Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Vidiš kako sam znao da ćeš se i ti pojavit večeras,zato sam namjerno spomenuo fiksaciju i razlog tvog prvog pojavljivanja na forumu.Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:
Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije da branim konja, ali je u pravu...Maitreya...Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:
Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.
red wolf-
2016-02-10
Po srpski, Maitreja...
red wolf-
2016-02-10
Moguće je da je i j između i i t...Ne znam srpski...
red wolf-
2016-02-10
ne maitriya. Maitreya je lazno da se moze prepoznati laznjak od pravoga...red wolf wrote:Nije da branim konja, ali je u pravu...Maitreya...Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:
Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...
Guest- Guest
ma i ja tebe volim isto....סמאל wrote:Vidiš kako sam znao da ćeš se i ti pojavit večeras,zato sam namjerno spomenuo fiksaciju i razlog tvog prvog pojavljivanja na forumu.Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:
Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahahaLeteca Pegla wrote:ne maitriya. Maitreya je lazno da se moze prepoznati laznjak od pravoga...red wolf wrote:Nije da branim konja, ali je u pravu...Maitreya...Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:
Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.
red wolf-
2016-02-10
i nije konj nego konjina...red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahaLeteca Pegla wrote:ne maitriya. Maitreya je lazno da se moze prepoznati laznjak od pravoga...red wolf wrote:Nije da branim konja, ali je u pravu...Maitreya...Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:
Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahaLeteca Pegla wrote:i nije konj nego konjina...red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahaLeteca Pegla wrote:ne maitriya. Maitreya je lazno da se moze prepoznati laznjak od pravoga...red wolf wrote:Nije da branim konja, ali je u pravu...Maitreya...Leteca Pegla wrote:
Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...
red wolf-
2016-02-10
Ja stvarno ne znam zašto se svi ljute na mene,to je isto kao da se ljutite samo na jednog nogometaša s klupe ako vas pobjedi njegov tim.
2015-07-23
hahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ja stvarno ne znam zašto se svi ljute na mene,to je isto kao da se ljutite samo na jednog nogometaša s klupe ako vas pobjedi njegov tim.
red wolf-
2016-02-10
Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
2015-07-23
Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...סמאל wrote:Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
red wolf-
2016-02-10
Eto bas zgodno da si spomenuo Iknara. Imam ti zgodnu pricu sa njime odo tamo koje nije ovdje. Sad neznam koliko si me upracivao po forumu, ali opisah jednu zgodu sa nekom budalom koja me maltretirala pa je zavrsio gadno. Sad neka ekipa mozda pomislila da je tu budalu dohvatio Cvjetko, ali nije on to bio. Nego ga sveti Ilija probo kopljem. To ti je bilo zanimljivo, dosla budala i htjela me ubit valjda sa nekakvim macem. To je bilo zanimljivo jer nije imao tjelesno oblicje nego od svjetla. Onako svjetlo plavkasto bijelo nijanse. I bas se lik ponadao da bu uspio kad doso sveti Ilija i probo ovoga kopljem. Onda poslje dosli sveti Ilija i Iknar kod mene, oni su isto sazdani od svijetla u boji sunca, i Iknar zabio noz na moj stol i reko da oni popizdili gore sto se ovaj usudio mene napasti i da su ih skoro sve utamanili, da im malo falilo.סמאל wrote:Znaš,bilo je još kurčevitih,recimo Iknar,pa pogledaj kako je završio.red wolf wrote:O konjino, razumijem ja više od tebe...Nego, daj mi tog tvog konja pred mene...Strah te je uznemiravati ga zbog mene?...Konju jedan...סמאל wrote:pa zapravo,i to je jedan od oblika....mah,ne smijem ti reć.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:
Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.
Evo ja ne kuzim znacenje toga, evo pa ti ko strucnjak u tima nekima metafizikalijama, ako imas sto za rec (osim usporedbi svetog Ilije sa vladom tepesem), evo pretvorim se u oko...
Guest- Guest
jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:
I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.
Hail Hydra.
Guest- Guest
Ne ide to tako.Ti već sad koračaš po opasnom terenu,jesi li siguran da želiš nastavit tim smjerom s obzirom na tvoje predispozicije za razvoj stanovitih oboljenja koja nije primjereno i prikladno pominjat.Što ti to treba ubrzavat propast a nada o nečemu utopijskom obična ti je utjeha.red wolf wrote:Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...סמאל wrote:Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
2015-07-23
Otac je uz mene konju...Ne brini se ti za mene...Daj mi tog tvog konja...סמאל wrote:Ne ide to tako.Ti već sad koračaš po opasnom terenu,jesi li siguran da želiš nastavit tim smjerom s obzirom na tvoje predispozicije za razvoj stanovitih oboljenja koja nije primjereno i prikladno pominjat.Što ti to treba ubrzavat propast a nada o nečemu utopijskom obična ti je utjeha.red wolf wrote:Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...סמאל wrote:Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
red wolf-
2016-02-10
A zašto ti onda taj tvoj,,otac'' ne pomogne oko zdravstvenih tegoba ?red wolf wrote:Otac je uz mene konju...Ne brini se ti za mene...Daj mi tog tvog konja...סמאל wrote:Ne ide to tako.Ti već sad koračaš po opasnom terenu,jesi li siguran da želiš nastavit tim smjerom s obzirom na tvoje predispozicije za razvoj stanovitih oboljenja koja nije primjereno i prikladno pominjat.Što ti to treba ubrzavat propast a nada o nečemu utopijskom obična ti je utjeha.red wolf wrote:Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...סמאל wrote:Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
2015-07-23
Kad treba, On to učini...Kad treba za druge, On to učini...סמאל wrote:A zašto ti onda taj tvoj,,otac'' ne pomogne oko zdravstvenih tegoba ?red wolf wrote:Otac je uz mene konju...Ne brini se ti za mene...Daj mi tog tvog konja...סמאל wrote:Ne ide to tako.Ti već sad koračaš po opasnom terenu,jesi li siguran da želiš nastavit tim smjerom s obzirom na tvoje predispozicije za razvoj stanovitih oboljenja koja nije primjereno i prikladno pominjat.Što ti to treba ubrzavat propast a nada o nečemu utopijskom obična ti je utjeha.red wolf wrote:Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...סמאל wrote:Ja znam da mnogima nije lako gledat kako se svijet mijenja u smjeru sprotno od onih vrijednosti za koje drži,no trebate se pomirit s tim i prihvatit činjenicu da je to tek početak.
red wolf-
2016-02-10
No, vidim da vjeruješ da imaš proročke sposobnosti...Daj, konju, reci, koje ja probleme imam...Ali, savjet mali, razmisli pritom...Jer ja nisam siguran da neću upotrijebiti moje ;))))
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kad treba, On to učini...Kad treba za druge, On to učini...סמאל wrote:A zašto ti onda taj tvoj,,otac'' ne pomogne oko zdravstvenih tegoba ?red wolf wrote:Otac je uz mene konju...Ne brini se ti za mene...Daj mi tog tvog konja...סמאל wrote:Ne ide to tako.Ti već sad koračaš po opasnom terenu,jesi li siguran da želiš nastavit tim smjerom s obzirom na tvoje predispozicije za razvoj stanovitih oboljenja koja nije primjereno i prikladno pominjat.Što ti to treba ubrzavat propast a nada o nečemu utopijskom obična ti je utjeha.red wolf wrote:
Ali, nemoj se ljutiti što te prekidam, ali ja još uvijek čekam tvog konja kojeg obožavaš...Evo tu sam još uvijek i čekam ga...
Ne kaže se za badava,,nada umire zadnja'' jednom sam ti ponudio da i ti pređeš na našu stranu,bolje ti je vrabac u ruci,nego golub na grani.
Zar ne misliš što bi sve mogao postić,probleme koje bi mogao instantno riješiti.
Ja sam prevalio dug put s jednih pozicija na kojima sam bio,do ovih na kojima sam danas,nikad mi nije bilo bolje,ono što je vrijedilo za mene,može i za tebe.
2015-07-23
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
Page 4 of 6