Godina bez turizma?
Page 1 of 34
Page 1 of 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Godina bez turizma?
Kako je krenulo ...
Vlada bi već sad trebala napraviti plan za vanredno stanje, bilo zbog coronavirusa, bilo zbog dramatičnog smanjenja putovanja.
Vlada bi već sad trebala napraviti plan za vanredno stanje, bilo zbog coronavirusa, bilo zbog dramatičnog smanjenja putovanja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Godina bez turizma?
Hektorović wrote:
Vlada bi već sad trebala napraviti plan za vanredno stanje....
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Izbori su na jesen a ne zna se tko će osvojit vlast pa nije logično da ova trenutna vlada radi projekcije za proračun u 2020 kad ne zna oče li uopće biti na vlasti tako da je njima svima sad najbitnije osvojit izbore a za takvo šta moraju napravit sve šta je u njihovoj moći da koronavirus ne uđe u Hrvatsku a oče li u tome uspjeti ovisi i o tome oče li se virus proširiti po Italiji i dalje po Europi jer ako da onda će bit potpuno nemoguće imat jaku turističku sezonu a istovremeno izbjeći koronavirus.
Ja sam protiv turista i vlade tako da se nadam da će im se fino raspršiti diljem planeta i tako uništiti protok ljudi i roba te zadati veliki udarac globalizmu , multikulturalizmu i emanicipaciji.
Bez industrije nema gospodarstva , turizam posebno ovaj naš od tri mjeseca i oslonjen na iznajmljivanju obale i uvozu sezonaca a bez industrije je siguran put u propast kako god okreneš.
Ja sam protiv turista i vlade tako da se nadam da će im se fino raspršiti diljem planeta i tako uništiti protok ljudi i roba te zadati veliki udarac globalizmu , multikulturalizmu i emanicipaciji.
Bez industrije nema gospodarstva , turizam posebno ovaj naš od tri mjeseca i oslonjen na iznajmljivanju obale i uvozu sezonaca a bez industrije je siguran put u propast kako god okreneš.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa sigurno će utjecati, premda je očekivati smanjenje epidemije s proljećem.
To je sve ok, ima boljih i lošijih godina.
To je sve ok, ima boljih i lošijih godina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
naravnoRayMabus wrote:Izbori su na jesen a ne zna se tko će osvojit vlast pa nije logično da ova trenutna vlada radi projekcije za proračun u 2020 kad ne zna oče li uopće biti na vlasti tako da je njima svima sad najbitnije osvojit izbore a za takvo šta moraju napravit sve šta je u njihovoj moći da koronavirus ne uđe u Hrvatsku a oče li u tome uspjeti ovisi i o tome oče li se virus proširiti po Italiji i dalje po Europi jer ako da onda će bit potpuno nemoguće imat jaku turističku sezonu a istovremeno izbjeći koronavirus.
vili40-
2015-08-02
Ajme, kad se sjetim prosle godine I kmecanja medija: preskupi smo, losi smo, propast ce nam sezona, gotov I smo....index je dnevnI bacao po tri nasliva a I drugi nisu puno zaostajali....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Podrška korona virusu....
Opet, nešto mi govori da će, ako se ova epidemija razbukta i sve nas potamani, jedino živo i zdravo što ostane biti će žohari, štakori i hdz/sdp uhljebi....
Opet, nešto mi govori da će, ako se ova epidemija razbukta i sve nas potamani, jedino živo i zdravo što ostane biti će žohari, štakori i hdz/sdp uhljebi....
nisi daleko od istine..mutava baštarda wrote:Podrška korona virusu....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cvili je svršavao a yodu nisu mogli skinuti sa indexovog smeća ni sa kranomepikur37 wrote:Ajme, kad se sjetim prosle godine I kmecanja medija: preskupi smo, losi smo, propast ce nam sezona, gotov I smo....index je dnevnI bacao po tri nasliva a I drugi nisu puno zaostajali....
sad je vrijeme karnevala,skupiti po ulicama zagreba par kineza i odvesti ih u sabor da prate rad,da vidiš panike...
vili40-
2015-08-02
Treba iskoristiti situejšn i iskoristiti korona kampanju za staviti vojsku na granicu zbog ilegalnih prelazaka izbjeglica....
sporo reagiramo, tako se i na krizu iz 2008. reagiralo, skroz sporo i uvjeravajući da neće nas pogodit-
kad ono
mislim da smo dobro ovaj put reagirali..bar ovaj novi ministar...za sad kod nas nema korone..bar po izjavama...ne vidim da u drugi ista bolje ili losije reagirali...sad treba vidjeti reakciju kako cemo s eponasati kad se pojavi...kic wrote:
sporo reagiramo, tako se i na krizu iz 2008. reagiralo, skroz sporo i uvjeravajući da neće nas pogodit-
kad ono
2015-09-08
....citam neke izjave na forumima treba zatvoriti ovo ili ono...ne treba odrzavati manifestacije...da..najbolje da sve zamre...a jos nema nijedan slucja kod nas korone...
2015-09-08
... Otiša i on u Njemaču/Irskuvuksadinare wrote:...a jos nema nijedan slucja kod nas korone...
bioloska bombica...neko jebeno eksperimentira..dok ne odemo svi u t.p.m
2015-09-08
s druge strane ne bi bilo loše vidjeti da smo Bosna s morem, krvnu sliku gospodarstva bez turizma..
Ezek je došao na svoje hahahahahhahavuksadinare wrote:bioloska bombica...neko jebeno eksperimentira..dok ne odemo svi u t.p.m
....ma pusti njemacku i irsku...na miru....osli pa osli..sto sad...svijet treba stati...otic se napiti u njihovo ime i u nase...osli nisu umrlimutava baštarda wrote:... Otiša i on u Njemaču/Irskuvuksadinare wrote:...a jos nema nijedan slucja kod nas korone...
2015-09-08
Page 1 of 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 1 of 34