Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Yeshua...jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:
I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:
I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Možda,ali očito niste pratili proročanstva iz Kurana i Hadisa.סמאל wrote:
Tko traži vraga,na kraju ga i nađe. Ti ne možeš ni zamislit što sljedi.Zar misliš da nama nisu poznati scenariji ,,Otkrivenja'' te da nećemo djelovat preventivno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Konju, daj mi tog svog konja kojemu se klanjaš...סמאל wrote:Tko traži vraga,na kraju ga i nađe. Ti ne možeš ni zamislit što sljedi.Zar misliš da nama nisu poznati scenariji ,,Otkrivenja'' te da nećemo djelovat preventivno.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:
da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...hehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Onda je razlika između onoga kojeg ti očekuješ i onoga kojeg on očekuje u nijansama. U Otkrivenju i Kuranu oba su opisana.סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:
2014-04-22
Oh,misliš na ona plakanja kamena i drvet Grakad ?jastreb wrote:Možda,ali očito niste pratili proročanstva iz Kurana i Hadisa.סמאל wrote:
Tko traži vraga,na kraju ga i nađe. Ti ne možeš ni zamislit što sljedi.Zar misliš da nama nisu poznati scenariji ,,Otkrivenja'' te da nećemo djelovat preventivno.
2015-07-23
Među ostalim,i to.סמאל wrote:Oh,misliš na ona plakanja kamena i drvet Grakad ?jastreb wrote:Možda,ali očito niste pratili proročanstva iz Kurana i Hadisa.סמאל wrote:
2014-04-22
pa zapravo,i to je jedan od oblika....mah,ne smijem ti reć.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:
Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.
2015-07-23
To je obična distrakcija,zar misliš da u analitičkim kalkulacijama to nije nepoznato i našem timu,kao i brojna druga proročanstva diljem svijeta ?jastreb wrote:Među ostalim,i to.סמאל wrote:Oh,misliš na ona plakanja kamena i drvet Grakad ?jastreb wrote:Možda,ali očito niste pratili proročanstva iz Kurana i Hadisa.סמאל wrote:
2015-07-23
O konjino, razumijem ja više od tebe...Nego, daj mi tog tvog konja pred mene...Strah te je uznemiravati ga zbog mene?...Konju jedan...סמאל wrote:pa zapravo,i to je jedan od oblika....mah,ne smijem ti reć.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:
Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...
red wolf-
2016-02-10
Znaš,bilo je još kurčevitih,recimo Iknar,pa pogledaj kako je završio.red wolf wrote:O konjino, razumijem ja više od tebe...Nego, daj mi tog tvog konja pred mene...Strah te je uznemiravati ga zbog mene?...Konju jedan...סמאל wrote:pa zapravo,i to je jedan od oblika....mah,ne smijem ti reć.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:
Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.
2015-07-23
Ja nisam od tih...Daj mi tog konja kojeg služiš konju jedan...סמאל wrote:Znaš,bilo je još kurčevitih,recimo Iknar,pa pogledaj kako je završio.red wolf wrote:O konjino, razumijem ja više od tebe...Nego, daj mi tog tvog konja pred mene...Strah te je uznemiravati ga zbog mene?...Konju jedan...סמאל wrote:pa zapravo,i to je jedan od oblika....mah,ne smijem ti reć.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Koji si ti konj...hahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:
Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.
red wolf-
2016-02-10
red wolf-
2016-02-10
Imat ćeš prilike,ne brini.Bez obzira što ti pisao i cerekao se,osjetim tvoj strah,strah od onog što dolazi.red wolf wrote:Zašutio si?
Znaš to,jel da,predosjećaš,tvoje tjelo propada brže nego što misliš.
2015-07-23
Tijelo je nebitno konju jedan...Strah?...Od čega? Od tebe konju jedan?סמאל wrote:Imat ćeš prilike,ne brini.Bez obzira što ti pisao i cerekao se,osjetim tvoj strah,strah od onog što dolazi.red wolf wrote:Zašutio si?
red wolf-
2016-02-10
Strah od kraja i strah od ništavila.red wolf wrote:Tijelo je nebitno konju jedan...Strah?...Od čega? Od tebe konju jedan?סמאל wrote:Imat ćeš prilike,ne brini.Bez obzira što ti pisao i cerekao se,osjetim tvoj strah,strah od onog što dolazi.red wolf wrote:Zašutio si?
2015-07-23
Nema kraja ni ništavila..Daj mi tog tvog konja? Što čekaš?סמאל wrote:Strah od kraja i strah od ništavila.red wolf wrote:Tijelo je nebitno konju jedan...Strah?...Od čega? Od tebe konju jedan?סמאל wrote:Imat ćeš prilike,ne brini.Bez obzira što ti pisao i cerekao se,osjetim tvoj strah,strah od onog što dolazi.red wolf wrote:Zašutio si?
red wolf-
2016-02-10
Hoćeš li ? Možda hoćeš sklopit kakvu pogodbu,možda produžit koju godinu,samo trebaš reć DA.red wolf wrote:Nema kraja ni ništavila..Daj mi tog tvog konja? Što čekaš?סמאל wrote:Strah od kraja i strah od ništavila.red wolf wrote:Tijelo je nebitno konju jedan...Strah?...Od čega? Od tebe konju jedan?סמאל wrote:Imat ćeš prilike,ne brini.Bez obzira što ti pisao i cerekao se,osjetim tvoj strah,strah od onog što dolazi.red wolf wrote:Zašutio si?
2015-07-23
Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:
Guest- Guest
Vidiš kako sam znao da ćeš se i ti pojavit večeras,zato sam namjerno spomenuo fiksaciju i razlog tvog prvog pojavljivanja na forumu.Leteca Pegla wrote:Nije maitreya nego maitriya. I to je titula ne ime...סמאל wrote:Pa evo,tebi ga mogu predstavit,recimo kao Maitreju.jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:
Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.
2015-07-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
Page 3 of 6