Prvi bordel s lutkama u Sežani
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prvi bordel s lutkama u Sežani
Tko ide dati 60€ za jebati lutku bolje nije ni zaslužio
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Moraju negdi testirati proizvod.catabbath wrote:Tko ide dati 60€ za jebati lutku bolje nije ni zaslužio
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaš kako se kaže : kad neće brdo Muhamedu...
Društvo jednostavno reagira na pojavu emanicipacije i to je sve.
U Hrvatskoj imate to da su žene zauzele muškima radna mjesta pa oni nemaju sigurnost posla i plaće im se nisu dizale jer je kapitalista uveo žene na tržište rada pa je taj višak otišao u Njemačku i sad je nezaposlenost 5%
Društvo se prilagođava novonastalim društvenim odnosima a emanicipacija to jest : novonastali društveni odnosi.
Društvo jednostavno reagira na pojavu emanicipacije i to je sve.
U Hrvatskoj imate to da su žene zauzele muškima radna mjesta pa oni nemaju sigurnost posla i plaće im se nisu dizale jer je kapitalista uveo žene na tržište rada pa je taj višak otišao u Njemačku i sad je nezaposlenost 5%
Društvo se prilagođava novonastalim društvenim odnosima a emanicipacija to jest : novonastali društveni odnosi.
2014-04-11
Ma za te pare možeš fino angažirati neku studenticu. Tako sam čuo.
Možeš , a moš i za 2000 dolara kupit lutku i jebavat je kad god ti oćeš. Pa fino izračunaj uštedu na duži rok. Zašto bi žene išta dobijale od muških ?catabbath wrote:Ma za te pare možeš fino angažirati neku studenticu. Tako sam čuo.
2014-04-11
Ja nikad ženi ne bi platio za seks. Jednom sam naletio na studenticu pa san tisuću kuna uplatio na ime humanitarne udruge ispri nje a njoj nisam dao ni kune pa ova popizdila.
Ako platiš ženi za seks onda ona misli da ti njoj moraš plaćat za seks tj da je njena pička vrijednija od tvog kurca.
Imaju malo samopoštivanja prema sebi.
Ako platiš ženi za seks onda ona misli da ti njoj moraš plaćat za seks tj da je njena pička vrijednija od tvog kurca.
Imaju malo samopoštivanja prema sebi.
2014-04-11
Postoji nešto u ekonomiji šta se zove protok novca dakle smjer novca. Npr ti radiš i onda trošiš svoje krvavo stečene pare na njih a ona će samo širit noge i to je sve. Pa mogu i ja tako.
Zato fino radije lutku pa ostane lova kod tebe a njima nit kune.
Nit zrna žita neprijatelju.
Zato fino radije lutku pa ostane lova kod tebe a njima nit kune.
Nit zrna žita neprijatelju.
2014-04-11
Ista stvar i s natalitetom. Nek krahira pa nek država diže porodiljne a usput se trpa stranom radnom snagom pa će na izborima ljudi glasat ta ekstremnu desnicu dakle političari na vlasti će počet gubit fotelje.
Jučer je Salvini dobio izbore u Kalabriji i za dlaku izbore u Bolonji al je dobio 15% glasova više nego na prošlim izborima i sad će dobit više fotelja dakle manje ljevičara na pozicijama moći.
Tako će sad i kod nas. Neka krahira natalitet slobodno. Misle da ću in ja to financirat. Kako da neću.
Jučer je Salvini dobio izbore u Kalabriji i za dlaku izbore u Bolonji al je dobio 15% glasova više nego na prošlim izborima i sad će dobit više fotelja dakle manje ljevičara na pozicijama moći.
Tako će sad i kod nas. Neka krahira natalitet slobodno. Misle da ću in ja to financirat. Kako da neću.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ova ista Lidija Bačić.
Ne smrde , nemaju menzis , nemaju spolnih bolesti.
Ono kad ti ženska od 27 godina upadne prvo šta mi padne na pamet je da mi donese potvrdu da nema spolnih bolesti. Tko zna tko je tu sve gura do tad i saš ti to ić jebavat na neviđeno.
Dođe susjed u tebe pa umjesto bušilice pita: aj mi posudi večeras Lidiju Bačić...
Bio je mađarski film o kleptomanu koji je ukrao lutku na napuhavanje i zaljubio se u nju. Na kraju ju je stric ote, silova i izbo nožem... Tužan film
Ja ću kupit tu lutku samo da dignem staroj živac. Reč ću Evo ti nevista.
Jebi se i ti i tvoja filozofija kako mene ne triba ništa pitat nego napravi ti dite pa ćemo te priskočit a sve dat unucima dakle toj ženi.
Isprebija san je i izbacija iz kuće i odreka je se. Šta ćeš ti radit račun bez krčmara i ponašat se ka da je sve tvoje a nije
Jebi se i ti i tvoja filozofija kako mene ne triba ništa pitat nego napravi ti dite pa ćemo te priskočit a sve dat unucima dakle toj ženi.
Isprebija san je i izbacija iz kuće i odreka je se. Šta ćeš ti radit račun bez krčmara i ponašat se ka da je sve tvoje a nije
2014-04-11
Dobile pravo glasa , mogućnost da radi pa odma uvode matrijahart. Misle da mogu popovat u kući.
Ajde moja , ode natalitet u tri pm.
Matrijahart je vezan uz djecu. Samo joj oduzmeš djecu i sistem pada.
Ajde moja , ode natalitet u tri pm.
Matrijahart je vezan uz djecu. Samo joj oduzmeš djecu i sistem pada.
2014-04-11
Sad kad krahira natalitet bit će pitanje A di su dica ?
Pa ne rađan ih ja , optuži žene šta ih ne rađaju. Pa će fino društvo samo imat gađaenje prema ženama koje su gradile karijeru a zanemarivale kreiranje obitelji jer će ih gledat onako kako ih se i treba gledat : kao niškoristi.
A za tako nešto triba još dignit porodiljne naknade jer onda će takve najviše osuđivat druge žene po sistemu ja rodila a ova nije tj ja se mučin a ova se igra i boli je kurac pa kad te s dicon krenu u napad na njih jebat će in mater.
Pa ne rađan ih ja , optuži žene šta ih ne rađaju. Pa će fino društvo samo imat gađaenje prema ženama koje su gradile karijeru a zanemarivale kreiranje obitelji jer će ih gledat onako kako ih se i treba gledat : kao niškoristi.
A za tako nešto triba još dignit porodiljne naknade jer onda će takve najviše osuđivat druge žene po sistemu ja rodila a ova nije tj ja se mučin a ova se igra i boli je kurac pa kad te s dicon krenu u napad na njih jebat će in mater.
2014-04-11
Pa zakon samoodržanja će na kraju natjerat Vlade i politike da donesu zakon - ti si dušo draga dužna rodit troje pa ti gledaj kako ćeš.
Ili ti ne gine golema novčana kazna a Bogumi i zatvor.
Država će otvorit specijalne ustanove za odgoj djece koje neodgovorne majke ne žele odgajati. A one na robiju.
I nema pobjeć iz zemlje. To će bit po cijelom svijetu a tu je i sporazum o izručenju.
Država će otvorit specijalne ustanove za odgoj djece koje neodgovorne majke ne žele odgajati. A one na robiju.
I nema pobjeć iz zemlje. To će bit po cijelom svijetu a tu je i sporazum o izručenju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neće , nije to baš tako al mogu uvest zabranu zapošljavanja u državne službe ženama koje nisu rodile ništa dakle prednost majkama.Ringo10 wrote:Pa zakon samoodržanja će na kraju natjerat Vlade i politike da donesu zakon - ti si dušo draga dužna rodit troje pa ti gledaj kako ćeš.
Ono očeš radit u školi i dvi kandidatkinje , jedna neudana bez djece a druga udana i ima najmanje jedno dijete pa ova bez djece nema šta tu tražit. U prevodu udaj se pa se vrati.
2014-04-11
Svaka ta ženska koja gradi karijeru pa ide na tržište rada u godinama kad treba rađat ona prvo uzima muškome radno mjesto a on ako nema di radit ni ne može planirat familiju i uzima ga i ženama koje imaju djecu.
Ona je parazit.
Ona je parazit.
2014-04-11
Gledaj ako ona ne želi djecu pa ok al uvođenje na tržište rada takvih doslovno rušiš ove druge :
1. Muške koji ako nemaju posao automatski nemaju ni sredstva za kreiranje obitelji
2. Žene koje već imaju dijete/ djecu.
Samo zabrana rada mladim curama koje nemaju nit jedno dijete pa ako neće ok al nema na tržište rada pa ako ćete roditelji financirat , momak , radit ćeš na crno ili ič iz države pa sretan ti put.
1. Muške koji ako nemaju posao automatski nemaju ni sredstva za kreiranje obitelji
Samo zabrana rada mladim curama koje nemaju nit jedno dijete pa ako neće ok al nema na tržište rada pa ako ćete roditelji financirat , momak , radit ćeš na crno ili ič iz države pa sretan ti put.
2014-04-11
I ovo će ti doć uskoro svugdi kad padne Merkel i ta ekipa jer države nemaju toliko para da samo financiranjem porodičnih naknada dižu natalitet nego moraju sistem mrkve i batine primjenit.RayMabus wrote:Gledaj ako ona ne želi djecu pa ok al uvođenje na tržište rada takvih doslovno rušiš ove druge :
2014-04-11
To će tako biti u budućnosti jer društva nemaju toliko love da samo lovom finaciraju natalitet.
One sad završe srednju il faks pa radi pa ima pa onda mozga ovo mi se ne sviđa pa šta će mene tko maltretirat dica su trošak i dođe u 35 i kurac više.
Fino zabrana. Rodi to jedno dite pa moš na tržište rada. Štaš ti filozofirat šta se tebi da a šta ne da a istovremeno radiš i imaš za sebe i puca tebi kurac a uzimaš posla drugima.
I onda kad rodiš imaš dozvolu za rad i nećete ugrožavat ove koje nisu rodile jer te imaju zabranu rada ako nisu rodile.
I to je to.
One sad završe srednju il faks pa radi pa ima pa onda mozga ovo mi se ne sviđa pa šta će mene tko maltretirat dica su trošak i dođe u 35 i kurac više.
Fino zabrana. Rodi to jedno dite pa moš na tržište rada. Štaš ti filozofirat šta se tebi da a šta ne da a istovremeno radiš i imaš za sebe i puca tebi kurac a uzimaš posla drugima.
I onda kad rodiš imaš dozvolu za rad i nećete ugrožavat ove koje nisu rodile jer te imaju zabranu rada ako nisu rodile.
I to je to.
2014-04-11
I ako se nekoj ne sviđa ovi sistem pa odseli.
Neće nitko žalit za tobom , viruj meni.
Neće nitko žalit za tobom , viruj meni.
2014-04-11
Ovu moju ideju podržava 99% muškaraca i sve žene koje imaju dicu uključujući i samohrane majke.
Dobit če one zabranu ulaska na tržište rada ako nema nit jedno i to će se prvo uvest na zapadu kad desnica počme osvajat vlast pa onda ovi na vlasti počmu vadit ogromme pare za natalitet pa skuže da ne daje rezultate pa onda u biti nije dovoljna samo mrkva nego i batina pa veto na zapošljavanje ovih koje nemaju djecu u državnim službama.
Oćeš radit u vojsci a žensko si bez djece. Ne može.
Dobit če one zabranu ulaska na tržište rada ako nema nit jedno i to će se prvo uvest na zapadu kad desnica počme osvajat vlast pa onda ovi na vlasti počmu vadit ogromme pare za natalitet pa skuže da ne daje rezultate pa onda u biti nije dovoljna samo mrkva nego i batina pa veto na zapošljavanje ovih koje nemaju djecu u državnim službama.
Oćeš radit u vojsci a žensko si bez djece. Ne može.
2014-04-11
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoofilski bordel u Srbiji?
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
Page 6 of 9