Caramba chat
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Caramba chat
Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?veber wrote:još jedna marčanska i onda možemo isplovit.
Ostao si pri svom otkazu?
Guest- Guest
Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.YekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
YekeYeke-
2019-05-13
Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.YekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
Guest- Guest
Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.YekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
Jos da je uzemljimo
YekeYeke-
2019-05-13
A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.YekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
Jos da je uzemljimo
Ako te strese ili sprži, a svi su izgledi da hoće, nemoj poslije cviliti.
Guest- Guest
da, pri otkazu.Ra wrote:Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?veber wrote:još jedna marčanska i onda možemo isplovit.
imam dekameronsku fazu.
2014-12-30
uzemljiš se kod susjede.Ra wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:
Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.
Jos da je uzemljimo
2014-12-30
Dosljedan do kraja. :)veber wrote:da, pri otkazu.Ra wrote:Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?veber wrote:još jedna marčanska i onda možemo isplovit.
imam dekameronsku fazu.
Imaš li neki plan ili samo čekaš neku dobru priliku?
Guest- Guest
Možeš dok te susjed ne odzemljiveber wrote:uzemljiš se kod susjede.Ra wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:
Uhhh...to sam cekao....
Jos da je uzemljimo
Guest- Guest
radim. sebi za gušt.Ra wrote:Dosljedan do kraja. :)veber wrote:da, pri otkazu.Ra wrote:Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?veber wrote:još jedna marčanska i onda možemo isplovit.
imam dekameronsku fazu.
gliser
niti yodi niti epiju se ne sviđa koncept.
3D sam otprintao model.
moram krmu pojačat da stavim konjicu.motore, da ne bi bilo opet da se nismo skužili.
2014-12-30
susjeda je susjeda odzemljila jer je susjed sada bivši, uzemljio se kod nečije susjede. tako da možemo gledat mjesec.Ra wrote:Možeš dok te susjed ne odzemljiveber wrote:uzemljiš se kod susjede.Ra wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:
Strpljen=spašen.
Jos da je uzemljimo
2014-12-30
Ma nebitno što se njima sviđa, bitno je koliko ti u to vjeruješ.veber wrote:radim. sebi za gušt.Ra wrote:Dosljedan do kraja. :)veber wrote:da, pri otkazu.Ra wrote:Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?veber wrote:još jedna marčanska i onda možemo isplovit.
imam dekameronsku fazu.
gliser
3D sam otprintao model.
moram krmu pojačat da stavim konjicu.motore, da ne bi bilo opet da se nismo skužili.
I ja sam otišla u drugom smjeru od planiranog i mislim da nisam pogriješila jer sam oduvijek željela raditi nešto slično.
Sretno s gliserom.
Guest- Guest
E onda je to druga priča.veber wrote:susjeda je susjeda odzemljila jer je susjed sada bivši, uzemljio se kod nečije susjede. tako da možemo gledat mjesec.Ra wrote:Možeš dok te susjed ne odzemljiveber wrote:uzemljiš se kod susjede.Ra wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:
Jos da je uzemljimo
Sretno i tu.
Guest- Guest
problem je kaj ja uvijek gledam za tržište.Ra wrote:Ma nebitno što se njima sviđa, bitno je koliko ti u to vjeruješ.veber wrote:radim. sebi za gušt.Ra wrote:Dosljedan do kraja. :)veber wrote:da, pri otkazu.Ra wrote:
Veberu, kako je na kraju završilo ono s tvojim poslom?
imam dekameronsku fazu.
gliser
3D sam otprintao model.
I ja sam otišla u drugom smjeru od planiranog i mislim da nisam pogriješila jer sam oduvijek željela raditi nešto slično.
Sretno s gliserom.
kćeri sam rekao, stojim iza tebe, radi po svom.
promjena je uvijek dobrodošla.
2014-12-30
Onda ispituj tržište a ne epija i yodu. Nisu ti oni tržište, jedan ti je konkurencija, a drugi će to biti kad tadveber wrote:problem je kaj ja uvijek gledam za tržište.Ra wrote:Ma nebitno što se njima sviđa, bitno je koliko ti u to vjeruješ.veber wrote:
radim. sebi za gušt.
gliser
3D sam otprintao model.
Sretno s gliserom.
Kćeri si rekao a sam sebi nekako ne vjeruješ
Guest- Guest
jesamYekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
To sam mu i ja rekla, ali mi nije vjerovao. Srećica hoće da mu tu to potvrdiš.Noor wrote:jesamYekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
Guest- Guest
ludaro jednaRa wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:Uhhh...to sam cekao....Ra wrote:
Je. Omotala se onom trakom za elektroinstalacije... za svaki slučaj.
Jos da je uzemljimo
Ne znam zašto je odmah pobjegaoNoor wrote:ludaro jednaRa wrote:A ne znam kakav ti je gromobran i znaš li s kolikim naponom imaš posla.YekeYeke wrote:Ra wrote:Strpljen=spašen.YekeYeke wrote:
Uhhh...to sam cekao....
Jos da je uzemljimo
Guest- Guest
aha, samo nek proba čavao gurnuti u utičnicuRa wrote:To sam mu i ja rekla, ali mi nije vjerovao. Srećica hoće da mu tu to potvrdiš.Noor wrote:jesamYekeYeke wrote:@Noor jesi ti izolirana?
pa kao otac, da.Ra wrote:Onda ispituj tržište a ne epija i yodu. Nisu ti oni tržište, jedan ti je konkurencija, a drugi će to biti kad tadveber wrote:problem je kaj ja uvijek gledam za tržište.Ra wrote:Ma nebitno što se njima sviđa, bitno je koliko ti u to vjeruješ.veber wrote:
radim. sebi za gušt.
gliser
3D sam otprintao model.
Sretno s gliserom.
Kćeri si rekao a sam sebi nekako ne vjeruješ
ali djeca nam odrastaju. ptić mora napustiti gnijezdo.
2014-12-30
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50