korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: korona
belgijska piva su precenjena. ako nešto nemačko valja, to su kola i pivo (mada ni kola im više nisu što su nekad bila).
Guest- Guest
Ja volin bit gay sa ženama!Atlana wrote:I onda kazu kic da je gay :Pfridrih_niche wrote:Spreman za Leffe Blond!Atlana wrote:Niche spreman za koronu
<3
<3
Guest- Guest
Ima na Matejušci trafika sa priko 100 vrsta piva...
Ja najčešće uzmen Gricku i sidnen na Matejusku dok sunce lipo prži, a Sv. Duje mi se smije...
<3
Ja najčešće uzmen Gricku i sidnen na Matejusku dok sunce lipo prži, a Sv. Duje mi se smije...
<3
Guest- Guest
Atlana wrote:Brale koliko je kkod vas oboljelih
19.
Mislim da će se dosta pogoršati situacija jer je prekjuče doleteo poslednji avion i Bergama dok nisu ukinuli sve medjunarodne letove za Italiju. I taj avion koji je doleteo, strane državljane nisu pustili da udju u zemlju, a domaće pustili i preporučili im da se samoizoluju...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale koliko je kkod vas oboljelih
19.
Mislim da će se dosta pogoršati situacija jer je prekjuče doleteo poslednji avion i Bergama dok nisu ukinuli sve medjunarodne letove za Italiju. I taj avion koji je doleteo, strane državljane nisu pustili da udju u zemlju, a domaće pustili i preporučili im da se samoizoluju...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale koliko je kkod vas oboljelih
19.
Gotovo ...srbija je pala
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brale koliko je kkod vas oboljelih
19.
Gotovo ...srbija je pala
odavno i pre korone...
Guest- Guest
Navijac Milanafridrih_niche wrote:Ja volin bit gay sa muskimaAtlana wrote:I onda kazu kic da je gay :Pfridrih_niche wrote:Spreman za Leffe Blond!Atlana wrote:Niche spreman za koronu
<3
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Navijač Milana je gospodin za onu torinsku stoku...
Bit navijač Juventusa znaci da si lopov u duši...
;)
;)
Guest- Guest
Biti navijac milana je biti peder bez obraza. I tu price nema.fridrih_niche wrote:Navijač Milana je gospodin za onu torinsku stoku...
;)
Nezna covik da li si kinez amer tko to vec prati.
A kad navijas za Juventus onda si dio najvece i najuglednije europske obitelji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hvala, čast mi jefridrih_niche wrote:Navijač Milana je gospodin za onu torinsku stoku...
;)
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50