korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: korona
Samo ljubavmuckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Vole Hitlera i mušku ljubav!Atlana wrote:Kako se ova dva brane toga nema nigdje
<3
Nek' se ljudi vole!
Guest- Guest
LUCIANO MOGGI wrote:Najbolji ljudi na svitu.Brat Brale wrote:Hercegovci su nadaleko poznati po svom dvodimenzionalnom umu...
I najebeniji borci
Najjebaniji, svakako...
Guest- Guest
LUCIANO MOGGI wrote:I njega i doktora mu kuma triba zaklarscorpion wrote:Došla neka debilčina iz Italije i nije se htio prijavit, niti u samoizolaciju. Hodao idiot po gradu, sjedio po kafićima, restoranima. Nakon par dana mu se pojavili prvi simptomi. Ode u bolnicu, neki doktor mu kum i pusti ga onako da uđe (i to još preko reda). Pošalje ga na plućno tek tako, bez ikakve zaštite. Na kraju se ispostavi da ima koronuLUCIANO MOGGI wrote:Glupa misli da je Imotski sjeverni pol.scorpion wrote:Znao sam da znašAtlana wrote:Znam iz prve ruke
Ante objasni ovoj da ti nisi iz Kostarike, nego iz Hrvatske.
Brate sta je u mostaru.
Sad je cijeli grad karantena.
Čuo sam da je doktoru oduzeta licenca. Makar nešto pametno od njih
Komunjaro, prestani promovirat homoseksualizam na forumufridrih_niche wrote:Vole Hitlera i mušku ljubav!Atlana wrote:Kako se ova dva brane toga nema nigdje
<3
<3Atlana wrote:Samo ljubavmuckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Vole Hitlera i mušku ljubav!Atlana wrote:Kako se ova dva brane toga nema nigdje
<3
Nek' se ljudi vole!
Guest- Guest
Pitaj svojih oko bocaca brane i grahova.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Najbolji ljudi na svitu.Brat Brale wrote:Hercegovci su nadaleko poznati po svom dvodimenzionalnom umu...
I najebeniji borci
Najjebaniji, svakako...
Ah zaboravio sam nemas vise koga pitati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:<3Atlana wrote:Samo ljubavmuckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Vole Hitlera i mušku ljubav!Atlana wrote:Kako se ova dva brane toga nema nigdje
<3
Nek' se ljudi vole!
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Kad bi i uzeli u obzir da je dob umrlih 80 pa te ne zabrinjava,to nije toliko poanta koliko je ogromno opterećenje za zdravstveni sustav i nemogućnost zbrinhavanja ljudi+ oboljevanje zdravstvenih djelatnika!
Totalni kaos kao u vrijeme rata kada su ljudi ležali po hodnicima. Bojim se da to u sljedeća 2 tjedna dolazi i kod nas tako!
Totalni kaos kao u vrijeme rata kada su ljudi ležali po hodnicima. Bojim se da to u sljedeća 2 tjedna dolazi i kod nas tako!
muckodjubre wrote:Kad bi i uzeli u obzir da je dob umrlih 80 pa te ne zabrinjava,to nije toliko poanta koliko je ogromno opterećenje za zdravstveni sustav i nemogućnost zbrinhavanja ljudi+ oboljevanje zdravstvenih djelatnika!
Možda nas izvuče donekle rijeđa naseljenost pa ipak ne budu tako strahoviti razmjeri u odnosu na ukupnu populaciju poput Lombardije i Bergama...još da barem smanjimo poslovičnu lakomislenost kojoj smo itekako skloni...
darth_vader-
2014-04-17
Dobra stvar je kod nas da se razmišlja unaprijed i uči na greškama drugih. Još da su ljudi malo discipliniraniji, pogotovo ti penzići i slični bilo bi i bolje.
Problem su i ovi iz vana što kenhaju po gradu i trgovačkim centrima kao da su došli na godišnji i ne drže se mjera 14 dana samoizolacije i da ostanu jebeno doma!
Kladim se da im vani to ne bi palo na pamet!
Znam nekoliko koji su popušili samoizolaciju radi šabana iz italije i austrije!
Zatvoreni su svi ducani.muckodjubre wrote:Problem su i ovi iz vana što kenhaju po gradu i trgovačkim centrima kao da su došli na godišnji i ne drže se mjera 14 dana samoizolacije i da ostanu jebeno doma!
Guest- Guest
Najbitnije je da fosilima iz p
Biblijskog doba zabranimo izlazak vani a i posanje na forumu. Vidim da lupaju bzvz. Senilnost
Biblijskog doba zabranimo izlazak vani a i posanje na forumu. Vidim da lupaju bzvz. Senilnost
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Slično kao kad ti isti debili dođu ovdje i odmah opiče 200 na autoputu. Ali tako nešto im npr. u Austriji ne padne na pamet. Oderat dobro po džepu, nema druge.muckodjubre wrote:Problem su i ovi iz vana što kenhaju po gradu i trgovačkim centrima kao da su došli na godišnji i ne drže se mjera 14 dana samoizolacije i da ostanu jebeno doma!
Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Vi barem imate predsjednika koji se obrati naciji mi ni toBrat Brale wrote:Izgleda da je pola niškog akliničkog centra (doktori) zaraženo....
Veruj mi, on se i van ove situacije ovraća svakog dana jede govna...
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50