Godina bez turizma?
Page 23 of 34
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: Godina bez turizma?
A nase kurcenje i podcjenjivanje svih oko nas je posebna pricaLegendovich wrote:mortal wrote:kako se možeš smijati zluRayMabus wrote:Kuku lele ha ha ha
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/foto-navala-na-hzz-otpusteni-konobari-i-kuhari-masovno-dolaze-po-naknade-za-nezaposlene/10106071/
Jerbo ste odjedared pocetkopm 90tih postali gospodje i gospoda,uletili u nerazumne kredite,pokupovali vozila i stanove koje ne mozete otplacivati,unistili i pokrali sve proizvodne kapacitete,sto vam je Titooo ostavio u amanet,odlucili da ce turizam biti glavna privredna grana,a sve ostalo minimizirati,jerbo je pravi rad sramotan i prljav,lijepo se uvalili u ljuljalicu,pijuckali fine koktele,i ocekivali da ce te biti Svicarska broj 2...Pa...trajalo je koliko je trajalo..sad je gotovo..
nisu vas jopet pregazili strasni Srbi,o kojima drobite vec 20 godina na internetu,nego pisljivi ostatak genetskog koda,koji sam ne moze niti opstati...
Eto,koliko su cvrste bile noge vase Zemlje Čuda...a svi ste bile naivne Alice,samodopadne,ponosne i napumpanih ega do nebesa...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moguce..no sad to vise nije bitno...namjerno ili ne...poanta jest da je dosao Lola,koji je full stealth,i nemoguce ga je detektirati,dok se siri i zarazuje ljude,a o cjepivu koje trazi lociranje Primarnog zarazenog,niti u teorijama,jer kako naci ono sto je stealth po svojoj prirodi..mogu naci samo prvog sa simptomima,ali TKO je njega zarazio???Ringo10 wrote:MA ja sam sve uvjereniji da je ovaj virus namjerno uvaljenLegendovich wrote:Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji..Ringo10 wrote:Sezona bez turizma
Ne znam kako bi to Hrvatska mogla izdrzat
Jebo ih vise Korona, jesu napravili histeriju u pizdu materinu
Bas da se potrefi istovremeno ovaj ekonomski lom sa naftom i dionicama i taj virus
Ako malo covjek poslozi kockice i logicno promisli,samo bozja volja ili nesh vise,moze spasiti ljucki rod..
Guest- Guest
ma jebo virus, on je nebitan,njega su napravili bitnim novinari i trka za senzacionalizmomRingo10 wrote:MA ja sam sve uvjereniji da je ovaj virus namjerno uvaljenLegendovich wrote:Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji..Ringo10 wrote:Sezona bez turizma
Bas da se potrefi istovremeno ovaj ekonomski lom sa naftom i dionicama i taj virus
ljudi su upaniceni u picku materinu a jebena gripa nije nis gora od ostalih gripa
toliko je napravljena frka da nemos belivit
isto se sjecam za svinjsku gripu, pomrijecemo svi a prije toga pticju i sars i kurac palac
jebene gripe i jebeni novinari koje treba povjesat
i glupi ljudi koji podlijezu panici, pasmater nemos vjerovat koliko debila ima na svijetu
sjecam se kad se poceli pricat o sidi, upicku materinu odjednom se svi poceli rezervirano drzat prema sexu, seksualna aktivnost pala do jaja, trebalo par godina da se to unormali, eno side jos uvijek i nije pandemija a od nje umire vise ljudi nego od jebenog covida,
a kad se sjetim kravljeg ludila
a majke ti, potraznja za govedinom pala do dna, englezi potamanili svu stoku i bacili i nije bio ni jedan slucaj da su ljudi oboljeli od istog
pobrko si loncice..Sida se prenosi u konkretnim aktivnostima i nacinima..nesh Sidu,zna se kako se treba ponasati..ne jebi sve sto vidis,i siguran si..budi normalan i ne pederisi se,i sve 6..ovo..SARS mutacije,su nesto drugo..gripa,kazes..pa obicna da,no ove mutacije mogu biti toliko drugacije,da vec i sam naziv dolazi u pitanje,a ostavljaju ga cisto da panika bude sto manja..kakva vrazja gripa..i Mothamba je "gripa",pa ju nitk0o ne bi pozeljeo..Leviathan2 wrote:ma jebo virus, on je nebitan,njega su napravili bitnim novinari i trka za senzacionalizmomRingo10 wrote:MA ja sam sve uvjereniji da je ovaj virus namjerno uvaljenLegendovich wrote:Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji..Ringo10 wrote:Sezona bez turizma
ljudi su upaniceni u picku materinu a jebena gripa nije nis gora od ostalih gripa
isto se sjecam za svinjsku gripu, pomrijecemo svi a prije toga pticju i sars i kurac palac
i glupi ljudi koji podlijezu panici, pasmater nemos vjerovat koliko debila ima na svijetu
sjecam se kad se poceli pricat o sidi, upicku materinu odjednom se svi poceli rezervirano drzat prema sexu, seksualna aktivnost pala do jaja, trebalo par godina da se to unormali, eno side jos uvijek i nije pandemija a od nje umire vise ljudi nego od jebenog covida,
a majke ti, potraznja za govedinom pala do dna, englezi potamanili svu stoku i bacili i nije bio ni jedan slucaj da su ljudi oboljeli od istog
Guest- Guest
A vidi ove ekipe
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/scene-koje-su-zgrozile-naciju-u-karanteni-ovakvi-ljudi-bili-su-nocna-mora-spanjolaca-i-ranije-a-sada-su-bezobraznim-ponasanjem-izazvali-opci-bijes/10105024/
Pijani britqnski turisti po Španjolskoj podjebavaju i šire koronu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/scene-koje-su-zgrozile-naciju-u-karanteni-ovakvi-ljudi-bili-su-nocna-mora-spanjolaca-i-ranije-a-sada-su-bezobraznim-ponasanjem-izazvali-opci-bijes/10105024/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gripa je gripa, a ova nije rizicnija ni od jedne normalne sezonskeLegendovich wrote:pobrko si loncice..Sida se prenosi u konkretnim aktivnostima i nacinima..nesh Sidu,zna se kako se treba ponasati..ne jebi sve sto vidis,i siguran si..budi normalan i ne pederisi se,i sve 6..ovo..SARS mutacije,su nesto drugo..gripa,kazes..pa obicna da,no ove mutacije mogu biti toliko drugacije,da vec i sam naziv dolazi u pitanje,a ostavljaju ga cisto da panika bude sto manja..kakva vrazja gripa..i Mothamba je "gripa",pa ju nitk0o ne bi pozeljeo..Leviathan2 wrote:ma jebo virus, on je nebitan,njega su napravili bitnim novinari i trka za senzacionalizmomRingo10 wrote:MA ja sam sve uvjereniji da je ovaj virus namjerno uvaljenLegendovich wrote:Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji..Ringo10 wrote:Sezona bez turizma
sida se prenosi jebacinom, rjedje preko igle,
jebiga, nekad si mogo jebat sve sto ne uspije uteci, i bez kondoma, eventualno si pokupio trisu il pizajzle, ako si bas bio kurceve srece sifilis
a sad moras kondomulju, a velika vecina se ne testira na sidu pa i ne znaju da imaju
kapanja protiv turistaRayMabus wrote:A vidi ove ekipe
immortal-
2014-04-16
podlegao i ti a :DLegendovich wrote:pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica...
bash naprotiv..hladna glava i smiren,kao i vecina svabija..no kuga se polako i sigurno siri i uzima danak,a lijeka nidje niti na obzoru..karantene nemaju smisla,i onda...nish,idi radi,pa doma,pa u ducan,i cekaj reda...Leviathan2 wrote:podlegao i ti a :DLegendovich wrote:pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica...
Guest- Guest
mene danas dva puta zaustavila murja, prvi put kad sam isao po cigarete, kao kud idem, u tabakino, a corona, pluca treba cuvati, reko decki odjeb, to su moja pluca a ne vasadrugi put kad sam krenuo u sumu , imam obicaj popeti se na jedno brdo kud je uspon natezi i u podnozju imam pripremljen ranac sa 25 kila tereta, zaustavi mene murja taman kad sam izvukao ranac iz grmlja i krenuo uz obalu da se docepam sumeLegendovich wrote:bash naprotiv..hladna glava i smiren,kao i vecina svabija..no kuga se polako i sigurno siri i uzima danak,a lijeka nidje niti na obzoru..karantene nemaju smisla,i onda...nish,idi radi,pa doma,pa u ducan,i cekaj reda...Leviathan2 wrote:podlegao i ti a :DLegendovich wrote:pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica...
kud idem, reko gore, a znas li ti da je karantena, reko znam i ako mi najdes jednog covjeka u sumi ja si kuratz odrezem, sto ti je u rancu, reko hrana, daj da vidimo, a unutra pjesak, i to hrana, reko jest, imam gore na vrh brda i cementa pa izmjesam
vide oni da nis od mene i krenem ja, negdje pred vrh naletim na frajera i zensku, i njima dopizdilo sjedit doma, ljepo se napricali, malo trgnuli rakijice drenovace iz pljoske koju nosim sa sobom i nikad ne zaboravim dopunit, mislim si ja, dobro da murdjaci nisu prihvatili okladu, osto bi ja bez kurtza
Guest- Guest
pogle ovog borca protiv korone, video je odlican, pogledaj do krajaLegendovich wrote:SARS JESTE CORONA..
2014-12-30
Neka odu u Austriju raditi.RayMabus wrote:Pljušte otkazi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugostitelje-medu-prvima-pokosila-ekonomska-koronakriza-cuveni-zg-restoran-otpustio-50-radnika-lokal-zjapi-prazan-rezervacije-su-otkazane/10099720/
Deset tisuća sezonaca ostaje bez posla.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Neka odu u Austriju raditi.RayMabus wrote:Pljušte otkazi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugostitelje-medu-prvima-pokosila-ekonomska-koronakriza-cuveni-zg-restoran-otpustio-50-radnika-lokal-zjapi-prazan-rezervacije-su-otkazane/10099720/
Deset tisuća sezonaca ostaje bez posla.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
:)
2014-12-30
RayMabus wrote:A vidi ove ekipe
Ne kužim da ih nisu još riješili kratkim rafalima... Da se ne rasipa municija bezveze...jebo me pas, ali sve više brijem da ih je Hitler triba pokoriti...
darth_vader-
2014-04-17
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 23 of 34