korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: korona
LUCIANO MOGGI wrote:Ljudi cuvajte se nemojte panicariti ja cu o vasim kevama voditi brigu.
I apelirajte na fosilne ostatke odredkenih forumasa da ne izlaze vani
Ti ćeš prvi riknuti, majmune...
Guest- Guest
Neplasi se cigansturoBrat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Ljudi cuvajte se nemojte panicariti ja cu o vasim kevama voditi brigu.
I apelirajte na fosilne ostatke odredkenih forumasa da ne izlaze vani
Ti ćeš prvi riknuti, majmune...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kinezi zasrali cijeli svijet govna prljava. i crna smrt koja je naguzila pola populacije europe je od tamo potekla
da su sile osovine pobjedile japanci bi držali te klošare pod čizmom a ove šta potajno jedu bijesne pase i štakore bi liječio doktor ishii i ne bi vidjeli korone
Hvalim te Boze da na ovom forumu osim mene i scorpia ima jos pametnih ljudi.bafalo wrote:da su sile osovine pobjedile japanci bi držali te klošare pod čizmom a ove šta potajno jedu bijesne pase i štakore bi liječio doktor ishii i ne bi vidjeli korone
Bafalo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo wrote:kinezi zasrali cijeli svijet govna prljava. i crna smrt koja je naguzila pola populacije europe je od tamo potekla
Velik si bafalobafalo wrote:da su sile osovine pobjedile japanci bi držali te klošare pod čizmom a ove šta potajno jedu bijesne pase i štakore bi liječio doktor ishii i ne bi vidjeli korone
Rijetkost, ali je osvježenje pročitat nešto pametno na ovom forumuLUCIANO MOGGI wrote:Hvalim te Boze da na ovom forumu osim mene i scorpia ima jos pametnih ljudi.bafalo wrote:da su sile osovine pobjedile japanci bi držali te klošare pod čizmom a ove šta potajno jedu bijesne pase i štakore bi liječio doktor ishii i ne bi vidjeli korone
Bafalo
Još i potres...sad nam fale još poplave!
Epicentar bio u tvom mozgu, ciganšturo glupa.
Al nema ti da brineš, kartonske kuće su najsigurnije od zemljotresa...
Al nema ti da brineš, kartonske kuće su najsigurnije od zemljotresa...
Guest- Guest
Poginulo dijete od 15g :-(
Geofizika uživo
1 h ·
Dragi prijatelji, dogodilo se ono o čemu pričamo već dugo: snažan potres u Zagrebu! I nije bio bezveze! No nije ni katastrofa. Ima štete, ponajprije u starijem dijelu grada i na starijim građevinama. Serveri Seizmološke službe su pali, ali seizmolozi su u akciji. Ostanite pribrani, nemojte paničariti. Morate biti svjesni da slijedi pojačana seizmička aktivnost u sljedećim tjednima, možda mjesecima. Ne možemo vam reći hoće li doći jači potres, ali možemo očekivati oko desetak potresa magnitude oko 4.0, stotinjak magnitude 3.0, oko tisuću magnitude 2.0. Neće biti ugodno, ali ni katastrofa – nakon nekog vremena ćete se čak i naviknuti. Ovi magnitude oko 4.0 mogu manju štetu prouzrokovati, prvenstveno na lošije građenim i starijim građevinama i onima već oštećenima. Ako netko ima oštećenja, neka zatvori plin i vodu. Ako vas je strah vratiti se u kuću/stan, ostanite vani – samo bez panike! Panika nikome nije ništa dobro donijela... Čim nešto novo saznamo, javit ćemo vam i ovim putem.
1 h ·
Dragi prijatelji, dogodilo se ono o čemu pričamo već dugo: snažan potres u Zagrebu! I nije bio bezveze! No nije ni katastrofa. Ima štete, ponajprije u starijem dijelu grada i na starijim građevinama. Serveri Seizmološke službe su pali, ali seizmolozi su u akciji. Ostanite pribrani, nemojte paničariti. Morate biti svjesni da slijedi pojačana seizmička aktivnost u sljedećim tjednima, možda mjesecima. Ne možemo vam reći hoće li doći jači potres, ali možemo očekivati oko desetak potresa magnitude oko 4.0, stotinjak magnitude 3.0, oko tisuću magnitude 2.0. Neće biti ugodno, ali ni katastrofa – nakon nekog vremena ćete se čak i naviknuti. Ovi magnitude oko 4.0 mogu manju štetu prouzrokovati, prvenstveno na lošije građenim i starijim građevinama i onima već oštećenima. Ako netko ima oštećenja, neka zatvori plin i vodu. Ako vas je strah vratiti se u kuću/stan, ostanite vani – samo bez panike! Panika nikome nije ništa dobro donijela... Čim nešto novo saznamo, javit ćemo vam i ovim putem.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Demant...još mu se bore za životmuckodjubre wrote:Poginulo dijete od 15g :-(
Sreća u nesreći što se desilo rano ujutro i nedjeljom kada nema ljudi po ulicama
Najteže stradao centar gdje su uglavnom starije zgrade, a i rasjed navodno ide od Kašine prema Ilici. Ljudi su u panici uglavnom istrčali van iz zgrada, neki se vratili neki stoje vani. Evo dok pišem, upravo još jedan manji bio. Onaj u 6,24 je baš bio opak, usporedio bi osjećaj s ònim kad padaju granate u tvojoj blizini.
Koje sranje...
Prvo virus,pa sad ovo.
Drži se, Zagrebe.
Nadam se da će curu što je stradala uspiti spasiti. Sve se se nekako da riješiti dok nema žrtava i teže ozljeđenih...
Prvo virus,pa sad ovo.
Drži se, Zagrebe.
Nadam se da će curu što je stradala uspiti spasiti. Sve se se nekako da riješiti dok nema žrtava i teže ozljeđenih...
Guest- Guest
Šteta je velika, ali opet nemojmo pretjerivati. Kako inače zna biti kod potresa, može se reći da nije prestrašno. Moglo je biti puno gore. Samo da se to dijete izvuče pa da možemo reći kako je bez ljudskih žrtava. Zgrade će se popraviti.
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50