korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: korona
I ja...ne mogu sebe zamislit drugačije. Optimist kako u životu, tako i u sportu.
baš je nategao neke zaključke onoriver_jude wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
drag mi je inače ali, za početak:
- pregledao ga je lječnik javnog zdravstva - a on tu anegdotu koristi kao napad na privatno zdravstvu (lol)
- govori o povezivanju i zajedničkom rješavanju problema u svijetu - zapravo su se svi povukli u svoje države, zatvorili granice i sami rješavaju većinom stvari
baš nekako, obrnuto..
kic wrote:baš je nategao neke zaključke onoriver_jude wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
- pregledao ga je lječnik javnog zdravstva - a on tu anegdotu koristi kao napad na privatno zdravstvu (lol)
- govori o povezivanju i zajedničkom rješavanju problema u svijetu - zapravo su se svi povukli u svoje države, zatvorili granice i sami rješavaju većinom stvari
baš nekako, obrnuto..
A sto si mislio da je on pametan ?
Svi iznose samo poluinformacije i dizu paniku jer citatelji sve hipertrofiraju i nekriticki gledaju
Najbolji primjer je kako virus ostane na drskama u tramvaju i koliko dugo..ispadne katastroficno ..a u biti to je najrjedji oblik prenosenja virusa..k tome postoji virulencija patogena,odnosno broj necega (crstica,virusa,toksina etc etc) sto uzrokuje bolest..nesto kao lethal dose 50 za lijekove i otrove
Btw nemojte spominjati andriju stampara ,ta "medicina" i "sustav" su fama
Guest- Guest
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-mostarske-bolnice-o-skandalu-umisto-sprida-usa-nan-je-sazad/2166380.aspx
Dybala wrote:kic wrote:baš je nategao neke zaključke onoriver_jude wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
baš nekako, obrnuto..
A sto si mislio da je on pametan ?
Svi iznose samo poluinformacije i dizu paniku jer citatelji sve hipertrofiraju i nekriticki gledaju
Najbolji primjer je kako virus ostane na drskama u tramvaju i koliko dugo..ispadne katastroficno ..a u biti to je najrjedji oblik prenosenja virusa..k tome postoji virulencija patogena,odnosno broj necega (crstica,virusa,toksina etc etc) sto uzrokuje bolest..nesto kao lethal dose 50 za lijekove i otrove
Btw nemojte spominjati andriju stampara ,ta "medicina" i "sustav" su fama
da nema youtubea ne bih znao kako da disem pravilno vise--
Ali niche i u toplijim krajevima ima korone.
Ppgledaj sjever afrike, dolje australija
Ppgledaj sjever afrike, dolje australija
Guest- Guest
Italija pre izbijanja pandemije nije htela pridošle iz Kine da stavlja u karantin da se to slučajno ne bi protumačilo kao rasizam.
Neolibertardizam je najveća nesreća koja je zadesila čovečanstvo, posle nacizma i fašizma.
Neolibertardizam je najveća nesreća koja je zadesila čovečanstvo, posle nacizma i fašizma.
Guest- Guest
Jesmo mi citali isti clanak?kic wrote:baš je nategao neke zaključke onoriver_jude wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
baš nekako, obrnuto..
Anegdotu koristi za isticanje vaznosti javnog zdravstva. Kritizira sve manju vaznost istog, a vecu privatnog. Ocito je da se ovo drugo bez jakog prvog moze jebat.
S obzirom na u clanku opisanu prvu liniju obrane, uopce ne cude razmjeri epidemije u Italiji.
Tocka 2. Priča za ubuduce. Tipa - nek nam ovo bude lekcija.
No, apsolutne istine nema, jasno. Za malo kalibrirat se, dobar clanak nekog ko ima svoja mišljenja kakvagot.
A mores i pratit onog skorpijinog epidemiologa pa probat povezat njegova razmisljanja s trenutnom situacijom, u Italiji pogotovo.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Jesmo mi citali isti clanak?kic wrote:baš je nategao neke zaključke onoriver_jude wrote:https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
baš nekako, obrnuto..
Anegdotu koristi za isticanje vaznosti javnog zdravstva. Kritizira sve manju vaznost istog, a vecu privatnog. Ocito je da se ovo drugo bez jakog prvog moze jebat.
S obzirom na u clanku opisanu prvu liniju obrane, uopce ne cude razmjeri epidemije u Italiji.
Tocka 2. Priča za ubuduce. Tipa - nek nam ovo bude lekcija.
No, apsolutne istine nema, jasno. Za malo kalibrirat se, dobar clanak nekog ko ima svoja mišljenja kakvagot.
A mores i pratit onog skorpijinog epidemiologa pa probat povezat njegova razmisljanja s trenutnom situacijom, u Italiji pogotovo.
Čudi me za Sladoljeva...na stranu ono s Imunološkim, ali sad je s ovime potkopao svoj moralni kredibilitet ako ne i ukupan stručni...nije mu ovakvo izljetanje trebalo, a bio je lik na čijoj sam strani po pitanju Imunološkog instituta bio 100%...previše diletantski, a brojke iz Italije to svakodnevno potvrđuju, nemaju što mudrovati više toliko, čak se i Đikić posipao pepelom na kraju....
darth_vader-
2014-04-17
ma daj ga pustijasambrend wrote:Dybala wrote:Boze dragi ozlijediti cu se od gluposti koje citam na ovoj temi
Ok, zanemarit ću ono što si rekao o Budweiseru, al ajd se izjasni malo temeljitije ukoliko ti je bliska problematika... ili baš guštaš gledati kako se koprcamo...koji kurac onda sve ove mjere ako se radi o nekoj trivijalnoj pandemijici...zar je moguće da je baš cili svit prošvika zbog zeru jače/slabije gripe?
i šta radi s njima kad ih nađe?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
Nemam fb ali mi cura rekla da ljudi pišu da viđaju susjede koji su se vratili iz italije,austrije da hodaju po gradu,selu kao da ih boli kurac za mjere koje treba poštivati!
Problem biti 2,3 tjedna doma i gledati tv,surfati po netu...imaš toplu vodu,struju,hranu pa bog vas jebo ako su ljudi mjesecima mogli biti po vlažnim podrumima bez struje,tople vode ovo je za streljanje!
Rekao sam ja, takve kretene treba paliti u visokim pećima...
Naša policija nije našla njih 1650 kod kuće, 1650 im majki milosnih jebem!
naravno da je...čak i ispred nacizma i fašizma, jer ova patogena toksična boleščina je globalnaBrat Brale wrote:Italija pre izbijanja pandemije nije htela pridošle iz Kine da stavlja u karantin da se to slučajno ne bi protumačilo kao rasizam.
Noor wrote:i šta radi s njima kad ih nađe?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
Nemam fb ali mi cura rekla da ljudi pišu da viđaju susjede koji su se vratili iz italije,austrije da hodaju po gradu,selu kao da ih boli kurac za mjere koje treba poštivati!
Problem biti 2,3 tjedna doma i gledati tv,surfati po netu...imaš toplu vodu,struju,hranu pa bog vas jebo ako su ljudi mjesecima mogli biti po vlažnim podrumima bez struje,tople vode ovo je za streljanje!
vode ih kući i krivične prijave im piše za čl.248 (nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije)i u najgorem slučaju 249KZ (prenošenje zarazne bolesti) koji ide u sticaju sa 248.
Guest- Guest
koja je kazna?Brat Brale wrote:Noor wrote:i šta radi s njima kad ih nađe?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
vode ih kući i krivične prijave im piše za čl.248 (nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije)i u najgorem slučaju 249KZ (prenošenje zarazne bolesti) koji ide u sticaju sa 248.
Noor wrote:koja je kazna?Brat Brale wrote:Noor wrote:i šta radi s njima kad ih nađe?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
za prvo krivično delo novčana kazna ili kazna zatvora do 3 godine, za drugo kazna zatvora do 3 godine (samo zatvor).
Guest- Guest
Kod nas 8000kn pa ako ih uhvate opet svaki puta veća kazna
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50