ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imigranti masovno navalili na Grčku

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 12 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:25

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:U tome i je problem jer si popijo priču o nekqkvom četvrtom denzitetu a u biti Draco i greysi su fizička vrsta.

Ono možeš mu slomit ruku. Od krvi i mesa su.
Stvarno ne znam zašto te dvije vrste svrstavaš u isti koš,kad su oni zapravo su neprijatelji.
Četvrti,peti,šesti,denzitet,ne znam koji pojam umjesto toga,možda ravan.Mislim da si ti dosta pod utjecajem Ickeovih pisanja.
Ja nikad nisam vidio nikakvu fizičku manifestaciju u bilo kom obliku.Ovo što ti navodiš prilično su popularna i raširena internet piskaranja,a zašto misliš da su jedino te skupine,koje su uzgred rečeno,,najpopularnije'' i po internetu raširene.
Nisam nikad čuo da spominješ niti jednu od onih,koju sigurno nećeš naći u internetskim tražilicama.
Ja sam  prvi i jedini izlanuo se o Cefozotima,i za to sam dobio ukor,tek poslije nakon par godina neka šarlatanska skupinja u Srbiji počeli su nešto o njima.
Reko sam ti koja ti je alternativa,ako hoćeš spoznaju koju nećeš nać tak lako na internetu,znaš šta ti je činit,no računaj da ćeš nešto morat svoje žrtvovat i obavezat se na šutnju a ne piskarat i iznosit.
Pa vidim i ja da nemaš masu o vanzemaljcima nego ti je to apstraktno.
Nemoj bit toliko uvjeren.Ja sam dobio što sam htio i s tim sam zadovoljan,ali kad me već vučeš za jezik,navijam za ove koje nazivaš Draco.
Šta su ljudi,obična stoka,možda su za Vege kućni ljubimci,ali za Drace su prehrana.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 12 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:28

Aj zaboravi onda vanzemaljce. Imaš Ameriku i tajnu vladu kojoj je cilj šta više moći i da pokore sve okolo. Evropa je dio toga.

Da se ne bi to desilo taj njihov plan trpqčinom svega i svačega triba sabotirati a najbolji za to su religijski fanatici u ovom slučaju wehabdije.

To će dovest do dizanja desnice a nacizam jje protiv liberalizma ( koji je usput rečeno podvala jer ako nemaš love onda si govno dakle to je prodavanje magle glupima a u stvari robovski sistem )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:32

I evo ti pa čitaj pošto očito nemaš pojma da ja nešto znam samo mi ovi korisni idioti sad služe za rušenje neoliberqlnog poretka.

[size=35]Unveiled Secrets and Messages of Light[/size]

SPIRITUAL BLINDNESS

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 12 01
[size][size][url][/url][/size]
[/size]
Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 12 02
[size][size][url][/url][/size]

[/size]
SPIRITUAL BLINDNESS

One of the ancient questions that many people have wondered from the beginning of time is related to which one is the true religion, without being offensive, they apparently don’t understand that the logical answer is quite evident: "All religions are false."

The Master Jesus, now Solar Logos, clarified this issue two thousand years ago saying that the Father does not need intercessor, it's enough if a person loves his neighbor selflessly by providing SERVICE to others in order to be saved or (ascend to the Light). He also said that "everyone will be saved according to his own works." This means that all the rites, dogmas or religious beliefs whatsoever are meaningless as a way to "go to the Father" or "to be saved". It’s important to interpret these words in their true sense, because the spirit ascends to the Path of Light by being benevolent to others. 

In this context we also realized that even atheists or agnostic people can find the PATH OF LIGHT if they are truly altruistic and if they live to love their fellow men through service (Love in Action).

How hard is that to understand? In the end no religion can help the spirit to ascend to the planes of Light, because if a cruel spirit of error of the plane 2 embodies, its goal would be to ascend to the plane 3, even though it’s also a plane of error, but the main purpose of the spirit will be to ascend to the planes of Light 4 or the plane 5, which is the plane of maximum Light.

The Ascended Masters inhabit in these planes of Light, and they live to serve those beings that need assistance and guidance, some of the most illuminated spirits that inhabit in this plane are the Master Jesus and Siddhartha Gautama, however,all the spirits are equal and the goal of all the spirits is to reach the plane 5.

Some religious rites, particularly those that demand that women cover their faces or other harmful teachings that prohibit blood transfusion, have their true origin in engrams. These teachings have nothing to do with Free Will because they are the product of the reactive mind.

The truth is that God Does not need to be worshipped or to be obeyed because he has given us all the gift of Free Will. Unfortunately those people who self-inflict torture to their bodies believe that in that way they are going to be accepted as worthy people in the eyes of God, but they are simply wrong.

God simply wants that we all love each other in spite of any religious difference that we might have, even more, He does not need any sacrifice for us to make, so that we be loved by him. Also, God does not reward the righteous and he does not punish the wicked, for that reason the Law of Karma exists.

For instance,if you tie a rock to your neck and jump to the water you will certainly sink into the water, but if you grab a lifesaver, perhaps you will remain between waters. Now, imagine that any hostile act is like a rock, and any religion would be like a lifesaver, perhaps it won’t help you to emerge, but you won’t end up in the abyss either.

Many people commit hostile acts in the name of their religion and thus they act in ignorance, although ignorance and religious fanaticism are not synonyms, there is a high correlation between these two terms. (read Human cruelty)

The powerful classes, from the beginning, have always deceived us by creating these false religions in order to control us because they knew that well-educated people are not easy to manipulate as the ignorant people are. Therefore, the spirits of error are the true creators of religions and no Master of Light would ever say that some religion is something favorable because religions are only a mean to manipulate people by imposing dogmas and of course by creating fear in those who are afraid to offend God.

Why would you offend God? God is not offended because he has no ego, the Masters of Light are not offended either, because they live to serve others, and thus they have learned that forgiveness is an act of arrogance. Would Jesus be offended? Jesus obviously will not be offended either because he is beyond the ego as well, but some Parents teach their children to be afraid of a vengeful god in a Bible or a Quran saying that if the child does not fulfill certain ceremony, he is not going to be worthy or he will not be accepted by the Father. This is a narrow way of thinking. Sometimes we say to many people that if they want to believe in something don’t use faith; use common sense instead, use coherence, but people do not use coherence.

Now, let’s talk about fundamentalism in some Eastern countries where directly they speak about 'holy war' or Jihad. They talk about holy wars as if it would be a flower without fragrance, like speaking of light that does not shine, like speaking about water that does not wet, or about a loss without pain. That is not logical, speaking about a holy war would be something like speaking about a “merciful killer”, it makes no sense, it has no coherence and there is no common sense.

Some people took offense when we said that Mohammed became a spirit of error when he committed many crimes in the name of his new religion, and even more when we said that he was influenced by spirits of error when he wrote the Quran, they don’t use common sense when they read, they don’t understand, they don’t see the Light because their religion act like a veil on their eyes. Later on, those who were looking the Path of Light were deceived and they confused respect with fear. Those who were teaching them, show them examples of champions of arrogance rather than examples of humility.

Any religion is like a hypnotic command or engram, How many people have not yet understood? And although we have said it many times, it’s not bad to repeat it again, The path of Service is simple, you don’t need to be a doctor to help people or to be like the Mother Teresa of Calcutta whose deeds were meritorious of a being of Light. You can start with simple things such as paying attention to those who need comfort, by helping a blind man cross the street, Service begins in the smallest altruistic things you do, no one said that Service is unattainable to the simple human being. You can only ascend if you channel that true Spiritual Love.

The Spiritual Path seems simple if one describes it, because the Entities of Light have always taught that in order to ascend spiritually one must act with altruism. This task seems simple if it were not that human beings are dominated by the roles of ego and they cannot see beyond their noses.

All religions and various spiritual movements agree that the way to the Light can only be achieved if one gives Love as Service. But over the centuries the original messages given by these great Masters have been distorted.

For instance, most of the worshipers of various religions have a misconception about the Spirits of Light, these Spiritual Beings that are so loving and devoid from any prominence that they only live in terms of guiding and serving the embodied beings that are wrong.

These beautiful Spirits suffer if they see other people suffering and they rejoice in the joy of the others. They transmit messages of guidance, for the beings that are lost and cannot find their way through the path of life.

Many Messages of Light from the various spiritual Masters speak about Love, which to me is the opposite of indifference (some experts say that the opposite of love is hatred, but let's think about it: If Love is service and indifference means that you don’t care about the suffering of others, I think that this one is the opposite of Love).

And yet, people failed to understand because there is a misunderstanding regarding to the role of these Entities of Light.

These Spirits of Light communicated their Mercy and transmitted their Light to the minds of the people, so that they understand that by providing Service to others all of them can ascend to the Light. But now, due to the same religion, people only ask health, work or love, without thinking that the role of Light is to give.

This is the paradox of Religion, “The closer they are to the temple, the farther they are from the Path of Light”They forget the wise words of the Master Jesus, saying, 'If I give you a fish every day, you will depend on me to eat, but if I teach you to fish you will eat by yourself.” The long parades at religious festivals should not be made to ask, but to give. And then you all shall receive. Where will you go? The choice is for you to decide.

Email received:

Sir:

Here, in India, people visit temples, and worship over a thousand idols, with different names at different locations.

They also describe and believe the miracles that they have experienced by worshipping these idols.

Also, there are epics or holy books recorded, worshipped and followed,such as the 'Bhagvat Gita',' Ramayana',' Mahabharata', various 'vedas', etc, which the holy people claim to be God's own words,

written by a mediator, for the people.

For various problems, people perform 'pujas' , 'havans' , observe fasting, etc.

Are these things true and holy?

If yes, then till what extent should they be followed or worshipped.

Please reply.

I am confused. 

Dear Friend Many people do not fully understand that the true path of Light has to do with Love and Service only, religions have complicated everything and

they have manipulated people from the beginning. keep in mind that in the spiritual planes religious beliefs have no value at all.

For example, the mother Teresa and Mahatma Gandhi had different religious beliefs when they were incarnated, however, both of them are Spirits of Light at the moment. Why? Because they followed the path of Service and they succeded in their respective missions.

The fact that many people worship different idols has no relevance at all, as long as these people love their fellowmen truly. Even an atheist or an agnostic person can find the path of enlightenment if he/she is an altruistic person and loves other people selflessly.

We don't try to change their religious beliefs because we also respect their free will, but the truth is that you are are free to do whatever you like as long as you don't harm other people.

Also God doesn't need to be worshipped, He has given us all free will and He only wants that we all love each other through Service, he is not a jealous God because his love is unconditional. In short, any religious belief or practice has no validity in the afterlife, only love and service can help you ascend to the Light.

Related Pages:

The Elohim Conspiracy

Religious Myths

0 Enlaces a esta entrada

Create a Link
[size=24]‹

Home
View web version[/size]

Powered by Blogger.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:33

Ljudi se previše nakotilo,treba depopulizirati i svest na 500 miljona.Nadaš se nacizmu a začetnik nacizma je u istom ortačkoj skupini s onim protiv kojih se ti navodno boriš.
Hitler je izbrisao s lica Zemlje milione štovatelja istih onih kojima se mole i te tvoje whabije.
Da je pobjedio Hitler,ne samo da bi Jeruzalem bio preoran,već bi i Vatikan a izgledno je što bi bilo i s muslimanskog svetog grada Meke.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by melkior 3/3/2020, 20:33

RayMabus wrote:Aj zaboravi onda vanzemaljce. Imaš Ameriku i tajnu vladu kojoj je cilj šta više moći i da pokore sve okolo. Evropa je dio toga.

Da se ne bi to desilo taj njihov plan trpqčinom svega i svačega triba sabotirati a najbolji za to su religijski fanatici u ovom slučaju wehabdije.

To će dovest do dizanja desnice a nacizam jje protiv liberalizma ( koji je usput rečeno podvala jer ako nemaš love onda si govno dakle to je prodavanje magle glupima a u stvari robovski sistem )
Uzalud ti je. Obećali su mu nekakav čin u hijerarhiji ako im bude poslušan sluga. Ali tako zlo djeluje; obećava mnogo, uzima sve, a ne daje ništa za uzvrat. One priče o nekakvoj globalnoj zabavi kad se unište sve religije - pa to je toliko naivno da je gotovo dirljivo. Btw, sve najbolje "fotelje" u Paklu su odavno zauzete.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:36

סמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo,treba depopulizirati i svest na 500 miljona.Nadaš se nacizmu a začetnik nacizma je u istom ortačkoj skupini s onim protiv kojih se ti navodno boriš.
Hitler je izbrisao s lica Zemlje milione štovatelja istih onih kojima se mole i te tvoje whabije.
Da je pobjedio Hitler,ne samo da bi Jeruzalem bio preoran,već bi i Vatikan a izgledno je što bi bilo i s muslimanskog svetog grada Meke.
Pa brige me. To su mi samo korisni idioti koji će srušiti liberalizam. To je ta igra. Oće bit fašisti , nacionalisti il kršćqnski fqnatici posli na vlasti jebe mi se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:36

Irak i Sirija su koljevke civilizacije,na ruševinama drevene Palmire izdić će se novih hram u kojem će stolovat gospodar ovog svijeta.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:40

melkior wrote:
RayMabus wrote:Aj zaboravi onda vanzemaljce. Imaš Ameriku i tajnu vladu kojoj je cilj šta više moći i da pokore sve okolo. Evropa je dio toga.

Uzalud ti je. Obećali su mu nekakav čin u hijerarhiji ako im bude poslušan sluga. Ali tako zlo djeluje; obećava mnogo, uzima sve, a ne daje ništa za uzvrat. One priče o nekakvoj globalnoj zabavi kad se unište sve religije - pa to je toliko naivno da je gotovo dirljivo. Btw, sve najbolje "fotelje" u Paklu su odavno zauzete.
,,ZLO''
Zlo je stvar perspektive,ono što ti vidiš kao zlo,možda ja dobro a ono što ti vidiš kao dobro iz druge perspektive izgleda kao zlo.
Najviše zla kroz povijest a i dan danas,učinili su oni koji,,vjeruju u dobro''
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 20:41

סמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo,treba depopulizirati i svest na 500 miljona.Nadaš se nacizmu a začetnik nacizma je u istom ortačkoj skupini s onim protiv kojih se ti navodno boriš.
I okani se više tih gluposti o pola miljarde ljudi. Sahara je prazna , pustinja Gobi isto. Može živit još deset miljardi ljudi ovdje pod uvjetom da ne zagađuju.

Izbaci više tu glupu misao iz glave jer ti je cilj inkarnirati se a moglo bi ti se desit da ostaneš na čekqnju jer nema dovoljno tijela.

Baci tu ideju odma ća. Zla je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:43

Niko mi ništa nije obećao,sve sam mukotrpno i pošteno zaradio,ne zanima me nikakva hijerarhija i čin,to je produkt ljudskog uma i sljedbenika onih koji traže bespogovornu poslušnost i sljepo vjerovanje.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:46

RayMabus wrote:
I okani se više tih gluposti o pola miljarde ljudi. Sahara je prazna , pustinja Gobi isto. Može živit još deset miljardi ljudi ovdje pod uvjetom da ne zagađuju.

Izbaci više tu glupu misao iz glave jer ti je cilj inkarnirati se a moglo bi ti se desit da ostaneš na čekqnju jer nema dovoljno tijela.

Zašto bi se do vraga želio ovdje inkarnirat ? scratch
Briga me šta će ovdje bit kad odem,a reko sam ti koji je alternativni način da bih došao ovdje turistički. lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 20:49

I da,ne čeka me nikakva fotelja,ja sam više kao terenski radnik,putnički trgovac,recimo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 21:02

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Zašto bi se do vraga želio ovdje inkarnirat ? scratch
Briga me šta će ovdje bit kad odem,a reko sam ti koji je alternativni način da bih došao ovdje turistički. lol!
Zato šta sanjaš o tome kako bi da ovdje bude pola milijarde ljudi. Da se ne želiš inkarnkratk ne bi ti bilo stqlo koliko ih je.

Zašto ti misliš da ćeš baš ti biti taj sretnik koji će dobit pravo na tijelo ?

Jesi o tome razmišlja ? A nisi jel tako.

Jesi razmišlja o tome da tti je taj netko dao tu ideju tebi se čini ok i ti sad razmišljaš o ubijanju ljudi.

Opa , prešao si na tqmnu stranu a da nisi ni skužio.

Baci odma tu ideju iz glave. Sahara i ogromni dijelovi planete su prazni. Mjesta ima. Može živit duplo više lljudi ovdje ako ne zagađuju okolinu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 21:33

RayMabus wrote:

Zašto ti misliš da ćeš baš ti biti taj sretnik koji će dobit pravo na tijelo ?
Zato što mi neće ni trebat,uvijek ću uspjet povremeno zaposjest nečije.
Mislim ako to uspjeva smotanom Yelvendru,koji se nikad ne zna vratit kad negdje ode,meni to ne bi trebao bit nikakav problem.

I da,ti pozivaš na rat,krv a meni spočitavaš humanu depopulaciju,nije li to licemjerno.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 21:43

סמאל wrote:

I da,ti pozivaš na rat,krv a meni spočitavaš humanu depopulaciju,nije li to licemjerno.
Nije. Ja sam protiv rata. Nije moj problem šta ćete se vi međusobno poubijat.

Šta se mene tiče možete i samo naselit muslimane u Njemačku pa će za xy godina to bit islqmska đamarhija dakle nema emanicipacije.

Pošto znam da će se dignit desnica onda ok , hajde da ludujemo. :popcorn
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 21:46

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 12 Slika-zaslona-2019-08-08-u-09.25.13-660x450

Svi su čuli
+ AAA -
PRED 12 TISUĆA LJUDI DEMONI VIKALI: ‘Dobro čujte vi kršćani…’
Autor: Vjera Utorak, 03. ožujak 2020. u 12:16

Iz njih se izlila zastrašujuća mržnja

Dok je propovijedao krunicu u okolici Carcassonnea, sv. Dominiku su predstavili jednog albigenskog krivovjernika koji je bio opsjednut đavlom. Svetac pred gomilom od preko dvanaest tisuća ljudi istjera zle duhove iz njega, a đavli koji su vladali tim jadnikom, njima usprkos, bijahu prisiljeni odgovoriti na pitanja egzorciste.
Sveti Dominik stavi svoju krunicu oko vrata opsjednutog i upita đavle koga se oni od svih svetaca na nebu najviše boje i koji od njih zaslužuje najviše poštovanja i ljubavi od strane ljudi.
Na to pitanje pakleni dusi toliko zavikaše, da je većina prisutnih od straha pala na zemlju. Zatim zli duhovi, da ne bi izravno odgovorili na pitanje, počnu plakati i jaukati na jedan toliko žalostan i dirljiv način da su mnogi nazočni osjećali sažaljenjm.
Na usta opsjednutog i s plačljivim glasom govorili su: “Dominiče, Dominiče, smiluj nam se i obećajemo da ti nećemo nikada više naškoditi. Ti koji si pun samilosti prema grješnicima i jadnicima, smiluj se i nama bijednicima. Oh, već toliko patimo: zašto se raduješ povećanju naših muka? Zadovolji se onima koje nas muče! Milosrđe, milosrđe, milosrđe!”
Ravnodušan nad plačem ovih zlih duhova, svetac odgovori da ih neće prestati mučiti sve dok ne odgovore na njegovo pitanje. Oni rekoše da će odgovoriti, ali potajno, na uho, a ne pred svima. Dominik ne popusti i naredi im da glasno govore; no sav je njegov trud bilo uzaludan, i demoni utihnu.
Tada Svetac pade ničice i poče moliti Gospu: ”Djevice moćna, Marijo, po zaslugama tvog pozdrava Zdravo Marijo i tvoje krunice naredi ovim neprijateljima ljudskog roda da odgovore na moje pitanje”.
Odmah nakon ovog zaziva, jedan gorući mlaz plamena iziđe iz usta, nosnica i ušiju opsjednutoga; nazočni su se tresli od užasa, ali nitko nije bio povrijeđen. Čula se vriska zlih duhova: “Dominiče mi te molimo u ime muke Kristove i po zaslugama njegove Presvete Majke i svetaca: Dopusti nam da izađemo iz ovog tijela bez da išta kažemo. Anđeli će ti to objaviti kada ti to budeš htio. Uostalom, zašto želiš vjerovati nama? Nismo li mi možda lašci? Nemoj nas više mučiti, smiluj nam se.”
“Nesretnici, ne zaslužujete da budete uslišani”, nastavi Sv. Dominik, i ponovno na koljenima zamoli Djevicu: ”O predostojna Majko Mudrosti preklinjem te zbog naroda koji je ovdje prisutan i koji je već započeo kako treba moliti Anđeoski pozdrav, prisili ove tvoje neprijatelje da javno objave cjelovitu i čistu istinu o Ružariju”.
Nakon što je završio molitvu, svetac vidje pored sebe Djevicu Mariju okruženu mnoštvom anđela, koja je zlatnom šibom udarala opsjednutog i govorila mu: “Odgovori mome sluzi Dominiku prema njegovom zahtjevu”. Treba napomenuti da nitko nije čuo niti vidio Gospu osim sv. Dominika.
Na tu zapovijed, đavli počeše vikati:
“O naša neprijateljice, naša propasti i naša pomutnjo! Zašto si sišla s neba da toliko trpimo? O zagovornice grešnika koje iz pakla izvodiš, o sigurni rajski pute, jesmo li mi baš prisiljeni, sebi usprkos reći svu istinu? Trebamo li baš ispovjediti pred svima ono što će nas posramiti i biti uzrokom naše propasti? Teško nama! A vječno prokletstvo našim knezovima tmine! Dobro čujte vi kršćani: Ova Majka Kristova je svemoguća i može spriječiti da njene sluge padnu u pakao. Ona je ta koja kao sunce raspršuje tamu naših prepredenosti i profinjenosti, osujećuje naše spletke, razara naše zamke, i čini uzaludnima i neučinkovitima sve naše napasti.
Prisiljeni smo priznati vam da nitko od onih koji su ustrajali u njenoj službi nije s nama proklet. Samo jedan uzdah koji Ona prikazuje Presvetome Trojstvu vrijedi više od svih molitava, zavjeta, i želja svetaca. Mi je se bojimo više od svih blaženika zajedno i ne možemo ništa protiv njenih vjernih slugu.
Događa se da mnogi kršćani, koji bi po uobičajnim zakonima bili prokleti, zazivajući je u trenutku smrti uspijevaju se spasiti zahvaljujući njenom zagovoru. Ah, da se ova Marijetina – tako su je zvali iz bijesa- nije usprotivila našim planovima i našim nasrtajima već odavno bi mi srušili, uništili Crkvu i zaveli u krivovjerje i nevjernost sve njene hijerarhije. Obznanjujemo, prikliješteni silom koja nas tlači, da nitko od onih koji ustraju u molitvi Krunice, nije proklet jer Ona zadobije svojim vjernim slugama iskreno pokajanje za njihove grijehe te dobivaju oproštenje i oproste”.
Tada sv. Dominik pozva sve nazočne da polagano i pobožno mole Krunicu. I gle čuda! Na svaku Zdravo Mariju koju su svetac i narod molili, iz tijela tog opsjednutog izlazilo je mnoštvo đavola u obliku gorućeg ugljena. Kad je nesretnik bio potpuno oslobođen, Presveta Djevica, koja je sve vrijeme bila nevidljiva blagoslovi narod i svi osjetiše jednu blagu i živu radost. Ovo je čudo bilo uzrok obraćenja mnogih krivovjernika koji su se čak upisali u Bratovštinu svete Krunice.
Iz knjige velikog sveca svetog Ljudevita Montfortskog pod nazivom: Čudesna tajna svete krunice za obratiti se i spasiti
https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/pred-12-tisuca-ljudi-demoni-vikali-ovo-dobro-cujte-vi-krscani-1438621/

Pogledaj ovu katoličku lažljivu patetiku.Kad ovako nešto bljutavo i lažljivo pročitam,točno mi dođe da se i ja počnem zalagat za trpačinu kao i ti,ali ne milijuna,već milijardu kozojeba,da izbrišu tu poganu  katolčad.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2020, 21:49

RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Šta se mene tiče možete i samo naselit muslimane u Njemačku pa će za xy godina to bit islqmska đamarhija dakle nema emanicipacije.

Da se mene pita,naselio bih  musliće,hinduse,Kineze u jednakom omjeru.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 21:53

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:

Da se mene pita,naselio bih  musliće,hinduse,Kineze u jednakom omjeru.
Pa naselit će se oni sad svi tamo a Nijemci će postat manjina u svojoj državi. Nema njima tko radit idućih pola stoljeća.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/3/2020, 01:58

https://banned.video/watch?id=5e5d5a8635299200783567c3

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Back to top

- Similar topics