Caramba chat
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Caramba chat
jesam. i dobro mi ovo dođe.Ra wrote:Živ si i zdrav. To je dobro.veber wrote:i ti, karantašice
nakon duuuuugo vremena imam vrijeme samo za sebe. ali sam zadržao radni ritam. prije podne radim, ovisi na kome je rad, radim ručak, onda opet radim, čitam, pogledam film. i opet dalje. čekam da se malo smiri ovo ludilo pa da odem do djece, ali uz današnje tehnologije....
...s kćeri online se prepucavam u nekoj igri tako da je sve pod kontrolom, za sada.
2014-12-30
Hvala Bogu pa imamo internet i možemo stalno biti u kontaktu s onima koji nisu tu, inače bi bilo nepodnošljivo.veber wrote:jesam. i dobro mi ovo dođe.Ra wrote:Živ si i zdrav. To je dobro.veber wrote:i ti, karantašice
nakon duuuuugo vremena imam vrijeme samo za sebe. ali sam zadržao radni ritam. prije podne radim, ovisi na kome je rad, radim ručak, onda opet radim, čitam, pogledam film. i opet dalje. čekam da se malo smiri ovo ludilo pa da odem do djece, ali uz današnje tehnologije....
...s kćeri online se prepucavam u nekoj igri tako da je sve pod kontrolom, za sada.
Dobra taktika. Kažu da za svaku naviku treba samo 21 dan. E pa čini mi se da ćemo puno loših steći u karanteni. :D
Guest- Guest
pa kaj nisi rekao da si u ZG?veber wrote:jesam. i dobro mi ovo dođe.Ra wrote:Živ si i zdrav. To je dobro.veber wrote:i ti, karantašice
veber-
2014-12-30
Već sam posumnjala da si bolestan. Dobro je, zdrav si.veber wrote:takva je fotka.
ali imam i isprint gole
Guest- Guest
to nije za javnostRa wrote:Već sam posumnjala da si bolestan. Dobro je, zdrav si.veber wrote:takva je fotka.
ali imam i isprint gole
2014-12-30
Uh. Opet ću posumnjati...Veberu jesi li to ti?veber wrote:to nije za javnostRa wrote:Već sam posumnjala da si bolestan. Dobro je, zdrav si.veber wrote:takva je fotka.
ali imam i isprint gole
Guest- Guest
jesam, jesam. a i nije kolorirana nego je čisti isprint.
treba još toch umjetnika. sada forsam ovu između glisera i života Gaja Julija Oktavijana, zapamćenog kao August
treba još toch umjetnika. sada forsam ovu između glisera i života Gaja Julija Oktavijana, zapamćenog kao August
2014-12-30
Onda te nešto dobro streslo.veber wrote:jesam, jesam. a i nije kolorirana nego je čisti isprint.
Boravak u Zagrebu u pravo vrijeme
Guest- Guest
stari mi ima rak i bilo je lila, pa sam tražio od firme 3+3 neplaćeno no nisu mi mogli dat pa smo se sporazumno razišli, dali mi otpremninu, simboličnu, pismo preporuke. i sada sam zaglavio ovdjeRa wrote:Onda te nešto dobro streslo.veber wrote:jesam, jesam. a i nije kolorirana nego je čisti isprint.
Boravak u Zagrebu u pravo vrijeme
starom je super u odnosu na novu godinu jer prima pametni lijek. moram ga vezat uz radijator da ne ide u trgovinu
2014-12-30
Roses are red
April is gray
I hope I can leave
My house in May
April is gray
I hope I can leave
My house in May
fali mi FSB da ga hidrodinamički probam.
malo sam po glisiranju u kadi promijenio vodenu liniju.
vrag mi ne da mira pa razmišljam ugraditi foil-ove kako bi se digao iznad mora i time povećao brzinu i smanjio potrošnju, ali kvaka je u stabilitetu.
vrag mi ne da mira pa razmišljam ugraditi foil-ove kako bi se digao iznad mora i time povećao brzinu i smanjio potrošnju, ali kvaka je u stabilitetu.
2014-12-30
veber wrote:fali mi FSB da ga hidrodinamički probam.
Možda bi zajedno s Erom riješili problem. Da probate.
Guest- Guest
baš.Ra wrote:veber wrote:fali mi FSB da ga hidrodinamički probam.
Možda bi zajedno s Erom riješili problem. Da probate.
ero i hidrodinamika i aerodinamika.
o berouliju i venturiju da ne tipkam.
neka se on drži tački, mješalice i lopate.
2014-12-30
https://revijahak.hr/2020/04/05/koronavirus-kakva-su-prometna-pravila-u-susjednim-zemljama-slovenija-na-granici-s-italijom-uvodi-poseban-rezi/
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50