Caramba chat
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Caramba chat
znati ćeš kad pogledaš preporučeni film :)Noor wrote:ako ovo potraje, i prije nego sam ova rješenja našla, već sam odlučila da ću Always stavljati s unutarnje strane kirurške maske :)tre wrote:Noor wrote:i ovo je rješenje :)tre wrote:izgleda da se ubijaju od posla čim ih nema toliko dugoT. wrote:Evo čekamo 'one' maske što šijete...
Kad će dostava?
Ali toliko ste sati izgubili ssmo na projektima
Nedopustivo
Nego jesi li sanjala babu Abigail?
babu Abigail?
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
aha, ma nisam još...i ne znam kad ću, jer nemam vremena..možda ako ova situacija potraje :)tre wrote:znati ćeš kad pogledaš preporučeni film :)Noor wrote:ako ovo potraje, i prije nego sam ova rješenja našla, već sam odlučila da ću Always stavljati s unutarnje strane kirurške maske :)tre wrote:Noor wrote:i ovo je rješenje :)tre wrote:
izgleda da se ubijaju od posla čim ih nema toliko dugo
Ali toliko ste sati izgubili ssmo na projektima
Nedopustivo
Nego jesi li sanjala babu Abigail?
babu Abigail?
koji ono beše naslov? :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
a jbt, sad tek to vidimtre wrote:u mom je potpisu, s. king, the stand
pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš umeNoor wrote:a jbt, sad tek to vidimtre wrote:u mom je potpisu, s. king, the stand
tre wrote:pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš umeNoor wrote:a jbt, sad tek to vidimtre wrote:u mom je potpisu, s. king, the stand
nisam uočila da je to naslov filma, eto :)
svejedno te moram po prdi kaznitiNoor wrote:tre wrote:pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš umeNoor wrote:a jbt, sad tek to vidimtre wrote:u mom je potpisu, s. king, the stand
nemoj jakotre wrote:svejedno te moram po prdi kaznitiNoor wrote:tre wrote:pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš umeNoor wrote:a jbt, sad tek to vidimtre wrote:u mom je potpisu, s. king, the stand
ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanjuNoor wrote:nemoj jakotre wrote:svejedno te moram po prdi kaznitiNoor wrote:tre wrote:pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš umeNoor wrote:
a jbt, sad tek to vidim
tre wrote:ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanjuNoor wrote:nemoj jakotre wrote:svejedno te moram po prdi kaznitiNoor wrote:tre wrote:
pa kud ti misli i pogled to leti ženo kad ne gledaš ume
podnosiš žrtvu kao pravi đentlmen
nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazaoNoor wrote:tre wrote:ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanjuNoor wrote:nemoj jakotre wrote:svejedno te moram po prdi kaznitiNoor wrote:
šta mu je? od čega?tre wrote:nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazaoNoor wrote:tre wrote:ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanjuNoor wrote:nemoj jakotre wrote:
svejedno te moram po prdi kazniti
veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezvezeNoor wrote:šta mu je? od čega?tre wrote:nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazaoNoor wrote:tre wrote:ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanjuNoor wrote:
nemoj jako
laprdanjem sve i počne, objasni ti njemutre wrote:veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezvezeNoor wrote:šta mu je? od čega?tre wrote:nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazaoNoor wrote:tre wrote:
ma vidiš da sam nježan i da sam puno gore prošao u tom kažnjavanju
nemerem kad je brži od pametiNoor wrote:laprdanjem sve i počne, objasni ti njemutre wrote:veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezvezeNoor wrote:šta mu je? od čega?tre wrote:nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazaoNoor wrote:
nije ni moj boljitre wrote:nemerem kad je brži od pametiNoor wrote:laprdanjem sve i počne, objasni ti njemutre wrote:veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezvezeNoor wrote:šta mu je? od čega?tre wrote:
nema mi druge, čak mi je i lajoš zakazao
ima to i svojih prednosti ali uglavnom te uvali u nevoljeNoor wrote:nije ni moj boljitre wrote:nemerem kad je brži od pametiNoor wrote:laprdanjem sve i počne, objasni ti njemutre wrote:veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezvezeNoor wrote:
šta mu je? od čega?
eh, treba ga znat obuzdat kad treba, al meni je to često nemoguća misijatre wrote:ima to i svojih prednosti ali uglavnom te uvali u nevoljeNoor wrote:nije ni moj boljitre wrote:nemerem kad je brži od pametiNoor wrote:laprdanjem sve i počne, objasni ti njemutre wrote:
veli ako neš bit konkretan neš ni laprdat bezveze
eh kad se sjetim takvih nemilih događaja dođe mi da se i sad mrknem ciglom u glavuNoor wrote:eh, treba ga znat obuzdat kad treba, al meni je to često nemoguća misijatre wrote:ima to i svojih prednosti ali uglavnom te uvali u nevoljeNoor wrote:nije ni moj boljitre wrote:nemerem kad je brži od pametiNoor wrote:
laprdanjem sve i počne, objasni ti njemu
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50