korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: korona
Pa jel se ti spremaš za sex ili za strijeljanje?Maggie19 wrote:Kad ce strijeljanje?
Ja sam danas sredila frizuru. Mislila u petak u beauty salon, ali izgleda nista od toga.
Da budem ready.
;-D
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Moram biti lijepa u tom velikom casu.scorpion wrote:Pa jel se ti spremaš za sex ili za strijeljanje?Maggie19 wrote:Kad ce strijeljanje?
Ja sam danas sredila frizuru. Mislila u petak u beauty salon, ali izgleda nista od toga.
Da budem ready.
;-D
;-@
Dakle, očigledni eufemizam... zato Ante ne voli žene na forumu viditi...
darth_vader-
2014-04-17
Hoćeš da te lijepu sahrane?Maggie19 wrote:Moram biti lijepa u tom velikom casu.scorpion wrote:Pa jel se ti spremaš za sex ili za strijeljanje?Maggie19 wrote:Kad ce strijeljanje?
Da budem ready.
;-D
;-@
I onda kad Niche kaže nekima da su redom gejare, onda da nek puši kurac... Isto znakovito... :D
darth_vader-
2014-04-17
Kaže da će se ozlijediti, lik koji u top 100 najglupljih i najdosadnijih postova potpisuje njih barem 90.
Računaj ako imaš 50 službeno zaraženih,da ih u tom trenutku najmanje 150.scorpion wrote:
Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajeva
Prije par dana u Mostaru debil došao iz Italije, hodao po gradu, sjedio po kafićima i danas ušeta tek tako u bolnicu (jer mu je jedan doktor kum) i ispostavi se da ima coronu Majke im se svima najebem redom.
Za 15 dana,pa i misec dana ćemo vidjeti gdje je Europa. Ostaje za nadati se da neće biti toliko loše kao što je u Italiji, i da će uskoro početi padati broj novih slučajeva kao što je bio slučaj u Kini.
Guest- Guest
To se možemo samo nadat. Ali koliko smo glupi i nesposobni, mislim da ćemo najebati puno više od talijana. Jer vidiš kakve se amaterske greške i propusti rade. Oni koji bi trebali bit najodgvorniji su izgleda najmanje odgovorni. A mi se nikako ne možemo poredit sa Kinom i Italijom, jer mi niti imamo sposobne ljude, niti smo ekonomski jaki. Zdravstvo nam je u kurcu i bez ovoga, pa je previše za očekivat da se naš zdravstveni sustav može borit protiv ove situacije. Ako je taj virus stvarno smrtonosan, onda će kod nas trebat pripremit mnogo lijesova.Andreas Goldberger wrote:Računaj ako imaš 50 službeno zaraženih,da ih u tom trenutku najmanje 150.scorpion wrote:
Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajeva
Prije par dana u Mostaru debil došao iz Italije, hodao po gradu, sjedio po kafićima i danas ušeta tek tako u bolnicu (jer mu je jedan doktor kum) i ispostavi se da ima coronu Majke im se svima najebem redom.
Za 15 dana,pa i misec dana ćemo vidjeti gdje je Europa. Ostaje za nadati se da neće biti toliko loše kao što je u Italiji, i da će uskoro početi padati broj novih slučajeva kao što je bio slučaj u Kini.
https://m.vecernji.hr/vijesti/ivan-dikic-ako-se-u-hrvatskoj-pojavi-smrtnost-od-koronavirusa-ona-ce-biti-mala-1386386scorpion wrote:To se možemo samo nadat. Ali koliko smo glupi i nesposobni, mislim da ćemo najebati puno više od talijana. Jer vidiš kakve se amaterske greške i propusti rade. Oni koji bi trebali bit najodgvorniji su izgleda najmanje odgovorni. A mi se nikako ne možemo poredit sa Kinom i Italijom, jer mi niti imamo sposobne ljude, niti smo ekonomski jaki. Zdravstvo nam je u kurcu i bez ovoga, pa je previše za očekivat da se naš zdravstveni sustav može borit protiv ove situacije. Ako je taj virus stvarno smrtonosan, onda će kod nas trebat pripremit mnogo lijesova.Andreas Goldberger wrote:Računaj ako imaš 50 službeno zaraženih,da ih u tom trenutku najmanje 150.scorpion wrote:
Ja ipak više njemu vjerujem. Ne znam čemu nekakva katastrofična predviđanja.
https://www.jutarnji.hr/komentari/miljenko-jergovic-najneugodnije-iskustvo-s-virusom-imao-sam-u-torinu-2003-nikad-nisam-dozivio-nesto-slicno-takvog-lijecnika-i-tretmana-nema-nigdje/10098448/
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
ne brzaj ;-Dscorpion wrote:Hoćeš da te lijepu sahrane?Maggie19 wrote:Moram biti lijepa u tom velikom casu.scorpion wrote:Pa jel se ti spremaš za sex ili za strijeljanje?Maggie19 wrote:Kad ce strijeljanje?
Da budem ready.
;-D
;-@
Gledaj,kod nas u Hrvatskoj mnogo toge ne funkcionira, banana smo država puna kriminala i korupcije, no s druge strane treba reći kad je nešto dobro. Mislim da je država, konkretno najviše ovaj novi ministar napravija do sad jako dobre stvari u vezi korona virusa (bojim se pomisliti što bi bilo da je onaj ljigavi korumpirani smrad osta ministar, srića što je odletija zbog muljanja s imovinom). Ja živim vani i smatram da je Hrvatska zasad napravila više i bolje po ovom pitanju nego što je tu di sam ja.scorpion wrote:
To se možemo samo nadat. Ali koliko smo glupi i nesposobni, mislim da ćemo najebati puno više od talijana. Jer vidiš kakve se amaterske greške i propusti rade. Oni koji bi trebali bit najodgvorniji su izgleda najmanje odgovorni. A mi se nikako ne možemo poredit sa Kinom i Italijom, jer mi niti imamo sposobne ljude, niti smo ekonomski jaki. Zdravstvo nam je u kurcu i bez ovoga, pa je previše za očekivat da se naš zdravstveni sustav može borit protiv ove situacije. Ako je taj virus stvarno smrtonosan, onda će kod nas trebat pripremit mnogo lijesova.
Također, Kina i Italija su podcijenili puno opasnost. Kina prva koja je prekasno reagirala, a mogli su puno prije, Italija također koja je počela s mjerama prekasno.
U Hrvatskoj je situacija pod kontrolom, a bilo bi još manje slučajeva da nije neodgovornih pojedinaca. Nevjerojatna je ova neodgovornost liječnika iz Zagreba.
No nemamo još uvijek smrtni slučaj, u Dalmaciji još uvijek nema slučaja. Po meni smo jako dobro reagirali zasad i smatram da ćemo biti među zemljama Europe koju će virus najmanje pogoditi. S druge strane, vjerojatno ćemo biti previše pogođeni ekonomski zbog propale turističke sezone, ali to nije samo do nas.
Guest- Guest
Sve vidiš, Brende...jasambrend wrote:I onda kad Niche kaže nekima da su redom gejare, onda da nek puši kurac... Isto znakovito... :D
Gay poklonici gay idola su se raspojasali...
:D
Guest- Guest
Propala turistička sezona je nešto najgore šta se Hrvatskoj može dogodit...
Ova sjebana zdravstvena situacija pogađaj sad i u vrlo bliskoj budućnosti...
Al na daleke staze, kad ne bude love za mirovine i državni sektor, a neće je bit ako se ovo Oho-ho produži, bit ćemo u goroj situaciji nego 91.-95. ...
E, to ljudi uglavnom ne kuže, a ne jeli ric o jačoj/slabijoj gripi, virusu tipa HIV i SARS i slične tematike...
;)
Ova sjebana zdravstvena situacija pogađaj sad i u vrlo bliskoj budućnosti...
Al na daleke staze, kad ne bude love za mirovine i državni sektor, a neće je bit ako se ovo Oho-ho produži, bit ćemo u goroj situaciji nego 91.-95. ...
E, to ljudi uglavnom ne kuže, a ne jeli ric o jačoj/slabijoj gripi, virusu tipa HIV i SARS i slične tematike...
;)
Guest- Guest
Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
Nemam fb ali mi cura rekla da ljudi pišu da viđaju susjede koji su se vratili iz italije,austrije da hodaju po gradu,selu kao da ih boli kurac za mjere koje treba poštivati!
Problem biti 2,3 tjedna doma i gledati tv,surfati po netu...imaš toplu vodu,struju,hranu pa bog vas jebo ako su ljudi mjesecima mogli biti po vlažnim podrumima bez struje,tople vode ovo je za streljanje!
Nemam fb ali mi cura rekla da ljudi pišu da viđaju susjede koji su se vratili iz italije,austrije da hodaju po gradu,selu kao da ih boli kurac za mjere koje treba poštivati!
Problem biti 2,3 tjedna doma i gledati tv,surfati po netu...imaš toplu vodu,struju,hranu pa bog vas jebo ako su ljudi mjesecima mogli biti po vlažnim podrumima bez struje,tople vode ovo je za streljanje!
muckodjubre wrote:Veliki Problem je što debili koji dolaze iz vana i trebaju biti u samoizolaciji hodaju po vanka kao da ih se ništa ne tiče.
Rekao sam ja, takve kretene treba paliti u visokim pećima...
Naša policija nije našla njih 1650 kod kuće, 1650 im majki milosnih jebem!
Guest- Guest
Ja samo znam da će moj odjel imati sad još više posla što generalno nije dobro. Nadam se da se nitko neće razboljeti. Pola ljudi mi radi od kuće. Od drugog tjedna možda i svi.
Jedan dobar za ovo vrijeme:
I am an optimist.
It does not seem too much use being anything else.
Winston Churchill
I am an optimist.
It does not seem too much use being anything else.
Winston Churchill
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50