ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Godina bez turizma?

Page 23 of 34 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next

Go down

Godina bez turizma? - Page 23 Empty Re: Godina bez turizma?

Post by Ringo10 18/3/2020, 14:16

Legendovich wrote:
mortal wrote:
RayMabus wrote:Kuku lele ha ha ha

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/foto-navala-na-hzz-otpusteni-konobari-i-kuhari-masovno-dolaze-po-naknade-za-nezaposlene/10106071/
kako se možeš smijati zlu

Jerbo ste odjedared pocetkopm 90tih postali gospodje i gospoda,uletili u nerazumne kredite,pokupovali vozila i stanove koje ne mozete otplacivati,unistili i pokrali sve proizvodne kapacitete,sto vam je Titooo ostavio u amanet,odlucili da ce turizam biti glavna privredna grana,a sve ostalo minimizirati,jerbo je pravi rad sramotan i prljav,lijepo se uvalili u ljuljalicu,pijuckali fine koktele,i ocekivali da ce te biti Svicarska broj 2...Pa...trajalo je koliko je trajalo..sad je gotovo..
nisu vas jopet pregazili strasni Srbi,o kojima drobite vec 20 godina na internetu,nego pisljivi ostatak genetskog koda,koji sam ne moze niti opstati...
Eto,koliko su cvrste bile noge vase Zemlje Čuda...a svi ste bile naivne Alice,samodopadne,ponosne i napumpanih ega do nebesa... :rasta :rasta :rasta
A nase kurcenje i podcjenjivanje svih oko nas je posebna prica

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 14:21

Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:
Ringo10 wrote:Sezona bez turizma

Ne znam kako bi to Hrvatska mogla izdrzat

Jebo ih vise Korona, jesu napravili histeriju u pizdu materinu
Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji.. :starac
MA ja sam sve uvjereniji da je ovaj virus namjerno uvaljen

Bas da se potrefi istovremeno ovaj ekonomski lom sa naftom i dionicama  i taj virus
Moguce..no sad to vise nije bitno...namjerno ili ne...poanta jest da je dosao Lola,koji je full stealth,i nemoguce ga je detektirati,dok se siri i zarazuje ljude,a o cjepivu koje trazi lociranje Primarnog zarazenog,niti u teorijama,jer kako naci ono sto je stealth po svojoj prirodi..mogu naci samo prvog sa simptomima,ali TKO je njega zarazio???
Ako malo covjek poslozi kockice i logicno promisli,samo bozja volja ili nesh vise,moze spasiti ljucki rod.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 14:33

Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:

Ringec,pa nije bash niti histerija...evo,formalno za Svabiju kazu da ima,karikiram oko 7000 injficiranih..no istina jest,da samo moj region(savezna drzava) B-W,po izvorima iz njuz agencije hajlbrunštimeta,ima oko 6000 zarazenih..dakle,istina se taji,a zasto??..jerbo je pravi broj jezovito veci...nema kriminala,nema sranja na ulicama,mirno je a gradjani disciplirani...kad krene ulicna anarhija,tek onda mozemo pricati o histeriji.. :starac

Bas da se potrefi istovremeno ovaj ekonomski lom sa naftom i dionicama  i taj virus
ma jebo virus, on je nebitan,njega su napravili bitnim novinari i trka za senzacionalizmom
ljudi su upaniceni u picku materinu a jebena gripa nije nis gora od ostalih gripa
toliko je napravljena frka da nemos belivit
isto se sjecam za svinjsku gripu, pomrijecemo svi  a prije toga pticju i sars i kurac palac
jebene gripe i jebeni novinari koje treba povjesat
i glupi ljudi koji podlijezu panici, pasmater nemos vjerovat koliko debila ima na svijetu
sjecam se kad se poceli pricat o sidi, upicku materinu odjednom se svi poceli rezervirano drzat prema sexu, seksualna aktivnost pala do jaja, trebalo par godina da se to unormali, eno side jos uvijek i nije pandemija a od nje umire vise ljudi nego od jebenog covida, 
a kad se sjetim kravljeg ludila
a majke ti, potraznja za govedinom pala do dna, englezi potamanili svu stoku i bacili i nije bio ni jedan slucaj da su ljudi oboljeli od istog

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 14:37

Leviathan2 wrote:
Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:

ma jebo virus, on je nebitan,njega su napravili bitnim novinari i trka za senzacionalizmom
ljudi su upaniceni u picku materinu a jebena gripa nije nis gora od ostalih gripa
isto se sjecam za svinjsku gripu, pomrijecemo svi  a prije toga pticju i sars i kurac palac
i glupi ljudi koji podlijezu panici, pasmater nemos vjerovat koliko debila ima na svijetu
sjecam se kad se poceli pricat o sidi, upicku materinu odjednom se svi poceli rezervirano drzat prema sexu, seksualna aktivnost pala do jaja, trebalo par godina da se to unormali, eno side jos uvijek i nije pandemija a od nje umire vise ljudi nego od jebenog covida, 
a majke ti, potraznja za govedinom pala do dna, englezi potamanili svu stoku i bacili i nije bio ni jedan slucaj da su ljudi oboljeli od istog
pobrko si loncice..Sida se prenosi u konkretnim aktivnostima i nacinima..nesh Sidu,zna se kako se treba ponasati..ne jebi sve sto vidis,i siguran si..budi normalan i ne pederisi se,i sve 6..ovo..SARS mutacije,su nesto drugo..gripa,kazes..pa obicna da,no ove mutacije mogu biti toliko drugacije,da vec i sam naziv dolazi u pitanje,a ostavljaju ga cisto da panika bude sto manja..kakva vrazja gripa..i Mothamba je "gripa",pa ju nitk0o ne bi pozeljeo.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 14:40

A vidi ove ekipe

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/scene-koje-su-zgrozile-naciju-u-karanteni-ovakvi-ljudi-bili-su-nocna-mora-spanjolaca-i-ranije-a-sada-su-bezobraznim-ponasanjem-izazvali-opci-bijes/10105024/

Pijani britqnski turisti po Španjolskoj podjebavaju i šire koronu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 14:42

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Ringo10 wrote:
Legendovich wrote:

pobrko si loncice..Sida se prenosi u konkretnim aktivnostima i nacinima..nesh Sidu,zna se kako se treba ponasati..ne jebi sve sto vidis,i siguran si..budi normalan i ne pederisi se,i sve 6..ovo..SARS mutacije,su nesto drugo..gripa,kazes..pa obicna da,no ove mutacije mogu biti toliko drugacije,da vec i sam naziv dolazi u pitanje,a ostavljaju ga cisto da panika bude sto manja..kakva vrazja gripa..i Mothamba je "gripa",pa ju nitk0o ne bi pozeljeo.. No
gripa je gripa, a ova nije rizicnija ni od  jedne normalne sezonske
sida se prenosi jebacinom, rjedje preko igle,
jebiga, nekad si mogo jebat sve sto ne uspije uteci, i bez kondoma, eventualno si pokupio trisu il pizajzle, ako si bas bio kurceve srece sifilis
a sad moras kondomulju, a velika vecina se ne testira na sidu pa i ne znaju da imaju

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 14:44

pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 18/3/2020, 14:44

RayMabus wrote:A vidi ove ekipe

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/scene-koje-su-zgrozile-naciju-u-karanteni-ovakvi-ljudi-bili-su-nocna-mora-spanjolaca-i-ranije-a-sada-su-bezobraznim-ponasanjem-izazvali-opci-bijes/10105024/

kapanja protiv turista
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 14:45

Legendovich wrote:pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica... :cleanteeth
podlegao i ti a :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 14:47

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:pa..ja vidim da se polako siri,a vjetar ni ne piri,a nitko je ne moze niti za glavu ni za rep uhvatiti..a ti je slobodno mosh nazvati i gripica... :cleanteeth
bash naprotiv..hladna glava i smiren,kao i vecina svabija..no kuga se polako i sigurno siri i uzima danak,a lijeka nidje niti na obzoru..karantene nemaju smisla,i onda...nish,idi radi,pa doma,pa u ducan,i cekaj reda... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 14:57

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
bash naprotiv..hladna glava i smiren,kao i vecina svabija..no kuga se polako i sigurno siri i uzima danak,a lijeka nidje niti na obzoru..karantene nemaju smisla,i onda...nish,idi radi,pa doma,pa u ducan,i cekaj reda... :rasta :rasta :rasta
mene danas dva puta zaustavila murja, prvi put kad sam isao po cigarete,  kao kud idem, u tabakino, a corona, pluca treba cuvati, reko decki odjeb, to su moja pluca  a ne vasadrugi put kad sam krenuo u sumu , imam obicaj popeti se na jedno brdo  kud je uspon natezi i u podnozju imam pripremljen ranac sa 25 kila tereta, zaustavi mene murja taman kad sam izvukao ranac iz grmlja i krenuo uz obalu da se docepam sume
kud idem, reko gore, a znas li ti da je karantena, reko znam i ako mi najdes jednog covjeka u sumi ja si kuratz odrezem,  sto ti je u rancu, reko hrana, daj da vidimo, a unutra pjesak, i to hrana, reko jest, imam gore na vrh brda i cementa pa izmjesam 
vide oni da nis od mene i krenem ja, negdje pred vrh naletim na frajera i zensku, i njima dopizdilo sjedit doma, ljepo se napricali, malo trgnuli rakijice drenovace iz pljoske koju nosim sa sobom  i nikad ne zaboravim dopunit, mislim si ja, dobro da murdjaci  nisu prihvatili okladu, osto bi ja bez kurtza

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 15:01

Godina bez turizma? - Page 23 2f83e20f8b9cd76838c081b0bb2cff11_width-600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 15:02

prijeblo mi se neshto,a Rujke nema..

Godina bez turizma? - Page 23 8dc1f7924051ab8aeacc0ef12843d77e_width-600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 15:03

Legendovich wrote:Godina bez turizma? - Page 23 2f83e20f8b9cd76838c081b0bb2cff11_width-600
sto reci
hebo bi je da ima i koronu i sars skupa

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 15:04

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:Godina bez turizma? - Page 23 2f83e20f8b9cd76838c081b0bb2cff11_width-600
sto reci
hebo bi je da ima i koronu i sars skupa
blagoslovim..ej-men.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 15:07

SARS JESTE CORONA.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 18/3/2020, 15:31

Legendovich wrote:SARS JESTE CORONA.. :rasta :rasta :rasta
pogle ovog borca protiv korone, video je odlican, pogledaj do kraja

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by veber 18/3/2020, 15:40

mortal wrote:
RayMabus wrote:Kuku lele ha ha ha

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/foto-navala-na-hzz-otpusteni-konobari-i-kuhari-masovno-dolaze-po-naknade-za-nezaposlene/10106071/
kako se možeš smijati zlu
zato jer prima lijekove koji su na kodeinskoj bazi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 18/3/2020, 16:04

RayMabus wrote:Pljušte otkazi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugostitelje-medu-prvima-pokosila-ekonomska-koronakriza-cuveni-zg-restoran-otpustio-50-radnika-lokal-zjapi-prazan-rezervacije-su-otkazane/10099720/

Deset tisuća sezonaca ostaje bez posla. 

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Neka odu u Austriju raditi.
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 18/3/2020, 16:33

kaya wrote:
RayMabus wrote:Pljušte otkazi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugostitelje-medu-prvima-pokosila-ekonomska-koronakriza-cuveni-zg-restoran-otpustio-50-radnika-lokal-zjapi-prazan-rezervacije-su-otkazane/10099720/

Deset tisuća sezonaca ostaje bez posla. 

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Neka odu u Austriju raditi.
:)
:kiss:

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/3/2020, 18:49

RayMabus wrote:A vidi ove ekipe

Ne kužim da ih nisu još riješili kratkim rafalima... Da se ne rasipa municija bezveze...jebo me pas, ali sve više brijem da ih je Hitler triba pokoriti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 34 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next

Back to top

- Similar topics