Caramba chat
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Caramba chat
u pravu si, previdjela sam da je dobio dimljeni...i ja volim nedimljeni na gornji način, da :)Ra wrote:Ja tako volim obični. Dimljeni mi je bolji bez termičke obrade.Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ja sam još noćas, al nije viška ako opet
Fala....:)
Dobio sam nekog dimljenog lososa, kako ga vi spremate.
Mislim da cu s paštom, neke druge ideje?
ja ga bacim na tavu na malo maslinovog ulja i kratko s obje strane popečem (ovisno koliko je debel file, ako je filetiran)
ili možeš tako s paštom, a ako još dodaš i ribanu tikvicu...mmmmmm
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
Tko skuplja pare? :D
Ma da. Dimljeni bude gorkast kad ga se peče ili kuha.Noor wrote:
u pravu si, previdjela sam da je dobio dimljeni...i ja volim nedimljeni na gornji način, da :)
Jesi li u Istri?
Guest- Guest
A vidjela sam da si se rastopio kao snijeg pod zrakama sunca. Mislim da te držalo do ujutro. :Dtre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
Neka. Svakom njegovo veselje. ;)
Guest- Guest
jesam :)Ra wrote:Ma da. Dimljeni bude gorkast kad ga se peče ili kuha.Noor wrote:
u pravu si, previdjela sam da je dobio dimljeni...i ja volim nedimljeni na gornji način, da :)
Jesi li u Istri?
a ti?
i? svidjelo ti se?tre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
Ja volim dimljeni s rizinim vrhnjem polit i sa tjesteninom..okrenem ga minutu na maslinovom ulju, dodam vrhnje i zacine drugu minutu i polijem tjesteninu.Noor wrote:u pravu si, previdjela sam da je dobio dimljeni...i ja volim nedimljeni na gornji način, da :)Ra wrote:Ja tako volim obični. Dimljeni mi je bolji bez termičke obrade.Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ja sam još noćas, al nije viška ako opet
Fala....:)
Dobio sam nekog dimljenog lososa, kako ga vi spremate.
Mislim da cu s paštom, neke druge ideje?
ja ga bacim na tavu na malo maslinovog ulja i kratko s obje strane popečem (ovisno koliko je debel file, ako je filetiran)
ili možeš tako s paštom, a ako još dodaš i ribanu tikvicu...mmmmmm
Ili ga onako jedem, bez icega. Kao prsut.
Svjezi samo grill.
:-)
Gore sam. Uglavnom. Vratila se iz zegeja i dežele. "Ganjam" kojekakve papire.Noor wrote:jesam :)Ra wrote:Ma da. Dimljeni bude gorkast kad ga se peče ili kuha.Noor wrote:
Jesi li u Istri?
a ti?
Guest- Guest
ah, ganjanju nikad kraja, taman izgoniš jedno...a ono kreće nešto novo :)Ra wrote:Gore sam. Uglavnom. Vratila se iz zegeja i dežele. "Ganjam" kojekakve papire.Noor wrote:jesam :)Ra wrote:Ma da. Dimljeni bude gorkast kad ga se peče ili kuha.Noor wrote:
Jesi li u Istri?
a ti?
Taman tako.Noor wrote:ah, ganjanju nikad kraja, taman izgoniš jedno...a ono kreće nešto novo :)Ra wrote:Gore sam. Uglavnom. Vratila se iz zegeja i dežele. "Ganjam" kojekakve papire.Noor wrote:jesam :)Ra wrote:Ma da. Dimljeni bude gorkast kad ga se peče ili kuha.Noor wrote:
Jesi li u Istri?
a ti?
Ali dobro. Nećemo kukati.
Gdje su opet svi nestali?
Guest- Guest
a koji muški nebi kad je bio onako vruć plesRa wrote:A vidjela sam da si se rastopio kao snijeg pod zrakama sunca. Mislim da te držalo do ujutro. :Dtre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
Neka. Svakom njegovo veselje. ;)
jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
Možda će muški isto napraviti za naše roćkase.
Guest- Guest
Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom reduRa wrote:Vidim da ste mu sinoć doveli striptizetu. Što je s poklonom?
al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:
nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom redu
Zašto?tre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:
i? svidjelo ti se?
Pa dajte da se barem smijemo. I to je užitak.
Guest- Guest
nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:Zašto?tre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:
jedva čekam sljedeći rođoš
Pa dajte da se barem smijemo. I to je užitak.
Moze netko drugi za iduci rođ, to sam mislilaRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:i? svidjelo ti se?tre wrote:
nije epi to kvalitetno doživio ali sam ja zato bio u prvom redu
hoho..to ti mislištre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:jedva čekam sljedeći rođošNoor wrote:
i? svidjelo ti se?
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50