Imigranti masovno navalili na Grčku
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Imigranti masovno navalili na Grčku
Katolika tu povijesno nema puno a muslimana jer je to bio SSSR.סמאל wrote:Zanimljivo,katolika i muslimana ima najmanje ondje gdje ima najviše nereligioznih.RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.
Komunizam je ipak imao neke koristi za istočne Njemce,no upravo u tim djelovima Njemačke otpor prema migrantima i jest najveći.
Kažem ti da su problem protestanti. Sjeverozapadna Njemqčka i Hessen ( Frqnkfurt ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kršćansko demokrqtska unija koju vodi Merkel je protestanska politička sekta jer u Bavarskoj politički djeluje kršqnsko socijalna unija.RayMabus wrote:Nek oni samo svake godine gube 470 tisuća etničkih Nijemaca. Nestat će uskoro protestanti s ove mape.
Protestanti su problem
Merkel je problem. CDU je problem.
2014-04-11
Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
Ti si Ray u zabludi.Svijet neće ispast onako kako ti priželjkuješ i prognoziraš,bez obzira na sve te demografske statistike koje podastreš.
Toliko se boriš protiv emancipacije,umjesto da na to gledaš kao na prelazno razdoblje,jer i onako u novom poretku novi postulati temeljit će se na transhumanizmu.
Ti si Ray u zabludi.Svijet neće ispast onako kako ti priželjkuješ i prognoziraš,bez obzira na sve te demografske statistike koje podastreš.
Toliko se boriš protiv emancipacije,umjesto da na to gledaš kao na prelazno razdoblje,jer i onako u novom poretku novi postulati temeljit će se na transhumanizmu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni. Merkel je pijun negativnih vanzemaljaca i zle političke elite s ciljem porobljavanja stanovništva.סמאל wrote:Problem kome,zbog čega ?
Da se njoj dalo mogla je zaustavit trpačinu i povećat natalitet. Al ne da joj se.
Cilj te političke elite je uništit nacije i obitelji kqko bi lqkše vladqli masamq. Zato oni sami uništavqju natalitet i trpaju Evropu svim i svačim.
2014-04-11
transhumanizam, to ima neke veze s transeksualcima= :Dסמאל wrote:Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
a da ovo jest prelazno razdoblje, jest
vibracije se ubrzavaju samo sto ce ta tranzicija trajat 100tinjak godina
generacije se trebaju izmjenit
sto se tice poretka, on ce se temeljit i dalje na postulatima onijeh koji imaju moc
Ne možeš se borit protiv emanicipacije. Možeš ju jedino isključit iz svog života i ne imat sa ženama ništa.סמאל wrote:Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
Ako ženama negiraš pravo na slobodu one će pružit otpor. Ako ih samo isključiš iz života i nemaš s njima posla onda je to prava pobjeda.
2014-04-11
Prilično točno,no ne teže li svi imat veću moć ?Leviathan2 wrote:transhumanizam, to ima neke veze s transeksualcima= :Dסמאל wrote:Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
a da ovo jest prelazno razdoblje, jest
vibracije se ubrzavaju samo sto ce ta tranzicija trajat 100tinjak godina
generacije se trebaju izmjenit
sto se tice poretka, on ce se temeljit i dalje na postulatima onijeh koji imaju moc
Ne znam koliko će tranzicija trajat,no energetski poremećaj započe je davno a manifestacija na materijalnoj ravni možda će malo duže trajat.
Ray zanemaruje jednu važnu komponentu,ne vode se igre samo na materijalnij,već i u energetskoj i metafizičkoj ravni.
2015-07-23
Čekaj,od kud nekome pravo negirat nekome drugom nešto.Što meni ili tebi daje za pravo da bi smo nekome određivali količinu slobode ili nekome uvjetovali nešto 'RayMabus wrote:Ne možeš se borit protiv emanicipacije. Možeš ju jedino isključit iz svog života i ne imat sa ženama ništa.סמאל wrote:Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
Ako ženama negiraš pravo na slobodu one će pružit otpor. Ako ih samo isključiš iz života i nemaš s njima posla onda je to prava pobjeda.
Niti je mogu tebi,niti ti meni.
Jednaka prava za sve,ali ne samo prava,već i obveze.Ne znam što tu ima toliko nejasno.
2015-07-23
Pa dobro. Slažem se. Zato i jjesam samac. Ne volim da mi neka pametuje po kući. Sve ok.סמאל wrote:Čekaj,od kud nekome pravo negirat nekome drugom nešto.Što meni ili tebi daje za pravo da bi smo nekome određivali količinu slobode ili nekome uvjetovali nešto 'RayMabus wrote:Ne možeš se borit protiv emanicipacije. Možeš ju jedino isključit iz svog života i ne imat sa ženama ništa.סמאל wrote:Onom ezekielu se svi smiju i izruguju8vjerojatno radi njegovog nastupa) no on razumije stvari bolje nego itko.
Niti je mogu tebi,niti ti meni.
Jednaka prava za sve,ali ne samo prava,već i obveze.Ne znam što tu ima toliko nejasno.
2014-04-11
Nemam problema s konceptom slobodne volje. Rješavam to vrlo jednostavno. Samo zalupim vrata drugoj strani. Slobodan / na si.
Moć jednostavnosti.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
Slobodna volja znači da ti imaš izbor. Kod mene toga nema. Ja ti neću dat šansu da bude kako ti oćeš. Ako bude po tvome a ja to neću to znači da se krši moja slobodna volja.
Zašto bi ja tebi to dopustio ?
Ne pada mi na pamet.
Zašto bi ja tebi to dopustio ?
Ne pada mi na pamet.
2014-04-11
Nuspojava svega će ti biti povećan broj razvoda i manjak djece. Onda to pustiš nekih 30-ak godina pa fali radne snage. Onda triba trpat pa se dovlače ljudi drugih kultura da bi netko imao pravo na slobodnu volju. Onda se pojave oni kojima se ne sviđa trpačina. Al nema djece i nema radne snage. Amo dalje.
Oćeš slobodnu volju ?
E pa dobit ćete je sad jer ako krivo izabereš slijedi pokolj.
Oćeš slobodnu volju ?
E pa dobit ćete je sad jer ako krivo izabereš slijedi pokolj.
2014-04-11
Evo ti slobodna volja :
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/uzbuna-u-njemackoj-projekti-stoje-traze-se-radnici-raznih-zanimanja-1368677
Slobodna volja je trik pitanje koje uvijek u prvi plan guraju demoni i slična ekipa npr to ja radim.
99,99% da ćeš krivo izabrati.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/uzbuna-u-njemackoj-projekti-stoje-traze-se-radnici-raznih-zanimanja-1368677
Slobodna volja je trik pitanje koje uvijek u prvi plan guraju demoni i slična ekipa npr to ja radim.
99,99% da ćeš krivo izabrati.
2014-04-11
Zamisli miša u kutiji. U jedan kut mu stavim hranu koja ne miriše dobro a u drugi stavim koja miriše dobro no stavim je u klopku.
Ajde da vidim šta ćeš izabrati.
Niste toliko inteligentni da prevarite demone.
Ajde da vidim šta ćeš izabrati.
Niste toliko inteligentni da prevarite demone.
2014-04-11
Nemate vi pojma šta je slobodna volja. Slobodna volja su izbori u vidnom polju.
U vidnom polju.
U toj kutij.
U vidnom polju.
U toj kutij.
2014-04-11
U tom carstvu matrijarhata muškarci će biti u milosti žena i samo sredstvo za produženje vrste
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
2014-04-11
Ne postoji ravnopravnost spolova. Samo patrijarh ili matrijarhat.
Naivni ste.
Naivni ste.
2014-04-11
U mojoj kuči vlada patrijarh. Nema žena. Mater kad je uzela četiri kantuna kuće dobila je takve batine da se ovdje više nije vratila.
Nema ravnopravnosti spolova. Il vladate vi ili one. Nema između.
Na svu sreću matrijarh ne rađa dovoljno djece pa nakon neks četiri desetljeća istog dođete u situaciju da morate trpat.
Na kraju vam stranci diktiraju politiku.
Mi smo u iistočnoj Europi dovoljno ludi da taj postmatrijarh sa trpačinom ne prođe a zapadna Europa je gotova.
Na kraju ćemo ih osvojiti.
Nema ravnopravnosti spolova. Il vladate vi ili one. Nema između.
Na svu sreću matrijarh ne rađa dovoljno djece pa nakon neks četiri desetljeća istog dođete u situaciju da morate trpat.
Na kraju vam stranci diktiraju politiku.
Mi smo u iistočnoj Europi dovoljno ludi da taj postmatrijarh sa trpačinom ne prođe a zapadna Europa je gotova.
Na kraju ćemo ih osvojiti.
2014-04-11
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Imigranti navalili na Italiju
» Imigranati navalili na Bosnu
» Alieni navalili i gotovo
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Česi i Austrijanci u panici: Navalili u šoping i pokupovali masu oružja
» Imigranati navalili na Bosnu
» Alieni navalili i gotovo