Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
Nema veze,tamo gdje idem i onako se neću natjecat za mistera.red wolf wrote:To ti je zbog toga što si pobjegao od svjetla...סמאל wrote:Ne svi.Ima i danak koji moraš platit,ništa nije besplatno,tak to što moj tjelesni oblik izgleda sve bolje i sve mlađe,to ovaj energetski sve više propada i deformira.Leteca Pegla wrote:sta ne mozete te oblike neke mjenjat po zelji?
Velika je cijena za to,da bih par desetljeća sad u fizičkom obliku bio ovakav,nažalost u onostranom ću bit deformiran i nakazan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa ne baš...Jakov Pravednik, prije nego je pogubljen kamenovanjem, prokazao je na lažnost boga suca i otkrio Oca koji je iznad svega ovog...Te tvoje priče, zadrži za sebe i tvoje prijatelje...סמאל wrote:O jeli,znaš li?red wolf wrote:Znam granicu između tebe i mene i tvojih kolega...סמאל wrote:Rekoh ti,ne bih imao ništa protiv da mogu poprimit oblik konja,no zanimljivo je to što se ti ponašaš kao neki od mojih kolega.Hm,znakovito.Arogantnost,bahatost,zločestoća,očito imaš predispozicije za zločestoću.red wolf wrote:Postoji oblik koji ti ne poznaješ...Njemu ja pripadam...Ti se drži svog oblika konju jedan...סמאל wrote:
Konji su prekrasne životinje i samo purificirani nativi Amerikanci poprimaju njihov oblik na ezoteričnoj ravni.Volio bih kad bih mogao poprimit taj oblik,ali na žalost ne mogu.Kad bi znao samo moj pravi odraz,vjerujem da bi ti konjski oblik bio daleko prihvatljiviji.
Samouvjerenost i oholost dobar su put da ti jednog dana ja budem nadređeni.
red wolf-
2016-02-10
ma kazem ne kuzim, jer jedino imam Cvjetka za referencu a on nema problema sa time. Nekad izgleda kao iguana, nekad kao krokodil, nekad kao golemi zmaj od oblaka, nekad ko covijek, nekad ko golema masa crnih pipaka, ovisi sto treba napravit valjda. Imam osjecaj da se pojavljuje i kao bik isto, ali meni nije nikad tako al nosim znak bika (granicnog) tako da se i to valjda isto racuna....סמאל wrote:Ne svi.Ima i danak koji moraš platit,ništa nije besplatno,tak to što moj tjelesni oblik izgleda sve bolje i sve mlađe,to ovaj energetski sve više propada i deformira.Leteca Pegla wrote:sta ne mozete te oblike neke mjenjat po zelji?
Velika je cijena za to,da bih par desetljeća sad u fizičkom obliku bio ovakav,nažalost u onostranom ću bit deformiran i nakazan.
tako da kazem, malo to ne kuzim...
Guest- Guest
Pa nama nisu potrebne.To je isto kao kad unutar iste telekomunikacijske kuće,zaposlenici jedni drugima pokušavaju prodati iste tarife. Međutim,vidiš ove mlade generacije,informatizirane,i željnje znanja,te pogleda iz druge perpektive.red wolf wrote:Pa ne baš...Jakov Pravednik, prije nego je pogubljen kamenovanjem, prokazao je na lažnost boga suca i otkrio Oca koji je iznad svega ovog...Te tvoje priče, zadrži za sebe i tvoje prijatelje...סמאל wrote:O jeli,znaš li?red wolf wrote:Znam granicu između tebe i mene i tvojih kolega...סמאל wrote:Rekoh ti,ne bih imao ništa protiv da mogu poprimit oblik konja,no zanimljivo je to što se ti ponašaš kao neki od mojih kolega.Hm,znakovito.Arogantnost,bahatost,zločestoća,očito imaš predispozicije za zločestoću.red wolf wrote:
Postoji oblik koji ti ne poznaješ...Njemu ja pripadam...Ti se drži svog oblika konju jedan...
2015-07-23
Pa Otac je van toga...Isus je rekao da Otac nije od ovoga svijeta, a vi niste razumijeli...סמאל wrote:Pa nama nisu potrebne.To je isto kao kad unutar iste telekomunikacijske kuće,zaposlenici jedni drugima pokušavaju prodati iste tarife. Međutim,vidiš ove mlade generacije,informatizirane,i željnje znanja,te pogleda iz druge perpektive.red wolf wrote:Pa ne baš...Jakov Pravednik, prije nego je pogubljen kamenovanjem, prokazao je na lažnost boga suca i otkrio Oca koji je iznad svega ovog...Te tvoje priče, zadrži za sebe i tvoje prijatelje...סמאל wrote:O jeli,znaš li?red wolf wrote:Znam granicu između tebe i mene i tvojih kolega...סמאל wrote:
Rekoh ti,ne bih imao ništa protiv da mogu poprimit oblik konja,no zanimljivo je to što se ti ponašaš kao neki od mojih kolega.Hm,znakovito.Arogantnost,bahatost,zločestoća,očito imaš predispozicije za zločestoću.
red wolf-
2016-02-10
Ma nema veze,i onako sam rekao više nego što bih trebao.Leteca Pegla wrote:ma kazem ne kuzim, jer jedino imam Cvjetka za referencu a on nema problema sa time. Nekad izgleda kao iguana, nekad kao krokodil, nekad kao golemi zmaj od oblaka, nekad ko covijek, nekad ko golema masa crnih pipaka, ovisi sto treba napravit valjda. Imam osjecaj da se pojavljuje i kao bik isto, ali meni nije nikad tako al nosim znak bika (granicnog) tako da se i to valjda isto racuna....סמאל wrote:Ne svi.Ima i danak koji moraš platit,ništa nije besplatno,tak to što moj tjelesni oblik izgleda sve bolje i sve mlađe,to ovaj energetski sve više propada i deformira.Leteca Pegla wrote:sta ne mozete te oblike neke mjenjat po zelji?
2015-07-23
znas, deda mi poklonio plisanog macka za prvi rodjendan. Kad sam malo poodrasla pa sam ga mogla imenovati, nazvala sam ga Azro, po Azrijelu.סמאל wrote:Ma nema veze,i onako sam rekao više nego što bih trebao.Leteca Pegla wrote:ma kazem ne kuzim, jer jedino imam Cvjetka za referencu a on nema problema sa time. Nekad izgleda kao iguana, nekad kao krokodil, nekad kao golemi zmaj od oblaka, nekad ko covijek, nekad ko golema masa crnih pipaka, ovisi sto treba napravit valjda. Imam osjecaj da se pojavljuje i kao bik isto, ali meni nije nikad tako al nosim znak bika (granicnog) tako da se i to valjda isto racuna....סמאל wrote:Ne svi.Ima i danak koji moraš platit,ništa nije besplatno,tak to što moj tjelesni oblik izgleda sve bolje i sve mlađe,to ovaj energetski sve više propada i deformira.Leteca Pegla wrote:sta ne mozete te oblike neke mjenjat po zelji?
Vidis, Azro sa mnom od pocetaka, a skuzih to tek nekidan....
I jos uvijek imam tog Azru...
Guest- Guest
Vjerojatno si onda ti igrala se Gargamela s Azrielom.Leteca Pegla wrote:znas, deda mi poklonio plisanog macka za prvi rodjendan. Kad sam malo poodrasla pa sam ga mogla imenovati, nazvala sam ga Azro, po Azrijelu.סמאל wrote:Ma nema veze,i onako sam rekao više nego što bih trebao.Leteca Pegla wrote:ma kazem ne kuzim, jer jedino imam Cvjetka za referencu a on nema problema sa time. Nekad izgleda kao iguana, nekad kao krokodil, nekad kao golemi zmaj od oblaka, nekad ko covijek, nekad ko golema masa crnih pipaka, ovisi sto treba napravit valjda. Imam osjecaj da se pojavljuje i kao bik isto, ali meni nije nikad tako al nosim znak bika (granicnog) tako da se i to valjda isto racuna....סמאל wrote:Ne svi.Ima i danak koji moraš platit,ništa nije besplatno,tak to što moj tjelesni oblik izgleda sve bolje i sve mlađe,to ovaj energetski sve više propada i deformira.Leteca Pegla wrote:sta ne mozete te oblike neke mjenjat po zelji?
Vidis, Azro sa mnom od pocetaka, a skuzih to tek nekidan....
I jos uvijek imam tog Azru...
A kako li bi ga nazvala da si inspiraciju našla crtiću o Pepeljugi.
2015-07-23
a ne samo Azro mi bio drag, gargamel mi nije bio nesto.סמאל wrote:
Vjerojatno si onda ti igrala se Gargamela s Azrielom.
A kako li bi ga nazvala da si inspiraciju našla crtiću o Pepeljugi.
al kad razmislim malo bolje, vic ispadne veliki opet...
A inspiracija dolazi od toga od koga dolazi. Go figure da ce moj andjeo cuvar bit andjeo smrti, bas se pitah kome padobrancu je pripala ta duznost...
Eto pusu mu saljem...
Guest- Guest
pa ti iz afrike i kambodje isto idu i u svedku i italiju na rad.kaya wrote:Na radu imigranata iz afrike i kambođe a ne iz švedske i italije..Leteca Pegla wrote:pa idu masovno, cijela ta saudijska arabija i te ostale vukojebine sagradjene na radu imigranata. Da ne govorim da su to elitna turisticka odredista itd itd....kaya wrote:Pa da islam veze sa slobodom ljudi bi išli u islamske zemlje a ne obrnuto
A ima i dobro placenih doktora isto i ostalih visoko kvalificiranih radnika is svedske, italije i ostalih bogatih zapadnih vukojebina. Seici palacaju dobru lovu onima kojima zele...
Druga strana sto mozda ti ugovori dolaze sa jos mozda kojekakvim klauzulama i tako na tima nekima metafizikalija ravnima ili sto vec ne, ko bi ga znao...
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
» Plenkovic: Wilders nije dobar jer se ja njemu ne mogu uvuć u guzicu u Briselu
Page 6 of 6