Godina bez turizma?
Page 13 of 34
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Re: Godina bez turizma?
Noor wrote:Noor wrote:
Domaćim gostima popusti i do 50 posto za ljetovanje na Jadranu?
https://riportal.net.hr/domacim-gostima-popusti-i-do-50-posto-za-ljetovanje-na-jadranu/
a tako, sad se može, jel?
ostanite prazni i s debelim minusima
priznanje državne vlasti da su cijene previsoke za domaću platežnu moć-
bagra
kic wrote:Noor wrote:Noor wrote:
https://riportal.net.hr/domacim-gostima-popusti-i-do-50-posto-za-ljetovanje-na-jadranu/
bagra
cijene su tržišne nevidljiva ruka, ovo ono
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mogu oni dati 90%
ja sam uplatio za firencu u kolovozu.
sada gledam po burzama kupit talijansku rajčicu.
ja sam uplatio za firencu u kolovozu.
sada gledam po burzama kupit talijansku rajčicu.
2014-12-30
Italija daje bolji popust.
Kako je krenilo doć će taj popust na 100%
https://www.glasistre.hr/lifestyle/bloger-krule-koronavirus-e-pa-nije-sve-tako-crno-624143
Kako je krenilo doć će taj popust na 100%
https://www.glasistre.hr/lifestyle/bloger-krule-koronavirus-e-pa-nije-sve-tako-crno-624143
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenamakic wrote:Noor wrote:Noor wrote:
bagra
fuj
odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenamakic wrote:Noor wrote:Noor wrote:
bagra
fuj
2014-12-30
kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenamakic wrote:Noor wrote:Noor wrote:
bagra
fuj
Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenamakic wrote:Noor wrote:
bagra
fuj
Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenamakic wrote:
bagra
fuj
di ćemo?
Idemo na Halkidiki, prvi prst... Pre toga svracamo u Solun u soping. Zvuci?Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:
oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenama
fuj
di ćemo?
Na pučinu da mi vidiš kurčinu.Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:odi u italiju. grčku. izrael.Noor wrote:
oduzeli su nam naše na sve moguće načine...prodajom, koncesijama, pokvareno visokim i nedostupnim cijenama
fuj
di ćemo?
2014-04-11
bome zvučiStanojko wrote:Idemo na Halkidiki, prvi prst... Pre toga svracamo u Solun u soping. Zvuci?Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:
odi u italiju. grčku. izrael.
di ćemo?
ja sam ti skromna, neš potrošit više od 5-6 iljada evra, garantujem
ne kuzim ovo..zabranjuju se okupljanja sa preko 1000 ljudi...znaci do 1000 nema korone..a ako dođe 1001 i više onda postoji sansa da korone ima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
budi pristojanRayMabus wrote:Na pučinu da mi vidiš kurčinu.Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okoloveber wrote:
odi u italiju. grčku. izrael.
di ćemo?
Bre sele, aj se nadjemo na 3?Noor wrote:bome zvučiStanojko wrote:Idemo na Halkidiki, prvi prst... Pre toga svracamo u Solun u soping. Zvuci?Noor wrote:Stanojko wrote:Sele, vodim te ja u Grcku... ;)Noor wrote:
kraj sve ljepote koji imamo doma, žalosno da moramo ići okolo
di ćemo?
Zabrana velikih okupljanja.vuksadinare wrote:ne kuzim ovo..zabranjuju se okupljanja sa preko 1000 ljudi...znaci do 1000 nema korone..a ako dođe 1001 i više onda postoji sansa da korone ima...
2014-04-11
haha, šalim se, naravno :)Stanojko wrote:Bre sele, aj se nadjemo na 3?Noor wrote:bome zvučiStanojko wrote:Idemo na Halkidiki, prvi prst... Pre toga svracamo u Solun u soping. Zvuci?Noor wrote:Stanojko wrote:
Sele, vodim te ja u Grcku... ;)
di ćemo?
volim minimalističke odmore, bez okvira, bez strke.. bez prevelike organizacije....ništa fensi šmensi, divlje i spontano, gotovo robinzonski :)
ovo divlje i spontano, nemo krivo da svatiš :)
po tome vidiš stručnost tzv.znanstevnika i političara.jebo im ja mater diletantsku...vuksadinare wrote:ne kuzim ovo..zabranjuju se okupljanja sa preko 1000 ljudi...znaci do 1000 nema korone..a ako dođe 1001 i više onda postoji sansa da korone ima...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Morat ćemo smislit novi turistički slogan jer onaj Mala zemlja za veliko odmor ove godine nije in.
Mala zemlja ; velika bolnica.
Mala zemlja ; velika bolnica.
2014-04-11
zu spät,schatzi....;)Noor wrote:
haha, šalim se, naravno :)
volim minimalističke odmore, bez okvira, bez strke.. bez prevelike organizacije....ništa fensi šmensi, divlje i spontano, gotovo robinzonski :)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Boz` sacuvaj, gde bi ja... :) Ako volis tirkiznu vodu, pescane plaze i borovinu, pozvana si... ;)Noor wrote:haha, šalim se, naravno :)Stanojko wrote:Bre sele, aj se nadjemo na 3?Noor wrote:bome zvučiStanojko wrote:Idemo na Halkidiki, prvi prst... Pre toga svracamo u Solun u soping. Zvuci?Noor wrote:
di ćemo?
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 13 of 34