote:Zanimljivo proročanstvo židovskog rabinaRayMabus wrote:E to će ovisit o vama šta želite.
Izbor je tu pa sad....
“Kad čujete da će Rusi anektirati Krim. Znajte da je vrijeme Mesije počelo, da se njegovi koraci čuju”, prorekao je Vilna Gaon. “A kad čujete da su Rusi stigli u grad Carigrad. Morate obući svoju subotnu odjeću i držati je. Jer to znači da Mesija dolazi svakog trenutka."
Ako niste shvatili šta je izbor, ponovit ću vam.
Jedna opcija je nastavit a to ide ka nuklearnom sukobu te približavanju Rusije i Kine pri čemu Kina jača
a druga je malo stat al onda ovi dobija na vremenu, obnavlja vojsku i proračun te drugi vide da mu je taktika uspila pri čemu i drugi rade to ( npr Kina s Tajvanom ) i imaš lančanu reakciju.
Eto imate izbor.
Jedna opcija je nastavit a to ide ka nuklearnom sukobu te približavanju Rusije i Kine pri čemu Kina jača
a druga je malo stat al onda ovi dobija na vremenu, obnavlja vojsku i proračun te drugi vide da mu je taktika uspila pri čemu i drugi rade to ( npr Kina s Tajvanom ) i imaš lančanu reakciju.
Eto imate izbor.
2014-04-11
Stvar je vrlo jednostavna.
U sukobu Amerike i Rusije uvijek je potrebno podržati Rusiju.
U sukobu Amerike i Kine uvijek je potrebno podržati Ameriku.
Tursku nikad ne treba podržati.
Italiju uvijek treba podržati kada su ljevičari na vlasti.
UK treba podržati tek onda kad princ Harry postane kralj, prije toga ništa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Stvar je vrlo jednostavna.
U sukobu Izraela i Irana uvijek treba podržati Iran.
U sukobu Izraela i Turske uvijek treba stati na stranu Izraela.
Jebem vas nepismene.
2015-08-09
Ima.kic wrote:
nema trece?
Evo ti ga. Napisa san ti ga. Ja san general miroljubivih svjetova u galaksiji. Piše ti gore. Stvar je u tome šta ti taj ne moram kazat. Podrazumjeva se. Zapamti : Ja uvijek pobjeđujem.
Misliš da taj napuvani američki ego koji misli da može svakome popovat i da će on vladat cijelim svijetom i svima kad dobije izbor dal da ga puknen livon ili desnom šakom, da će izabrat da neće ništa i da će se povuć i odreć tog ega.
2014-04-11
Imaš izbor. Svaki put kad ti ja dam izbor jer vam je Bog dao slobodnu volju i ja taj zakon moram ispoštivati ( anđeoska sam hijerarhija pa se držim pravila i kodeksa ) imaš i treći izbor koji se podrazumjeva : BJEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA.
2014-04-11
kic likes this post
melkior wrote:melkior wrote:Stvar je vrlo jednostavna.
U sukobu Izraela i Irana uvijek treba podržati Iran.
U sukobu Izraela i Turske uvijek treba stati na stranu Izraela.
Jebem vas nepismene.
U sukobu Njemačke i Francuske uvijek treba podržati Francusku.
U sukobu Njemačke i Poljske uvijek treba podržati - Francusku.
2015-08-09
Eto imaju izbor : navalit na Rusiju kako su zamislili ( sitite se govora Bidena u Poljskoj kako oni moraju smjenit Putina a to je ništa drugo nego da Amerika stavi Rusiju pod svoju kontrolu šta im je cilj odm početka tj vladanje svijetom ) i onda se Kina i Rusija približavaju ( a još im je odma dan nakon šta san ja ovaj izbor napisa jer su pozvali onog muđahedina Komšića u SAD da pričaju s antihrvatom o vojnim pitanjima meni poviše glave uletio kineski balon poviše glave i situacija se dodatno zagovnjala ) i onda se jel Kina i Rusija dodatno približavaju i ovi moraju na Pacifik ( daleko je vama Bosna ) i ove dvi nuklearne sile plus sjeverna Koreja okreću arsenal prema Americi itd
ili stat s tim napadom na Rusiju al onda se ovi podiže ponovo jer dobiva vrijeme da izgradi vojsku koju je izgubio i to gleda Kina i ostali i onda merkaju oće li na Tajvan i drugo di je već kome šta zapelo za oko jer kad može Putin mogu i ja.
Ili jednostavno baci oružje i bježi glavom bez obzira a to je u prevodu okani se tog mega ega i ideje kako ćeš ti vladati svijetom i solit svima ostalima pamet.
ili stat s tim napadom na Rusiju al onda se ovi podiže ponovo jer dobiva vrijeme da izgradi vojsku koju je izgubio i to gleda Kina i ostali i onda merkaju oće li na Tajvan i drugo di je već kome šta zapelo za oko jer kad može Putin mogu i ja.
Ili jednostavno baci oružje i bježi glavom bez obzira a to je u prevodu okani se tog mega ega i ideje kako ćeš ti vladati svijetom i solit svima ostalima pamet.
2014-04-11
BREAKING: Multiple unidentified objects have been shot down over North America this weekend.
— Rep. Matt Gaetz (@RepMattGaetz) February 13, 2023
More spy balloons? Or something else?@RepTimBurchett believes there may be a MAJOR UFO coverup happening... pic.twitter.com/wiqQqZsrd1
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic likes this post
Kinesko ministarstvo vanjskih poslova saopštilo je da će najviši kineski diplomata Vang Ji posjetiti Rusiju što će biti prva njegova posjeta ovoj zemlji od početka rata u Ukrajini.RayMabus wrote:Eto imaju izbor : navalit na Rusiju kako su zamislili ( sitite se govora Bidena u Poljskoj kako oni moraju smjenit Putina a to je ništa drugo nego da Amerika stavi Rusiju pod svoju kontrolu šta im je cilj odm početka tj vladanje svijetom ) i onda se Kina i Rusija približavaju ( a još im je odma dan nakon šta san ja ovaj izbor napisa jer su pozvali onog muđahedina Komšića u SAD da pričaju s antihrvatom o vojnim pitanjima meni poviše glave uletio kineski balon poviše glave i situacija se dodatno zagovnjala ) i onda se jel Kina i Rusija dodatno približavaju i ovi moraju na Pacifik ( daleko je vama Bosna ) i ove dvi nuklearne sile plus sjeverna Koreja okreću arsenal prema Americi itd
Novi glavni savjetnik Xi Jinpinga posjetit će Rusiju usred povećanja tenzija s SAD-om
2014-04-11
škutor wrote:vanzemaljci nagrnuli balonima
To je ta napredna vanzemaljska interstellar tehnologija :)
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Imigranti navalili na Italiju
» Imigranati navalili na Bosnu
» Imigranti masovno navalili na Grčku
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Imigranti navalili na Italiju
» Imigranati navalili na Bosnu
» Imigranti masovno navalili na Grčku
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
Page 1 of 2