korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: korona
Ti si navijačica Buffona, a ne Juvea...Noor wrote:Hvala, čast mi jefridrih_niche wrote:Navijač Milana je gospodin za onu torinsku stoku...
Bit navijač Juventusa znaci da si lopov u duši...
;)
:^O
Guest- Guest
https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1038071/jazz-players-murmur-that-gobert-had-been-careless/
Guest- Guest
Nisu mi jasni debili koji su se rugali s ovim virusom (neki i još rade) pogotovo kad je bio samo u Kini i na istoku. Sprdanje, ruganje, a tamo su ljudi umirali.
Danas je nekima malo manje do smija kad je došao tu u Europu,kad je već sad napravio totalni kolaps i kaos, a tko zna što će biti za mjesec-dva...
Tako se i debil Buffon rugao kinezu kad mu je davao autogram prije koju sedmicu...
Danas je nekima malo manje do smija kad je došao tu u Europu,kad je već sad napravio totalni kolaps i kaos, a tko zna što će biti za mjesec-dva...
Tako se i debil Buffon rugao kinezu kad mu je davao autogram prije koju sedmicu...
Guest- Guest
Atlana wrote:I onda kazu kic da je gay :Pfridrih_niche wrote:Spreman za Leffe Blond!Atlana wrote:ćNiche spreman za koronu
<3
darth_vader-
2014-04-17
Glupo mi je isticat ko je bolestan, a ko nije...Brat Brale wrote:Pod Corona Virusom su Dybala, Bellerin i Aubameyang.
Mediji su najveće zlo...
Ja jučer otisa u dućan kupit jabuke i malo kulena, kad ono red od 50 metara na svakoj jebenoj kasi!
Jeben van majku s psihozama i ispiranjem od strane medije...
Kultura straha se preselila iz Amerike po cilom svitu...
Teška debilana...
;)
Guest- Guest
Ali moras moras shvatitj da je u rvackoj puno osoba staristarije zivotne dobi. Posto virus napada direktno pluca, to je za njih jako riskantno...fridrih_niche wrote:Glupo mi je isticat ko je bolestan, a ko nije...Brat Brale wrote:[size=35]Pod Corona Virusom su Dybala, Bellerin i Aubameyang.[/size]
Mediji su najveće zlo...
Ja jučer otisa u dućan kupit jabuke i malo kulena, kad ono red od 50 metara na svakoj jebenoj kasi!
Jeben van majku s psihozama i ispiranjem od strane medije...
Kultura straha se preselila iz Amerike po cilom svitu...
Teška debilana...
;)
Svatko se boji za svojsvoje najblize.
Guest- Guest
Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
Ljudi su retardirani sa psihozama, o tome ti ja prican...
A ne o brizi za svoje bližnje...
Ne bi da je apokalipsa vanka...
A sve su krivi mediji uglavnom...
Ta stoka bi za par klikova prodala i mater, a kamoli ne bi podvalili paranoje cilom narodu...
A posto je i narod uglavnom retardiran onda dobiješ to da se ljudi tuku zabolilo brašna i litru ulja...
;)
X-(
Ta stoka bi za par klikova prodala i mater, a kamoli ne bi podvalili paranoje cilom narodu...
A posto je i narod uglavnom retardiran onda dobiješ to da se ljudi tuku zabolilo brašna i litru ulja...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
;)
ide i meni medijska panika na jetra, ali treba bit oprezan
i nabavit kozu i kokoši :^^
doć će možda vremena kad smo sretni da nismo gladni danas
a ne neka patnja oko surogat gluposti^^
Dobro da...fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
;)
Jucer bila u ducanu, brasna nema, ulja nema, paste nema...
Zove me svekrva danas da ne izlazim slucajno iz kuce (da se njen sincic ne zarazzarazi)...
Upravo se oblacim idem sa psom djir napravit.
Guest- Guest
Kad si se udala, Atlana?
Zar i ti, sestro Brutice ;-@
Zar i ti, sestro Brutice ;-@
Atlana wrote:Dobro da...fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
;)
Jucer bila u ducanu, brasna nema, ulja nema, paste nema...
Zove me svekrva danas da ne izlazim slucajno iz kuce (da se njen sincic ne zarazzarazi)...
Upravo se oblacim idem sa psom djir napravit.
Ako nestane hrane pojedeš kera
kic wrote:fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
;)
ide i meni medijska panika na jetra, ali treba bit oprezan
i nabavit kozu i kokoši :^^
moraš naučit musti
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50