Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
RayMabus wrote:A eto nek uvoze sad. Em ne bi ovo ne bi ono nego bi vako nako a najbitnija bilanca. Pa nek se trpaju. Hrpa pametnjakovića.epikur37 wrote:RayMabus wrote:I šta nudi ? Antiislam. Nezaposlenost 4,1% a jaka ekonomija i standard , natalitet 1,6 djece po ženi....dakle oni opet moraju nešto uvozit a sad uvoze 80 tisuća ljudi svake godine.epikur37 wrote:Pa Gert je u pravu nisu sve kulture i religije jednake i humane. Taj multikulturalizam je otpočetka opasni pobačaj liberalnih i lijevih krugova.
Nemoraju uvoziti ali onda moraju zaći u duboke vrijednosne i društvene reforme.
Sve dok im je na snazi liberalizam i ultimativni pojedinac, koji za života mora realizirati sve svoje sebične potrebe ...mogu se jebat.
Bilanca će nam glave doći.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Religije nemaju veze sa slobodom
Ne samo islam
Ne samo islam
A moraju nekog okrivit šta im žene ne rađaju dovoljno djece pa onda dolazi sve i svašta radit jer nemaju radne snage.Sora wrote:Religije nemaju veze sa slobodom
Ne samo islam
Neće sebe oni okrivit nego su krivi gastajbajteri.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
A da
Dobro velis
Cekaju rode da im donesu djecu
Dobro velis
Cekaju rode da im donesu djecu
I Ustav i zakoni po kojima živiš su izvedeni iz kršćanstva.Sora wrote:Religije nemaju veze sa slobodom
Ne samo islam
Nepismenim talibanima to nema smisla objašnjavati.
U stvari, više iz Francuske revolucije, Magnae chartae libertatum, Habeas Corpus Acta i razdoblja Olivera Cromwella. Katolički kler bi najradije vratio feudalizam da može, i ostali su zadnji na bastionu feudalizma. Duboko u sebi još sanjaju papinsku apsolutističku vlast i sebe kao povlaštenu kastu, ali dok god se lova, pa i u ovakvom kapitalističkom sistemu slijeva uredno na račune biskupa i u Vatikan, njima je i ovako dobro i neće reći ni "a" protiv svjetovnih vlasti, pa makar u međuvremenu nestali s lica zemlje svi europski narodi i države. Oni su uredno spojili nekretninski biznis, feudalizam i kapitalizam. U stvari, nema razlike između klerikalne i masonskih elita. I jednima i drugima je cilj pokoriti stanovništvo i zatrti slobodnu misao, slobodu i individualnu odgovornost, te savjest kao takvu. Nisu oni izmislili kršćanstvo, oni parazitiraju na kršćanstvu već tisućljećima, i stružu ovce te ih, poput dobrog pastira, uredno predavaju vucima i s vucima okreću janjetinu na ražnju. Isus je u Crkvi kuriozitet, ne pravilo. U Crkvi nema sindikata. Uredno se pazi da nikada ne radi dovoljan broj laika na istom mjestu, kako im se ne bi dogodio sindikat.Eroo wrote:I Ustav i zakoni po kojima živiš su izvedeni iz kršćanstva.Sora wrote:Religije nemaju veze sa slobodom
Ne samo islam
Nepismenim talibanima to nema smisla objašnjavati.
Religije su zlo. Jedino što je brana svakoj diktaturi u Europi, totalitarističkim ideologijama s apsolutističkim ambicijama jesu individualna prava i slobode građana. Bog postoji ne zahvaljujući religijama, već usprkos njima. I ne treba tu Nietzsche sa svojom argumentiranom kritikom kršćanstva, već je dovoljan i Dostojevski koji nije bio nikakav ateist i antikršćanin, baš naprotiv. Samo što se konje u Europi, tu nesretnu kljusad koja vuče preteški teret još uvijek bičuje po očima, "po krotkim očima".
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Europi je potrebna nova revolucija.
2015-08-09
2014-04-11
Da, islam nije kompatibilan s demokracijom. Ali s nije ni korporativni kapitalizam s otvorenim granicama, a demokracija je već izgubila rat protiv kapitala. Svijet koji će naslijediti djeca bit će puno gori od onoga u kojem su živjeli njihovi roditelji, djedovi i bake. A kršćanstvo/religija je propala priča jer prosječnom čovjeku ne nudi nikakvu duhovnost, niti se kler uopće bavi duhovnošću.
2015-08-09
2014-04-11
Čitajući njegov intervju, shvatio sam da nam predstoji ogroman reset u pogledu svega što je on naveo, počev od definicije slobode, liberalizma, ljudskih prava, slobode religije i njenog zadiranja u naše živote...Huh...Da se čovjek danas zapita, što je to lijevo u politici, a što desno, odnosno gdje danas povući granicu kako bi se definirao svjetonazor...
red wolf-
2016-02-10
Osobno držim da građansko društvo može revitalizirati i transformirati samo jaki, okrupnjujući centrizam...Bitnu ulogu pritom će imati približavanje i suradnja te na kraju suživot lijevog i desnog centra...
red wolf-
2016-02-10
Sad vam je kasno,no građanskog društva će bit na ovaj ili onaj način,samo što građani bit će tek brojevi bez identiteta,bez prizemnih podjela na ljeve-desne,liberalne-konzervativne.red wolf wrote:Osobno držim da građansko društvo može revitalizirati i transformirati samo jaki, okrupnjujući centrizam...Bitnu ulogu pritom će imati približavanje i suradnja te na kraju suživot lijevog i desnog centra...
No slažem se s tobom u jednom,okrupnjujući centrizam,s jednom jasnom misijom i ikonom,svijet kreiran po njegovoj slici.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
2015-07-23
Ne...סמאל wrote:Sad vam je kasno,no građanskog društva će bit na ovaj ili onaj način,samo što građani bit će tek brojevi bez identiteta,bez prizemnih podjela na ljeve-desne,liberalne-konzervativne.red wolf wrote:Osobno držim da građansko društvo može revitalizirati i transformirati samo jaki, okrupnjujući centrizam...Bitnu ulogu pritom će imati približavanje i suradnja te na kraju suživot lijevog i desnog centra...
No slažem se s tobom u jednom,okrupnjujući centrizam,s jednom jasnom misijom i ikonom,svijet kreiran po njegovoj slici.
red wolf-
2016-02-10
da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
red wolf-
2016-02-10
Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
2015-07-23
Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
red wolf-
2016-02-10
Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko traži vraga,na kraju ga i nađe. Ti ne možeš ni zamislit što sljedi.Zar misliš da nama nisu poznati scenariji ,,Otkrivenja'' te da nećemo djelovat preventivno.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.melkior wrote:Europi je potrebna nova revolucija.
2015-07-23
Yeshua...jastreb wrote:Prije svega moramo biti načisto sa time tko je Taj,Koga ti očekuješ.red wolf wrote:Bit će i to, ali daj mi tog tvog konja kojem se klanjaš, meni...Daj mi ga konju...Tu sam konju...סמאל wrote:Samo neka dođe,barem imamo drvenih greda,čavli i čekić,no možda ga ovaj put pošalju na giljotinu,tak da preživjeli kršćani imaju novi simbol,umjesto križića,mogu nosit giljotinice oko vrata.red wolf wrote:da tvoj dolazi, ali dolazi i On, nakon njega...heheheheheheheheheheheסמאל wrote:
I ne samo Europi,već cijelom svijetu.Povest će je prvi revolucionar i prvi pobunjenik protiv sistema.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
Page 2 of 6