ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imigranti masovno navalili na Grčku

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 11 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:18

Meni ne odgovara status Q. Ja želim da krv teče u potocima diljem emanicipirane zapadne Europe.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 11 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:25

Ne znam stvarno u čemu je tvoj problem kad sam već jednom objasnija da postoje dvije grupe negativnih vanzemaljaca a da ja podržavam jednu jer su mi manja opasnost.

Ekipa skupljena oko Jahve i Allaha vs emanicipacija.

Samo trpaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 19:26

RayMabus wrote:Meni ne odgovara status Q. Ja želim da krv teče u potocima diljem emanicipirane zapadne Europe.
Nikako te ne razumijem.Što je emančipirana Europa i sve što se događa u odnosu na galaktička previranja.
To je beznačajno,ili ako ne misliš po šablonu,,misli globalno,djeluj lokalno''
Pređi na našu stranu,onda te neće mučit emancipacija i demografija,zapravo,nećeš imat nikakve brige,što god da radiš,bit će ti zabavno.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:29

Emanicipirana Europa je feminizam. Jedna od taktika jedne grupe negativnih vanzemaljaca kako bi se razbila obitelj a samim tim i društvo.

Cilj svega toga je da oni mogu vladat planetom.

Nasuprot njih stoji druga grupa okupljena oko Allaha ( Elohim ) i vodi je Jahve , pokvareni Bog koji voli da ga se obožava.

Bit će to fino klanje. Uskoro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 19:30

RayMabus wrote:Ne znam stvarno u čemu je tvoj problem kad sam već jednom objasnija da postoje dvije grupe negativnih vanzemaljaca a da ja podržavam jednu jer su mi manja opasnost.

Samo trpaj.
A ta druga prijetnja,veća opasnost,kakve to ajmo reći posljedice,u kozmičkom smislu,misliš da može imat ako pobjede.
Ta grupica za koju navijaš ne može nikako pobjedit.Izgleda da ti Ashtari ne ažuriraju podatke.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/3/2020, 19:31

koliko ih je ušlo u Europu?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:32

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Ne znam stvarno u čemu je tvoj problem kad sam već jednom objasnija da postoje dvije grupe negativnih vanzemaljaca a da ja podržavam jednu jer su mi manja opasnost.

Samo trpaj.
A ta druga prijetnja,veća opasnost,kakve to ajmo reći posljedice,u kozmičkom smislu,misliš da može imat ako pobjede.
Ta grupica za koju navijaš ne može nikako pobjedit.Izgleda da ti Ashtari ne ažuriraju podatke.
Zašto misliš da trebaju pobjediti ? Dovoljno je da izazovu rat i emanicipacija pada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 19:34

RayMabus wrote:Emanicipirana Europa je feminizam. Jedna od taktika jedne grupe negativnih vanzemaljaca kako bi se razbila obitelj a samim tim i društvo.

Nasuprot njih stoji druga grupa okupljena oko Allaha ( Elohim ) i vodi je Jahve , pokvareni Bog koji voli da ga se obožava.

I šta ima loše u tome da razjebeš obitelj i ovakvo društvo.
Planet o kojem sam maloprije govorio,uopće nema klasičnu obitelj i društvo a žive u harmoniji.Nemaju brige oko kredita,struje,vode,hrane.
Uvijek su u ekstazi.
Zar to nije bolje nego klanjat se nekom egocentričnom zloduhu koji je umislio da je nekakav potencijalni Bog.
Zadnje stoljeće znatno je opala njegov moć koju je nagrabio proteklih 2000 godina.Ovo su mu zadnji trzaji,a konj se najjače rita prije nego crkne.

Last edited by סמאל on 3/3/2020, 19:37; edited 2 times in total
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 19:36

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Samo trpaj.
Zašto misliš da trebaju pobjediti ? Dovoljno je da izazovu rat i emanicipacija pada.
A  šta misliš što će se dogodit ako moji pobjede ?
Pametan si,nisi glup,probaj analitički razmišljat.Nemoj se kladit smo na jedan ishod,naprotiv,razmotri svaki eventualni ishod.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:39

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Emanicipirana Europa je feminizam. Jedna od taktika jedne grupe negativnih vanzemaljaca kako bi se razbila obitelj a samim tim i društvo.

Planet o kojem sam maloprije govorio,uopće nema klasičnu obitelj i društvo a žive u harmoniji.Nemaju brige oko kredita,struje,vode,hrane.
Uvijek su u ekstazi.
Zar to nije bolje nego klanjat se nekom ekocentričnom zloduhu koji je umislio da je nekakav potencijalni Bog.
Zanje stoljeće znatno je opala njegov moć koju je nagrabio proteklih 2000 godina.Ovo su mu zadnji trzaji,a konj se najjače rita prije nego crkne.
Izgleda da ti ne vidiš da je plan uništavanja društava vezan uz porobljavanje čovječanstva od strqne Draco reptila i greys otmičara.

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grejsi

Nemaš masu o vanzemaljcima. Tebi je to apstraktqn pojam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:41

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Samo trpaj.
A  šta misliš što će se dogodit ako moji pobjede ?
Pametan si,nisi glup,probaj analitički razmišljat.Nemoj se kladit smo na jedan ishod,naprotiv,razmotri svaki eventualni ishod.
Koji su tvoji ? Oni šta su protiv religija ? Pa ok religije su izmišljotina za manipulaciju masama.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:48

Ako ti nemaš masu o negativnim vanzemaljcima onda ti to ni ne vidiš. Đabe meni tupit da postoje dvije frakcije od kojih je jedna :

- Draco reptili , greysi otmičari , tajna vlada itd s ciljem stvaranja kapitalističko birokratskog društva u kojem će oni preko sistema novca držati ljude u pokornosti

- Vega ljudski vanzemaljci , Lyra sistem , vođa Jahve , tehnokracija društvo

Draco su mi veći neprijatelji a upravo muslimani su religiozni i trpajuči njih u jednu Švedsku npr izazivam uništenje te ideje i društva koje Dracosi žele instalirati
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 19:50

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Uvijek su u ekstazi.
Zar to nije bolje nego klanjat se nekom ekocentričnom zloduhu koji je umislio da je nekakav potencijalni Bog.
Zanje stoljeće znatno je opala njegov moć koju je nagrabio proteklih 2000 godina.Ovo su mu zadnji trzaji,a konj se najjače rita prije nego crkne.
Izgleda da ti ne vidiš da je plan uništavanja društava vezan uz porobljavanje čovječanstva od strqne Draco reptila i greys otmičara.

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grejsi

Nemaš masu o vanzemaljcima. Tebi je to apstraktqn pojam.
Ti drviš svoje,no to je tvoje legitimno pravo.
Previše si fokusiran na određene entitete koje neki i tako nazivaju.David Icke je nadrobio more gluposti koji su mnogi uzeli zdravo za gotovo.
U četvrtom dezintetu pojam reptil,humanoid uopće nema nikakav značaj,jer to je samo refleksija onog što si bio,te tvoj energetski otisak,ali imaš mogućnost za energetsko pa i spiritualni update.
Tvrdoglav si,demoniziraj se,onda te problemi čovječanstva,obitelji i društva neće fermat ni za suhu šljivu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:53

E to je to. Četvrti denzitet.

Nije četvrti denzitet nego fizički svemir. Od krvi i mesa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:54

U tome i je problem jer si popijo priču o nekqkvom četvrtom denzitetu a u biti Draco i greysi su fizička vrsta.

Ono možeš mu slomit ruku. Od krvi i mesa su.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 19:58

Nemaš ti masu o vanzemaljcima čim ti pričaš o četvrtom denzitetu. Očito misliš da je to nekakvi astral a ne fizička ravan. Imaju ruke i noge. Možeš im ih polomiti.

Žive na svojim planetama.

Konkretno Vege žive ovdje :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vega

Nije to nikakvi četvrti denzitet. Taj koji vqm je prodqo priču o tome vas oće zbuniti da mislite da je to astrql.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/3/2020, 20:07

nu dobro longi, jebes 4 denzitet to ionako ne postoji
reci ti meni na ovoj fizickoj ravni, jesu li migranti probili u grcku il skupljaju hrabrost

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:12

RayMabus wrote:U tome i je problem jer si popijo priču o nekqkvom četvrtom denzitetu a u biti Draco i greysi su fizička vrsta.

Stvarno ne znam zašto te dvije vrste svrstavaš u isti koš,kad su oni zapravo su neprijatelji.
Četvrti,peti,šesti,denzitet,ne znam koji pojam umjesto toga,možda ravan.Mislim da si ti dosta pod utjecajem Ickeovih pisanja.
Ja nikad nisam vidio nikakvu fizičku manifestaciju u bilo kom obliku.Ovo što ti navodiš prilično su popularna i raširena internet piskaranja,a zašto misliš da su jedino te skupine,koje su uzgred rečeno,,najpopularnije'' i po internetu raširene.
Nisam nikad čuo da spominješ niti jednu od onih,koju sigurno nećeš naći u internetskim tražilicama.
Ja sam  prvi i jedini izlanuo se o Cefozotima,i za to sam dobio ukor,tek poslije nakon par godina neka šarlatanska skupinja u Srbiji počeli su nešto o njima.
Reko sam ti koja ti je alternativa,ako hoćeš spoznaju koju nećeš nać tak lako na internetu,znaš šta ti je činit,no računaj da ćeš nešto morat svoje žrtvovat i obavezat se na šutnju a ne piskarat i iznosit.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:17

Leviathan2 wrote:nu dobro longi, jebes 4 denzitet to ionako ne postoji
reci ti meni na ovoj fizickoj ravni, jesu li migranti probili u grcku il skupljaju hrabrost
Ma tko njih jebe. Nek se Plenkovic s njima zamara skupa s Kurcom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:18

סמאל wrote:
RayMabus wrote:U tome i je problem jer si popijo priču o nekqkvom četvrtom denzitetu a u biti Draco i greysi su fizička vrsta.

Stvarno ne znam zašto te dvije vrste svrstavaš u isti koš,kad su oni zapravo su neprijatelji.
Četvrti,peti,šesti,denzitet,ne znam koji pojam umjesto toga,možda ravan.Mislim da si ti dosta pod utjecajem Ickeovih pisanja.
Ja nikad nisam vidio nikakvu fizičku manifestaciju u bilo kom obliku.Ovo što ti navodiš prilično su popularna i raširena internet piskaranja,a zašto misliš da su jedino te skupine,koje su uzgred rečeno,,najpopularnije'' i po internetu raširene.
Nisam nikad čuo da spominješ niti jednu od onih,koju sigurno nećeš naći u internetskim tražilicama.
Ja sam  prvi i jedini izlanuo se o Cefozotima,i za to sam dobio ukor,tek poslije nakon par godina neka šarlatanska skupinja u Srbiji počeli su nešto o njima.
Reko sam ti koja ti je alternativa,ako hoćeš spoznaju koju nećeš nać tak lako na internetu,znaš šta ti je činit,no računaj da ćeš nešto morat svoje žrtvovat i obavezat se na šutnju a ne piskarat i iznosit.
Pa vidim i ja da nemaš masu o vanzemaljcima nego ti je to apstraktno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:25

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Pa vidim i ja da nemaš masu o vanzemaljcima nego ti je to apstraktno.
Nemoj bit toliko uvjeren.Ja sam dobio što sam htio i s tim sam zadovoljan,ali kad me već vučeš za jezik,navijam za ove koje nazivaš Draco.
Šta su ljudi,obična stoka,možda su za Vege kućni ljubimci,ali za Drace su prehrana.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics