Prvi bordel s lutkama u Sežani
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prvi bordel s lutkama u Sežani
Prekriži te udavače koje su najbolje godine dale nekom drugom i sad bi ti mora biti neka rezerva njima. Nisan ja ničija rezerva. Tko te jebava s dvadeset godina neka te i ženi.
Sve su one na isti kalup , oće da joj sve bude ok u životu i onda će ona kasnije kad njoj paše tražit budalu koji će joj napravit dite a ona će šefovat
Muški se žene s 27 a sad je njima palo na pamet kako će i one s 27 isto kad se malo izguštaju.
Oćeš kako da nećeš jer muški vataju mlađe a ti ćeš uvatiti ništa u tin godinama. Dobiju odjeb od muških koji tad imaju 35 godina ( to kako su one pomakle sve pa sad i ovi kasnije kad sve znaju o njima ).
Sve su one na isti kalup , oće da joj sve bude ok u životu i onda će ona kasnije kad njoj paše tražit budalu koji će joj napravit dite a ona će šefovat
Muški se žene s 27 a sad je njima palo na pamet kako će i one s 27 isto kad se malo izguštaju.
Oćeš kako da nećeš jer muški vataju mlađe a ti ćeš uvatiti ništa u tin godinama. Dobiju odjeb od muških koji tad imaju 35 godina ( to kako su one pomakle sve pa sad i ovi kasnije kad sve znaju o njima ).
Last edited by RayMabus on 26/1/2020, 21:57; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maloprije sam jeba.. dobro
naravno ne lutku
naravno ne lutku
Ja mislim da je to u glavama muškaraca.
Evo priupitajmo malo ženski dio foruma.
Kolike su od vas doživjele da im dečko,ljubavnik,prijatelj,ili simpatija kaže:"Oooo,pa đe si lutko!?"
Evo priupitajmo malo ženski dio foruma.
Kolike su od vas doživjele da im dečko,ljubavnik,prijatelj,ili simpatija kaže:"Oooo,pa đe si lutko!?"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet nediljon. To te naručila. Ugurala te u raspored.AssadNaPodmornici wrote:maloprije sam jeba.. dobro
naravno ne lutku
2014-04-11
Ja san ga izdrka danas , sinoć i jučer dva puta. Ne moran čekat nedilju. Kad mi dođe ja ću se počešat a ona nek radi raspored. Nisan ja ničiji psić.
Ako mi se bude dalo ulazit u brak dakle to ka dica i to nisu one te koje će o tome odlučivat nego ja , fino stavit oglas i popis nekretnina i gotovo.
Al ne triba mi to , odlično mi je i ovako , ne radin , iman za sebe i čekan krah nataliteta ( čitaj veće porodiljne naknade ) i slom emanicipacije ( neće meni žensko solit pamet u kući ) pa kad ovo dvoje krahira lako ću nakeljat kojoj tri komada.
Ako mi se bude dalo ulazit u brak dakle to ka dica i to nisu one te koje će o tome odlučivat nego ja , fino stavit oglas i popis nekretnina i gotovo.
Al ne triba mi to , odlično mi je i ovako , ne radin , iman za sebe i čekan krah nataliteta ( čitaj veće porodiljne naknade ) i slom emanicipacije ( neće meni žensko solit pamet u kući ) pa kad ovo dvoje krahira lako ću nakeljat kojoj tri komada.
2014-04-11
Juče i danas si uštedeo 300 evra.RayMabus wrote:Ja san ga izdrka danas , sinoć i jučer dva puta. Ne moran čekat nedilju. Kad mi dođe ja ću se počešat a ona nek radi raspored. Nisan ja ničiji psić.
Da , i onda kažu da je tisuću eura za lutku puno. E Boga mi nije. Isplati ta svaku kunu.dzango wrote:Juče i danas si uštedeo 300 evra.RayMabus wrote:Ja san ga izdrka danas , sinoć i jučer dva puta. Ne moran čekat nedilju. Kad mi dođe ja ću se počešat a ona nek radi raspored. Nisan ja ničiji psić.
Čekamo sad izlazne ankete iz Italije da vidimo jel Salvini osvojija Bolonju i oće li past vlada u Italiji.
2014-04-11
sveto, ti si od morty stariji 10-12 godina minimumLegendovich wrote:nope.ti si malo ovremešnila,pa ti se mlada cura izgleda kao dijete..dobro,prije unuka..mortal wrote:znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
znači, ušao si u 7. deceniju...aj sad dalje malo o vremešnosti
Da su ove ženske normalne ne bi nitko razmišlja o lutkama.
Najjače su mi one tamo na forumu.hr usamljena srca. Nisan odavno bija tamo. Baniralo me dosta puta. Upadneš s njima u priču , prvo sve fino a onda nabijaš gasa i rat.
Komedije. One misle da će njih netko ženit.
Najjače su mi one tamo na forumu.hr usamljena srca. Nisan odavno bija tamo. Baniralo me dosta puta. Upadneš s njima u priču , prvo sve fino a onda nabijaš gasa i rat.
Komedije. One misle da će njih netko ženit.
2014-04-11
E moje curice i ta vaša emanicipacija pa ćete vi kopirat muške pa ka i oni do 27 ludat a onda u brak.
Je samo šta oni tad vataju mlađe a šta vi vatate u 27 godini ?
E. Vidiš. Zajeb.
Je samo šta oni tad vataju mlađe a šta vi vatate u 27 godini ?
E. Vidiš. Zajeb.
2014-04-11
Ova ista Lidija Bačić.
Ne smrde , nemaju menzis , nemaju spolnih bolesti.
Ono kad ti ženska od 27 godina upadne prvo šta mi padne na pamet je da mi donese potvrdu da nema spolnih bolesti. Tko zna tko je tu sve gura do tad i saš ti to ić jebavat na neviđeno.
Ono kad ti ženska od 27 godina upadne prvo šta mi padne na pamet je da mi donese potvrdu da nema spolnih bolesti. Tko zna tko je tu sve gura do tad i saš ti to ić jebavat na neviđeno.
2014-04-11
Mrak Taritaš
Moš kupit dvi koje ti se sviđaju pa jedna livo jedna desno pa koju oš opališ.
Imaju hrpu prednosti. Ovo kad se još razvije i padne cijena ma koje ženske od krvi i mesa. Dobit će odjeb samo takvi a već sad su ga dobile od dobrog dijela muške populacije.
Bolje jebat dvi od dvadeset nego jednu od četrdeset.
Moš kupit dvi koje ti se sviđaju pa jedna livo jedna desno pa koju oš opališ.
Imaju hrpu prednosti. Ovo kad se još razvije i padne cijena ma koje ženske od krvi i mesa. Dobit će odjeb samo takvi a već sad su ga dobile od dobrog dijela muške populacije.
Bolje jebat dvi od dvadeset nego jednu od četrdeset.
2014-04-11
1890 $
Za naš đep to je skupo al nije onima u Americi , Njemačkoj itd.
Vidi je. Kakva Mrak Taritaš i ostale šeme. Došla konkurencija i to Boga mi dobra.
Za naš đep to je skupo al nije onima u Americi , Njemačkoj itd.
Vidi je. Kakva Mrak Taritaš i ostale šeme. Došla konkurencija i to Boga mi dobra.
2014-04-11
hahahNoor wrote:sveto, ti si od morty stariji 10-12 godina minimumLegendovich wrote:nope.ti si malo ovremešnila,pa ti se mlada cura izgleda kao dijete..dobro,prije unuka..mortal wrote:znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
znači, ušao si u 7. deceniju...aj sad dalje malo o vremešnosti
meni je ostavio dojam da je nešto malo mlađi ako je bilo za vjerovati
immortal-
2014-04-16
dovoljno da je jednom upotrjebiš...vidjet ćeš smradaRayMabus wrote:Ova ista Lidija Bačić.
immortal-
2014-04-16
dzango wrote:Juče i danas si uštedeo 300 evra.RayMabus wrote:Ja san ga izdrka danas , sinoć i jučer dva puta. Ne moran čekat nedilju. Kad mi dođe ja ću se počešat a ona nek radi raspored. Nisan ja ničiji psić.
immortal-
2014-04-16
Ima par dobrih. Šteta šta su skupe.Još. Past će njima cijena pa ćemo ih kupit na rasprodaji.
A ćuj šta će oni u Njemačkoj , žene emanicipirane , kurve skupe i spolne bolesti , ovo 1890 dolara za njih nije puno a još ako ima pedesetak godina a ne jebe mu se Mrak Taritaš pa eto lutka i jebi to i miran si.
Neš ti šta žena je puno aktivna u seksu , pasivne su , velike razlike između lutke i nje osim šta ne lutka miljon puta bolja od Mrak Taritaš.
A ćuj šta će oni u Njemačkoj , žene emanicipirane , kurve skupe i spolne bolesti , ovo 1890 dolara za njih nije puno a još ako ima pedesetak godina a ne jebe mu se Mrak Taritaš pa eto lutka i jebi to i miran si.
Neš ti šta žena je puno aktivna u seksu , pasivne su , velike razlike između lutke i nje osim šta ne lutka miljon puta bolja od Mrak Taritaš.
2014-04-11
bolja nego ove lude pišulje sa forumaLegendovich wrote:Odlicna...!!!RayMabus wrote:
Mogu da puše. Anatomski su napravljene da imaju sve.
Prirodno je težit normalnoj vezi no ova emanicipacija je poremetila sve mnogima i sad dođeš u neke godine , moš uvatit samo Mrak Taritaš a šta će ti to a ovo je neko seksualno pomagalo pa eto kupiš pa ako ti dođe simuliraš seks i jebe ti se jer ionako je žensko u seksu pasivno a ovo je miljon puta bolje od Mrak Taritaš.
Previše je samaca a ne trpe više nikoga tako da to jednostavno seksualno pomagalo i više mu od toga ni netriba , to je dovoljno i svi happy a Mrak Taritaš nek sama izmisli svoju seksualnu igračku.
Previše je samaca a ne trpe više nikoga tako da to jednostavno seksualno pomagalo i više mu od toga ni netriba , to je dovoljno i svi happy a Mrak Taritaš nek sama izmisli svoju seksualnu igračku.
2014-04-11
Gnječ wrote:RayMabus wrote:Navali narode
https://www.jutarnji.hr/life/seks-i-veze/prvi-bordel-s-lutkama-u-sezani/9892585/
gazda ih umjesto kod ginekologa vodi kod vulkanizera.
omni-
2014-04-12
Tko ide dati 60€ za jebati lutku bolje nije ni zaslužio
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoofilski bordel u Srbiji?
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
Page 5 of 9