korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: korona
LUCIANO MOGGI wrote:Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
Veruj mi, on se i van ove situacije ovraća svakog dana jede govna...
Guest- Guest
Brate znan da ga mrzis ali uradio je nesto naBrat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
Jbolje. Policijski sat. Tako i trena svagdi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
Bolje da ga što manje gledamo. Oli si ga baš željan... doduše, iskulira je dosta.. pari mi ka...
darth_vader-
2014-04-17
Više mi je pun kurac korone i priče o njoj. Svaki dan po cijeli dan, samo korona, izolacija, bla bla bla... Boli me kurac više i da se svi zarazimo. Što se više ljudi zarazi, prije ćemo razvit kolektivni imunitet. Ko će ovo trpit još mjesec-dva-tri?
Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
Guest- Guest
onda nisu svi, najvažniji radeAtlana wrote:Osim ljekarna, ducana higijenskim potrepstinama i hranom!
Kaufland,plodine...Atlana wrote:Zatvoreni su svi ducani.muckodjubre wrote:Problem su i ovi iz vana što kenhaju po gradu i trgovačkim centrima kao da su došli na godišnji i ne drže se mjera 14 dana samoizolacije i da ostanu jebeno doma!
Kladim se da im vani to ne bi palo na pamet!
Znam nekoliko koji su popušili samoizolaciju radi šabana iz italije i austrije!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167360
Čekan Antin komentar...Roland Deschain wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167360
:8)
Guest- Guest
Noor wrote:glupa starčad
A ne kuži nitko od tih starih konja, ako je njima i svejedno umrit, da će možda zauzeti respirator nekom kome nije svejedno... ne bi našim ljudima bogisus neke stvari nacrta...
darth_vader-
2014-04-17
[quote="jasambrend"]
sebični dokoličari, eto što su
Noor wrote:glupa starčad
Noor wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:glupa starčad
Guest- Guest
Kazne lupiti pa nek pjevaju borbene!
Samo po džepu jer jedino to razumiju!
Samo po džepu jer jedino to razumiju!
To kao da je ekipa dr.ante kajropraktika
Bome sve više i više otkrivenih s virusom.
Debili koji su došli iz ugroženih zemalja su proširili,inkubacija je prošla u sada kreće...tek sada kreće šou...
Debili koji su došli iz ugroženih zemalja su proširili,inkubacija je prošla u sada kreće...tek sada kreće šou...
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50