ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imigranti masovno navalili na Grčku

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 10 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 5:01

Dozvoljeno usvajanje djece od strane lgbt parova

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 10 World_same-sex_adoption_laws

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 10 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by Guest Tue 3 Mar - 5:03

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:Negativni vanzemaljci su izmislili sistem da uvik radite za novac. Ja san u penziji. Mene boli kurac za to sve.

Nek se Švabo misli šta će mu ovi natrpat islambad u Njemčku kako bi Evropljani radili za kikiriki i bili robovi.
:tu :tu :tu
Pa svugdje gdje je država dala pederima da mogu usvajat djecu te države su pod kontrolom zle satanske elite.

Tl sad triba uništit trpačinom i da onda dođu nacisti na vlast i počeraju tu gamad.
Mene brinu trolovi koji se niotkuda pojavljuju na celu EU-a,ili eu komisije, irulaju zakonima,na stetu gradjana..
ne znam jesil vidio kako je britanski prajministar oprao onog europskog procelavog gnoma..yebate uzivao sam u videu..
"Koji si ti,odakle si,nikad te nisam dosad vidio u politici..??!!!" kako ga je izjebao,ovaj samo crvenio od bijesa..
i takvi metroseksualci i bespolci nam pisu zivote i buducnost..fuj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Mar - 5:04

RayMabus wrote:Dozvoljeno usvajanje djece od strane lgbt parova

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 10 World_same-sex_adoption_laws
valjda sad znas zasto je moj izbor Rusija..josh uvijek najvecim brojem normalni ljudi,sa normalnim navikama i zivotima...
proci ce po obicaju 10 godina,dok neki ne shvate da je Rusija buducnost normalnog zivota..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 5:06

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:Negativni vanzemaljci su izmislili sistem da uvik radite za novac. Ja san u penziji. Mene boli kurac za to sve.

Nek se Švabo misli šta će mu ovi natrpat islambad u Njemčku kako bi Evropljani radili za kikiriki i bili robovi.
Pa svugdje gdje je država dala pederima da mogu usvajat djecu te države su pod kontrolom zle satanske elite.

Tl sad triba uništit trpačinom i da onda dođu nacisti na vlast i počeraju tu gamad.
Mene brinu trolovi koji se niotkuda pojavljuju na celu EU-a,ili eu komisije, irulaju zakonima,na stetu gradjana..
ne znam jesil vidio kako je britanski prajministar oprao onog europskog procelavog gnoma..yebate uzivao sam u videu..
"Koji si ti,odakle si,nikad te nisam dosad vidio u politici..??!!!" kako ga je izjebao,ovaj samo crvenio od bijesa..
Sad će se njih maknit jer ljudi imaju ugrađen sistem za opstankom i samoodržanjem pa iimaš emanicipaciju koja je napravila bijelu kugu i onda trpačina kako bi se vladalo masama al se fino desi islamistički napad i onda se pojavi desnicdesnica koja na kraju pomete te idiote na vlasti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Mar - 5:13

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:

Sad će se njih maknit jer ljudi imaju ugrađen sistem za opstankom i samoodržanjem pa iimaš emanicipaciju koja je napravila bijelu kugu i onda trpačina kako bi se vladalo masama al se fino desi islamistički napad i onda se pojavi desnicdesnica koja na kraju pomete te idiote na vlasti.
Ti "muski" na vlasti u europi su u biti obicni beta i gama "muskarci"..da bi dobili paznju zena,sve ce im obecati i napraviti,a zene to lukavo koriste..za guranje svojih prava i gazenje "divljih" muskaraca,u biti alfi...
Pogledaj u Rusiji..Svi na vlasti muskarci,barem na kljucnim i bitnim mjestima..nema tamo emanćipaćije..moze biti samo onako,na kavanskom nivou..nek dignu roge cure,odmah im moškije prave odbiju roge..JOS JEDAN razlog-zasto Rusija..
"ministrice odbrane u EU..pa Irud te yebo,jel ima sto izopacenije..znene upravljaju ratnim masinerijama..
TKO I KAKO I_H je turio na te pozicije..??..naravno,usrane,bespolne i metiljave bete i game..
Dok se to brutalno i muski ne rjesi,EU ce tonuti sve dublje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 5:28

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:

Ti "muski" na vlasti u europi su u biti obicni beta i gama "muskarci"..da bi dobili paznju zena,sve ce im obecati i napraviti,a zene to lukavo koriste..za guranje svojih prava i gazenje "divljih" muskaraca,u biti alfi...
Pogledaj u Rusiji..Svi na vlasti muskarci,barem na kljucnim i bitnim mjestima..nema tamo emanćipaćije..moze biti samo onako,na kavanskom nivou..nek dignu roge cure,odmah im moškije prave odbiju roge..JOS JEDAN razlog-zasto Rusija..
"ministrice odbrane u EU..pa Irud te yebo,jel ima sto izopacenije..znene upravljaju ratnim masinerijama..
TKO I KAKO I_H je turio na te pozicije..??..naravno,usrane,bespolne i metiljave bete i game..
Gurnile su ih zle satanske elite jer se ženama lakše upravlja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Mar - 5:36

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:

Gurnile su ih zle satanske elite jer se ženama lakše upravlja.
zene nemaju pojma u sustini sto je to patriotizam..osim onaj salonski,uz kavicu i kamin topli..to im i nije bitno,bitno je da je NJIMA dobro..pali ih moc i uticaj,velika ploća i ostale beneficije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 5:40

Lako to šta njih pali moć nego su lakše za upravljanje. Samo im laskaš i one više ne razmišljaju analitički.

Negativni vanzemaljci tto koriste.

Na kraju imaš matrijarhat a to je vladavina žena nad muškima a u osnovi vladavina negativnih vanzemaljaca nad ljudskom populacijom.

Po lgbt vidiš di je emanicipacija jaka i koje su stožerne države di su ovi sproveli svoju kontrolu nad populacijom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Mar - 5:45

da..za nepovjerovati...josh prije par desetljeca je ZIVOT u drustvu bio dijametralno suprotan..
sjecam se ,u susjedstvu "puklo" da je jedan lik peder..to je bila takva sramota,da se cijela obitelj odselila iz mjesta..a mjesto i nije bas tada bilo malo 20000 ljudi..
dans se ponose time,kao i drugim kombinacijama..
ok,da to znaju drzati izmedju 4 zida i ne politizirati time,ne bih imo nish protiv..no,oni se nametnuli kao donosioci zakona i novih pogleda,koje ce nametnuti debeloj vecini..
4% yebe u mozak ostalih 96%...brutala..
odoh kuhati umak za spagete..nesh ogladnih..ajd zdravo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 6:00

Legendovich wrote:da..za nepovjerovati...josh prije par desetljeca je ZIVOT u drustvu bio dijametralno suprotan..
sjecam se ,u susjedstvu "puklo" da je jedan lik peder..to je bila takva sramota,da se cijela obitelj odselila iz mjesta..a mjesto i nije bas tada bilo malo 20000 ljudi..
dans se ponose time,kao i drugim kombinacijama..
ok,da to znaju drzati izmedju 4 zida i ne politizirati time,ne bih imo nish protiv..no,oni se nametnuli kao donosioci zakona i novih pogleda,koje ce nametnuti debeloj vecini..
4% yebe u mozak ostalih 96%...brutala..
odoh kuhati umak za spagete..nesh ogladnih..ajd zdravo..
Mediji i političari su pod kontrolom zle satanske elite.

Cilj zle satanske elite u Europi je uništenje evropskih naroda i zato promiču lgbt i feminizam a onda kasnije trpaju druge narode tu pod pričom da nema radne snage i tako stvaraju državu poslušnih robova.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 6:13

Masoni su jedan odličan primjer zle satanske elite odnosno jednog njenog ogranka koji za cilj ima vrbovanje političara i ostalih dužnosnika na pozicijqma moći. 

To je hijerarhijski sustav u koji uđu idealisti no napredovat sve više mogu samo korumpirani. Tqko naizgled ovi niži članovi pričqju kako je to idealizam a oni nemqju pojma tko jje na vrhu piramide u sjeni.

To nije jedina organizacija al je ljudi vide.

Mediji i političari su pod njihovom kontrolom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 6:23

Kako sam ja galaktička federacija onda meni ti pijuni na Zemlji nisu previše zanimljivi nego vanzemaljski ogranak istih a to je tzv Orion carstvo kojeg čine Draco reptili i greysi otmičari te drugi.

Dakle zla sotonska elita je samo ogranak ovih na Zemlji i ništa više.

Njihov cilj je da vas drže u neznanju i da ste im robovi al napredak ide i sve više gube kontrolu. Zato su sve očajniji.

I zato trpaju sve i svašta da šta prije od zapadne Europe naprave bezličnu masu koju će lako pokorit i neće pružiti otpor.

To je njihov cilj.

Vaš cilj je da preživite i zato će većina vas težiti miru jer vam je bitna vaša guzica.

Moj cilj da negativni vanzemaljci ne uspiju i ja ću raditi sve šta mogu da im lako porobljavanje stanovništva ne uspije.

Recite Dobar treći svijetski rat jer da oni u tome ne uspiju ja moram udariti na vas.

Prijetnja je na tijelu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Tue 3 Mar - 17:56

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:Ne gledam stvari kako vi gledate. Za mene je ovo samo jedna u nizu inkarnacija.

Ako triba sebe uništit da bi se uništila emanicipacija ja sam na to spreman.

Ima i života posli. Samo se inkarniraš. No zašto bi se inkarnirao u emanicipacijj.

Ide uništenje.
A zašto bi se uopće inkarnirao ?
Možeš se demonizirat i egzistirat kao entitet a kad se poželiš krutog materijalnog oblika,uvijek ćeš nać nečije stanje svijesti,koje bi se moglo potisnut i preuzet vozilo,ako me razumiješ.
Najbolja stvar od svega što zadržavaš svoju svijest i sjećanja,mada ti ona više ništa ne znače.

Istina,to ima stanovitih posljedica,kako za tijelo domaćina,tako i za tvoje energetsko tijelo,ubrzano propadanje i domaćina i ajmo reć,,najmoprimca'' :cleanteeth
Ne vidim zašto bi svoje postojanje proveo parazitirajući na nekome ?
Pa ne moraš ti cijelo vrijeme parazitirat,to jedino kad se zaželiš malo fizičke,materijalne ravni.Dok u četvrtoj dimenziji ti egzistiraš potpuno neovisno.E sad,kolika će tvoja snaga u 4D bit,ovisi o tome koliko si se energije s fizičke ravni nagrabio i kakvu vrstu energije preferiraš.
Neki preferiraju energiju ljubavi,te apsorbiraju seksualnu energiju koju  parovi nesvjesno usmjeravaju u smjeru apsorbatora,te im parovi ili pojedinci služe kao punjač za baterije.
Opet neki drugi apsorbiraju smrtnu energiju i oni doslovno parazitiraju oko bolnica,groblja,no za mene je ta energija previše deprimirajuća i nezdrava,a hranit se na njoj jednako je kao kad se stalno hraniš u fast foodu.
Ja recimo peferiram energiju mržnje,to je dosta jaka i zabavna energija a to najbolje postižeš tako kad recimo trolaš Srbe i Hrvate a količinu mržnje koju oni oslobađaju to je kao da se spojiš na nuklearni reaktor,ili recimo mržnja na relaciji partizani-ustaše,takođe je dosta hranjiva.
Međutim,takav vrsta energije ima i nuspojave,ako recimo uspiješ nać prikladnog domaćina da mu preuzmeš svijet,ti u njegovom ,,domaćinstvu'' konstanto se osjećaš kao pijan ili drogiran a što duže boraviš u njemu,njegovo tijelo fizički brzo propada,mršavi,oboljeva od raznih bolesti,ali dugotrajan  boravak i na ,,podstanara'' ostavlja posljedice.Energetski oblik ti se deformira,tak da u četvrtoj dimenziji izgledaš ajmo reći,,odvratno''
E sad,najbolje od svega ako uspiješ naći nekog dobrovoljca,te napravite sporazum,te on napravi invokaciju.
To nije zaposjednuće,već nešto kao integracija,ti dobiješ uvid i kroz njegove oči i svijest gledaš u ovaj svijet a on(domaćin)dobije kroz tvoje oči uvid u onostrano.
No ako je tvoja energetska razina na kojoj obitavaš prilično sablasna,to se može loše odrazit na tvog domaćina,te dolazi do proboja kad prilikom spavanja njegova podsvjest pokušava izbit na površinu.Neželjene posljedice su kratki spoj,privremeno ili trajno ludilo ili čak pad u komu.
Kažem ti,trebo bi se ti kanit tih tvojih Ashtara,ovo je puno zabavnije.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 18:01

Ne zanima me ta priča. Nije to moj level.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Tue 3 Mar - 18:13

RayMabus wrote:Ne zanima me ta priča. Nije to moj level.
Šteta,da si mudar,na vrijeme bi se prebacio na pobjedničku stranu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 18:15

סמאל wrote:
?
Kakva pobjednička strana ? Nema tu ratova. To su niži leveli svijesti. Ne zanima me ta priča.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Tue 3 Mar - 18:55

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
?
Kakva pobjednička strana ? Nema tu ratova. To su niži leveli svijesti. Ne zanima me ta priča.
Ja ne mogu vjerovat da ti ništa ne razumiješ.Pa ne vodi se bitka samo na prizemnim nivoima a ti viši leveli,pa nije valjda da pucaš tak visoko da budeš ,,bog'' ili ne znam što.
Dok mi pričamo i zamaramo se ovim glupostima s emančipacijom,migrantima,bitke se vode na svim razinama postojanja,te planetimaa našeg ali i drugih svemira.
Mislio sam da si bolje upućen,ali evo,otkrit ću ti jednu malu tajnu.Postoji planet koji je nešto kao nexus između različitih svijetova.Njegovi stanovnici su nešto kao hermafroditi,nemaju klasične zajednice kao što su ljudske,niti poznaju osjećaje poput ljubav,mržnja,ali su opet nekakva vrsta empata.
Žive u nekim idiličnim harmoničnim nastambama,te uopće nemaju potrebu za hranom kao takvom,jer sva energija koja im je potrebna nalazi se u atmosferi planeta.Samim tim nemaju niti fiziološke potrebe poput sranja i pišanja a glavna zabava im je meditacija,te zapravo,većinu vremena provedu meditirajući,a izvrsni su astralni putnici.
Njihovo društvo ne poznaje kriminal,niti imaju razvijen bankarski sustav a materijalizam im ne igra nikakvu ulogu.I ako imaju jako razvijenu svijest,u nekim segmentima djeluju dosta primitivno,primjerice medicini.Uopće ne lječe bolesti,te bolest i smrt prihvaćaju kao takvu,i nemaju strah od njih,jer kao astralni putnici svjesni su svega onog što ljudi ne mogu pojmiti,te nemaju strahove od siromaštva,smrti i bolesti.

Iz naše perspektive,oni možda djeluju kao neke životinje,kao recimo majmuni,jer oni uopće nisu ogranićeni i vezani nekom stanovitom adresom,prebivalištem,niti imaju države,granice,ugodna atmosfera i klima njihovog planeta omogućuje im spavanje na otvorenom,na drveću,prirodi.Većina njihovog planeta i jest pod šumom a oni ne grade neke monumentalne građevine.
Jedina značajna građevina na cijelom planetu je velika knjižnica u kojoj pohranjuju znanje svih,,putnika'' koji opisuju svjetove i iskustava na njima.
Njihova civilizacija je drevna,možda jedna od najstarijih od postanka svemira.Ratove nikad nisu vodili,prosto zato što nemaju nikakve razloge niti interese da bi ih vodili.Pa oni čak nemaju niti odjeću,svi su goli.
Međutim i takav harmoničan planet pokušavaju se infiltrirati oni koji žele da ih se štuje kao božanstvo.Srećom,mudrost i znanje njihovih astralnih putnika,koji su vidili što se događa planetama koje prihvate nekakvu,,božiju objavu'' svaki pokušaj tih nekih mesija,ostane osujećen.
Taj zločinački ,,bog'' kojeg ovdje na Zemlji štuju abrahamske religije,šalje svoje emisare te pokušava prodrijeti i infiltrirati svoje maliciozne religije i kultove štovanja,jer njemu je takođe potrebna energija.Što više štovatelja,to više energije za njega.
Mnoge su planete porobljene od takvih bogova koijma su potrebni štovatelji i religije koje će voditi ratove i krvne žrtve za njih.
Abrahamskog boga štuju i na nekim drugim planetima,doduše ne pod imenima poznatim na Zemlji,te kroz neke druge objave,ali on  nije jedini.

Vidiš,ti misliš da je sotonizam zlo,a perspektive žitelja te planete,Sotona je dobar,jer je borac za slobodu protiv ugnjetavačkog boga koji želi ih porobiti i nametnuti da mu se klanjaju,mole.
Sve je stvar perspektive,tako kao što je iz perspektive dobrog dijela Zemljana,Jehovah-Allah,je dobar a protivnik Sotona je zlo,iz perspektive nekih drugih Jehovah je zlo a Sotona borac protiv zla.
Doduše,pod drugim imenima,te pričom drugačijom od one ,,Postanka'' Adama i Eve,zmije i drva spoznaje.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 18:59

Allah ekber. lol!

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 10 Sharia-law-in-Europe

Izmanipulirane mase.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 19:09

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
?
Ja ne mogu vjerovat da ti ništa ne razumiješ.Pa ne vodi se bitka samo na prizemnim nivoima a ti viši leveli,pa nije valjda da pucaš tak visoko da budeš ,,bog'' ili ne znam što.
Dok mi pričamo i zamaramo se ovim glupostima s emančipacijom,migrantima,bitke se vode na svim razinama postojanja,te planetimaa našeg ali i drugih svemira.
Mislio sam da si bolje upućen,ali evo,otkrit ću ti jednu malu tajnu.Postoji planet koji je nešto kao nexus između različitih svijetova.Njegovi stanovnici su nešto kao hermafroditi,nemaju klasične zajednice kao što su ljudske,niti poznaju osjećaje poput ljubav,mržnja,ali su opet nekakva vrsta empata.
Žive u nekim idiličnim harmoničnim nastambama,te uopće nemaju potrebu za hranom kao takvom,jer sva energija koja im je potrebna nalazi se u atmosferi planeta.Samim tim nemaju niti fiziološke potrebe poput sranja i pišanja a glavna zabava im je meditacija,te zapravo,većinu vremena provedu meditirajući,a izvrsni su astralni putnici.
Njihovo društvo ne poznaje kriminal,niti imaju razvijen bankarski sustav a materijalizam im ne igra nikakvu ulogu.I ako imaju jako razvijenu svijest,u nekim segmentima djeluju dosta primitivno,primjerice medicini.Uopće ne lječe bolesti,te bolest i smrt prihvaćaju kao takvu,i nemaju strah od njih,jer kao astralni putnici svjesni su svega onog što ljudi ne mogu pojmiti,te nemaju strahove od siromaštva,smrti i bolesti.

Iz naše perspektive,oni možda djeluju kao neke životinje,kao recimo majmuni,jer oni uopće nisu ogranićeni i vezani nekom stanovitom adresom,prebivalištem,niti imaju države,granice,ugodna atmosfera i klima njihovog planeta omogućuje im spavanje na otvorenom,na drveću,prirodi.Većina njihovog planeta i jest pod šumom a oni ne grade neke monumentalne građevine.
Jedina značajna građevina na cijelom planetu je velika knjižnica u kojoj pohranjuju znanje svih,,putnika'' koji opisuju svjetove i iskustava na njima.
Njihova civilizacija je drevna,možda jedna od najstarijih od postanka svemira.Ratove nikad nisu vodili,prosto zato što nemaju nikakve razloge niti interese da bi ih vodili.Pa oni čak nemaju niti odjeću,svi su goli.
Međutim i takav harmoničan planet pokušavaju se infiltrirati oni koji žele da ih se štuje kao božanstvo.Srećom,mudrost i znanje njihovih astralnih putnika,koji su vidili što se događa planetama koje prihvate nekakvu,,božiju objavu'' svaki pokušaj tih nekih mesija,ostane osujećen.
Taj zločinački ,,bog'' kojeg ovdje na Zemlji štuju abrahamske religije,šalje svoje emisare te pokušava prodrijeti i infiltrirati svoje maliciozne religije i kultove štovanja,jer njemu je takođe potrebna energija.Što više štovatelja,to više energije za njega.
Mnoge su planete porobljene od takvih bogova koijma su potrebni štovatelji i religije koje će voditi ratove i krvne žrtve za njih.
Abrahamskog boga štuju i na nekim drugim planetima,doduše ne pod imenima poznatim na Zemlji,te kroz neke druge objave,ali on  nije jedini.

Vidiš,ti misliš da je sotonizam zlo,a perspektive žitelja te planete,Sotona je dobar,jer je borac za slobodu protiv ugnjetavačkog boga koji želi ih porobiti i nametnuti da mu se klanjaju,mole.
Sve je stvar perspektive,tako kao što je iz perspektive dobrog dijela Zemljana,Jehovah-Allah,je dobar a protivnik Sotona je zlo,iz perspektive nekih drugih Jehovah je zlo a Sotona borac protiv zla.
Doduše,pod drugim imenima,te pričom drugačijom od one ,,Postanka'' Adama i Eve,zmije i drva spoznaje.
A zašto tebe brige šta ćemo uskoro napravit religijski rat u Evropi ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Tue 3 Mar - 19:15

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:
?

A zašto tebe brige šta ćemo uskoro napravit religijski rat u Evropi ?
Pa sad,mene kao mene i nije baš neka briga,ja sam više za zabavu i zajebanciju,zapravo,meni odgovara status quo,da barem još ovo stoljeće tako potraje,no međutim,kao dio kolektivne svijesti,onda djeluješ kao pčela u košnici.
I moji navijaju za religijski rat u Europi ali i šire,no svakako da ishod vidimo na drugi način.
Odfikari Asthare i Nostradamusove gluposti,pridruži se nama,steći ćeš moć i znanje kakvu samo možeš sanjat,informacijska i logistička mreža naše matrice je superiorna,neće ti trebat posrednik poput Nostradamusu da bi imao uvid u eventualni i mogući scenariji izgledne budućnosti.
Prepusti se tamnoj strani,prožmi je i ona će prožet tebe i bit ćeš dio matrice i imat pristup kolektivnoj svijesti.
Moći češ u svakom trenutku gledat kroz oči drugih iz matrice,kao i oni kroz tvoje.
To je najsavršeniji metafizički torrent.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Mar - 19:18

Meni ne odgovara status Q. Ja želim da krv teče u potocima diljem emanicipirane zapadne Europe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics