Caramba chat
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Caramba chat
pa prvo moramo paradaj saditi pa je moram uvjeriti da sam ja jedini muškarac na svijetu i da sam stvoren za nju i još je moram ubjediti da od tvrdog i velikog može dobiti rak i tek tada sex dolazi u obzirveber wrote:ako bute se seksali, oprošeno vam jetre wrote:Noor i ja ćemo onda uteći sami na pusti otok da nas nitko ne pronađeveber wrote:da sam vampir, krvi bi vam se napio.Noor wrote:Ra wrote:
Ček malo, nemaju li majke Rh- probleme u trudnoći ako je otac Rh+? Ili sam krivo čula...
U mojoj obitelji su većina nula krvna grupa. Ja sam naravno izrod.
Jednom sam mater pitala jesam li možda kopile?
Od šoka se skoro srušila sirota žena.
kozo
da, da...dobro si ti čula, imaju velikih problema
ali ja nisam imala nikakvih, jer je MM isto 0-
i sada smo u obitelji 4x 0-
zakaj nisi loto igrala već se s mužem hvatala. 0- je rijetkost, a još da se dvoje ljudi sretnu spada pod euro jackpot
ak bute paradjz uzgajali ja bum vas upucal.
u biti prvo norku, tebe bum nateral da pobereš paradjz.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
OK, to je napisano po tvom govornom.tre wrote:pa prvo moramo paradaj saditi pa je moram uvjeriti da sam ja jedini muškarac na svijetu i da sam stvoren za nju i još je moram ubjediti da od tvrdog i velikog može dobiti rak i tek tada sex dolazi u obzirveber wrote:ako bute se seksali, oprošeno vam jetre wrote:Noor i ja ćemo onda uteći sami na pusti otok da nas nitko ne pronađeveber wrote:da sam vampir, krvi bi vam se napio.Noor wrote:
kozo
da, da...dobro si ti čula, imaju velikih problema
ali ja nisam imala nikakvih, jer je MM isto 0-
i sada smo u obitelji 4x 0-
zakaj nisi loto igrala već se s mužem hvatala. 0- je rijetkost, a još da se dvoje ljudi sretnu spada pod euro jackpot
ak bute paradjz uzgajali ja bum vas upucal.
u biti prvo norku, tebe bum nateral da pobereš paradjz.
oooo kkk
znači nikaj od paradjza.
ali jebeš žensku ako ti da iz prve.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tre wrote:đe me nađeNoor wrote:zato sam ja..i to ona Rh-Ra wrote:Nije nula nego karakterne papričice ne mogu bez konkretne hrane. Umrli bi da ih netko stavi na vegan prehranu.jasambrend wrote:Kako tko... nule sve provare...jedino od niskokalorične hrane dobiju probavne smetnje...
Znam iz prve ruke. A nisam nula.
Noor wrote:tre wrote:đe me nađeNoor wrote:zato sam ja..i to ona Rh-Ra wrote:Nije nula nego karakterne papričice ne mogu bez konkretne hrane. Umrli bi da ih netko stavi na vegan prehranu.jasambrend wrote:Kako tko... nule sve provare...jedino od niskokalorične hrane dobiju probavne smetnje...
Znam iz prve ruke. A nisam nula.
tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
dok ga ne "oženiš" nema ribarnice.
2014-12-30
valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
možda.Noor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
ja bi zel kaj je na stolu. drugi život je na klimavim nogama.
2014-12-30
sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
kakvu dlaku? obrasao si u izolaciji? :Dtre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
je, bradu više ni trimerom ne mogu skinuti :))))Noor wrote:kakvu dlaku? obrasao si u izolaciji? :Dtre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
2014-12-30
A ti si mi ono baš za svećenika :DDveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:tak treba.Noor wrote:a, kako da ne...ma ništa prije braka
Bome, ja bi odma masirao :DNoor wrote:ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:
tak treba.
pa nisam, ne volim dečkiće. mene više zanimaju žene.tre wrote:A ti si mi ono baš za svećenika :DDveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:
tak treba.
recimo s norkom bi tango zaplesal, ali ona vodi. štefeka bi uz nogu zalijepio.
kak je ženama lako. njima eventualno bradavice provire, a mi s trćom nogom moramo plesat. a lik iz gaća viri ko alien.
jebote emačipačija.
2014-12-30
ti ne biraju.Noor wrote:ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:valjda će me se sjetit u drugom životu :)veber wrote:
tak treba.
kada sam rekao da me žiga u leđima odmah se ponudio da me "izmasira"
2014-12-30
Tre ???veber wrote:ti ne biraju.Noor wrote:ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:
valjda će me se sjetit u drugom životu :)
A ne jebi, nagovarao si me da te masiram a sad se tu praviš finveber wrote:ti ne biraju.Noor wrote:ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:
sva sreća da ne plešete u kratkim hlačamaveber wrote:pa nisam, ne volim dečkiće. mene više zanimaju žene.tre wrote:A ti si mi ono baš za svećenika :DDveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:sad želim da što prije bacim dlakuNoor wrote:
recimo s norkom bi tango zaplesal, ali ona vodi. štefeka bi uz nogu zalijepio.
kak je ženama lako. njima eventualno bradavice provire, a mi s trćom nogom moramo plesat. a lik iz gaća viri ko alien.
jebote emačipačija.
tre wrote:A ne jebi, nagovarao si me da te masiram a sad se tu praviš finveber wrote:ti ne biraju.Noor wrote:ma takvi su najgori, prave se mirni i tihi, ali ne daj Bože ostat na samo s njima :Dveber wrote:pohotnjak stari.tre wrote:
sad želim da što prije bacim dlaku
jel tražio i stopala?
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50