korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: korona
Roland Deschain wrote: pa kad sam mu rekao da ide privatno, počeo kukat da je skupo, ali nije mu skupo dat 1000 € za mobitel ili dignut blic kredit za otići na skijanje.
this
Čovjek koji je imao lijek za sve bolesti i puno više od toga. Kakav revolucionar u svijetu medicine. Medicinski G.O.A.TLUCIANO MOGGI wrote:Iskreno vjerujem da je prof.dr. Mengele vec sve lijekove i cijepiva izmislio i stvorio.scorpion wrote:Možda malo previše radikalno. Predlažem da najveći doktor svih vremena ustane i pronađe lijek koji će okončati ovo sranje od virusa:LUCIANO MOGGI wrote:Rjesenje za koronu postoji.
Masovne egzekucije
Pa i za ovo. Jer svi znamo koliko je bio vremenski ispred covjecanstva. Maravno sad ce neka nepismena seljacina slavodobitno izjaviti kako ke cjepivo pronadjeno k uzeti sebi nepripadajucu slavu koja je trebala pripasti pr.dr. Mengeleu.
Boze koji velikan. Nije ni cudo da je genije bio kad shvatis kojeg je Velikana sljedio
LUCIANO MOGGI wrote:Dobar dan ljudi
Napusite se kurca.
Laku noc ljudi
darth_vader-
2014-04-17
do posljednjeg slovaMaggie19 wrote:Tocnojasambrend wrote:muckodjubre wrote:Nije mi ništa čudno ako ne možeš doći na red u bolnici a možeš privatno.
Čovjek u bolnici ima svoje radno vrijeme,a ako će on privatno raditi i trošiti svoje slobodno vrijeme na privatanu to je njegov izbor!
Da. I onda mu pregledi u bolnici traju od 10-12, primi dva-tri nesretnika koja su doživjela listu čekanja i onda pauza, čitaj šaltanje na privatluk cijeli dan. Ne može se i ne smije u zdravstvu sjediti na dvije sjedalice jer je to očigledno muljanje i izigravanje svih mogućih propisa. Uostalom, u kojoj branši ti je još dopušteno, osim za poslodavca, raditi usput i za konkurenciju? To je čak i u državnim firmama razlog za izvanredni otkaz. Tko otvori isključivo privatnu praksu, svaka čast...ali svima je draga državna sisa za sisanje...
aj haxballkic wrote:
hoćemo organizirati neki turnir u beli, ili trešeti
jug protiv sjevera haxball
nešto nešto
Haxball?kic wrote:
nešto nešto
Guest- Guest
A da ja vama organiziram preventivno strijeljanje.???
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
Ako moze igrati vise iigraca mogli bi nestonesto smislitiscorpion wrote:Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
Guest- Guest
Ajde metlu u ruke kokosino i radi nestoAtlana wrote:Ako moze igrati vise iigraca mogli bi nestonesto smislitiscorpion wrote:Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa to je multiplayer igrica.Atlana wrote:Ako moze igrati vise iigraca mogli bi nestonesto smislitiscorpion wrote:Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
LUCIANO MOGGI wrote:Ajde metlu u ruke kokosino i radi nestoAtlana wrote:Ako moze igrati vise iigraca mogli bi nestonesto smislitiscorpion wrote:Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
Guest- Guest
Eto prilike!scorpion wrote:Pa to je multiplayer igrica.Atlana wrote:Ako moze igrati vise iigraca mogli bi nestonesto smislitiscorpion wrote:Atlana wrote:Haxball?kic wrote:
nešto nešto
Do sada sam igrala samo diablo
Guest- Guest
Noor wrote:do posljednjeg slovaMaggie19 wrote:Tocnojasambrend wrote:muckodjubre wrote:Nije mi ništa čudno ako ne možeš doći na red u bolnici a možeš privatno.
Čovjek u bolnici ima svoje radno vrijeme,a ako će on privatno raditi i trošiti svoje slobodno vrijeme na privatanu to je njegov izbor!
Da. I onda mu pregledi u bolnici traju od 10-12, primi dva-tri nesretnika koja su doživjela listu čekanja i onda pauza, čitaj šaltanje na privatluk cijeli dan. Ne može se i ne smije u zdravstvu sjediti na dvije sjedalice jer je to očigledno muljanje i izigravanje svih mogućih propisa. Uostalom, u kojoj branši ti je još dopušteno, osim za poslodavca, raditi usput i za konkurenciju? To je čak i u državnim firmama razlog za izvanredni otkaz. Tko otvori isključivo privatnu praksu, svaka čast...ali svima je draga državna sisa za sisanje...
Insinuacija da doktori rade 2 sata i pogledaju 3 pacijenta je krajnje maligna .
U redovnim ambulantama imate određen broj ljudi koji je narucen,broj ovisi o tome koliko poslodavac ugovori sa hzzo-om te koliko su oni spremni izdvojiti za vas odrađeni rad.
Liste cekanja bi bile jos duze da se privatna praksa ukine jer je to ocito kapitalisticko zlo u vasim glavama.
Ne kazem da se ne događaju situacije sukoba interesa ,tj da se pacijenti iz javnih salju u privatne ustanove i vice versa radi lijecenja,nazalost kukolja ima svugdje .
Netocna je tvrdnja i da ne mozete raditi privatno,uz dozvolu poslodavca mozete,s njime dogovarate koliko sati ce te biti kod drugog poslodavca pod uvijetom da ispunjavate obaveze na svom poslu .To nije slucaj samo u zdravstvu ,drugdje je isto moguce ,ukljucujuci usluzne djelatnosti , skole stranih jezika su ocit primjer u obrazovnom sustavu ,a da ne govorim o odvratnim "instrukcijama" kojima osiguravate mogucnost prolaska ili dobre ocjene u skolama. Kako to da nastavnik tjelesnog u OŠ ili SŠ moze u slobodno vrijeme biti trener djece i zasto onda moze trenirati i one kojima drzi nastavu u skoli ?Zasto saborski zastupnici i politicari imaju udjele u tvrtkama i u NO ili IO istih su ?
Ako je to toliko lose zasto uopce postoje koncesionari tzv privatnici u PZZ ? Kako je moguce onda da postoje istovremeno lijecnici obiteljske medicine pri domu zdravlja i "privatnici" obiteljski lijecnici (kojima je to odobreno od resornog minisyarstva ove drzave)?
Sve sto pisete je samo klasicni hrvatski jal,ako ja ne mogu imati ,onda ne treba nitko. Srecom zivimo u kapitalizmu gdje trziste trazi vjestine i znanja,neki ljudi to mogu naplatiti ,a neki ne mogu i ne znaju jer nisu prethodno dovoljno ulagali u sebe da bi bili konkurentni i potrebni trzistu rada.
Guest- Guest
Dybala wrote:Noor wrote:do posljednjeg slovaMaggie19 wrote:Tocnojasambrend wrote:muckodjubre wrote:Nije mi ništa čudno ako ne možeš doći na red u bolnici a možeš privatno.
Insinuacija da doktori rade 2 sata i pogledaju 3 pacijenta je krajnje maligna .
Guest- Guest
Koliko san se puta zaletija s ovog mula i skocija neki retardirani skok...Dybala wrote:https://slobodnadalmacija.hr/split/uzdalud-svi-stozeri-i-upozorenja-ova-fotografija-snimljena-je-danas-u-splitu-gradu-u-koji-je-i-sluzbeno-stigao-virus-pod-kojim-stenje-cijeli-svijet-1010268
Nema splita do splita^^
Fire - plaža mog djetinjstva...
<3
A šta rec za debile...
Ima ih previše u tom lipom gradu...
Jebat ga...
;)
Guest- Guest
Niche pusi kurac
2015-09-13
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50