korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: korona
Kilometarske kolone na granicama...a kada se dođe doma mora se u nabavku pa po kauflandu,plodinama,konzumu.
A većina ovih kojih se vraća sig ne dolazi da bude 14 dana u samoizolaciji...Brat Brale wrote:Nastradaćemo ko italija...
Pričao s frendom iz munchena kaže koji k ću dolaziti doma pa ionako moram biti 14dana zatvoren u kući bolje mi biti ovdje!
Šteta što ne mogu da okačim klip koji imam u telefoni gde 2 gastarbajtera kukaju kako ne mogu kući i kako sad mooouuuraju da jeedu njiiina faaarbana jaaaajca.
Guest- Guest
Priča od neki dan dok su još radili kafići. Ženska se po stranici lokalnoga radija hvali kako je ona dosciplinirana i u samoizolaciji je već par dana od kada se vratila sad ne znam iz austrije mislim,par komentara u stilu svaka čast,tako treba i bum neki lik napiše a zašto ne napišeš da ti muž nonstop krstari po gradu i jučer je sjedio u kafiću(napisao je i ime kafića).
pa onaj nogometaš debil u sarajevo što je pobjegao iz italije što su ga prozilavi jer nije u kući lik mrtav ladan odgovori pa testirao sam se čim sam došao i test je bio negativan!! pa isusa ti jebem takav šaban zarađuje lovu o kojoj liječnik,koji će radi njega i sličnih morati spašavati živote,može samo sanjati...
pa onaj nogometaš debil u sarajevo što je pobjegao iz italije što su ga prozilavi jer nije u kući lik mrtav ladan odgovori pa testirao sam se čim sam došao i test je bio negativan!! pa isusa ti jebem takav šaban zarađuje lovu o kojoj liječnik,koji će radi njega i sličnih morati spašavati živote,može samo sanjati...
ne kužim čemu takvo čuđenje i opčinjenost kretenima...
glasa se za HDZ, bira se bankomat kao najbolji igrač, takva glupoća se godinama usavršavala. ako si glup 30 godina, teško se to može preko noći promijeniti.
glasa se za HDZ, bira se bankomat kao najbolji igrač, takva glupoća se godinama usavršavala. ako si glup 30 godina, teško se to može preko noći promijeniti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
odakle je taj dijalekt?Brat Brale wrote:
Evo ga...
Kad bi stručni ljudi odlučivali,ljudi koji se bave time i kuže to čime se bave,kao što odlučuju za izbor najnogometaša,bilo bi puno puno bolje!
https://www.telegram.hr/zivot/umirovljenici-se-okupili-na-bocalistu-u-splitu-policija-je-dosla-i-potjerala-ih-kucama/
Kasniš, lipoto...Maggie19 wrote:
- https://www.telegram.hr/zivot/umirovljenici-se-okupili-na-bocalistu-u-splitu-policija-je-dosla-i-potjerala-ih-kucama/
:D
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
End je Bog.
I u ovoj situaciji koja mi je mutna prica.
Covik se sitio Modrica
Da nisam vidio nebi virova
Covik se sitio Modrica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sve je Gadafi bio u pravu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Upravo ovo.muckodjubre wrote:Bome sve više i više otkrivenih s virusom.
Debili koji su došli iz ugroženih zemalja su proširili,inkubacija je prošla u sada kreće...tek sada kreće šou...
Tek sad ce nastati show... Sljedeca dva tjedna ce biti kriticna.
Guest- Guest
Pa čovjek će se i na samrti sjetit dva čovjeka koja su mu se izdrkala po životu, Ronalda i Modrića. Oni će ga na kraju i otjerat u grobLUCIANO MOGGI wrote:End je Bog.
Covik se sitio Modrica
Noor wrote:odakle je taj dijalekt?Brat Brale wrote:
Evo ga...
Okolina kruševca ili trstenika. Oni ga ovako zavlače...
Guest- Guest
LUCIANO MOGGI wrote:End je Bog.
Covik se sitio Modrica
Dečko je retard retardski...
Guest- Guest
čuo sam iz pouzdanih izvora koliko je sebičan bankomat. škrt prema obitelji, zato se na ljubavnicu naveliko trošilo.LUCIANO MOGGI wrote:End je Bog.
Covik se sitio Modrica
najboljem prijatelju je donirao nošene gaće s treninga.
ali zato im valjda i je najveći.
koliko je pokrao mogao se sjetit naroda i kupit na stotine respiratornih aparata.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kao i obično, zagorski šumar priča o nogometašima i iznosi neke stvari koje nemaju veze sa nogometom
Koga boli kurac za njegovu ljubavnicu i kakav je on kao čovjek? Zato je lessie ljudina, pomaže ljudima oko sebe sve u šeasnaest. GSKK
Koga boli kurac za njegovu ljubavnicu i kakav je on kao čovjek? Zato je lessie ljudina, pomaže ljudima oko sebe sve u šeasnaest. GSKK
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50