Prvi bordel s lutkama u Sežani
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prvi bordel s lutkama u Sežani
Uvali ti se u kuću pa sve okupira i ne da disat jer ne da ona drugoj da joj uđe u pećinu samo šta nismo više tradicionalisti pa nema rastave.
Sad te muški sam izbaci ako dođeš popovat u kuću.
Zato to suživot s njima jje ako nađeš neku šta ti paše ok al iinače se to ne isplati ni financijski jer ćeš obolit na živce u takvoj vezi.
Sad te muški sam izbaci ako dođeš popovat u kuću.
Zato to suživot s njima jje ako nađeš neku šta ti paše ok al iinače se to ne isplati ni financijski jer ćeš obolit na živce u takvoj vezi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidim ja da se vi dobro slazete, a to je najvaznije B-))Leviathan2 wrote:ma ne znam kakve su dalmatinke, al ove me ubise u pojamMaggie19 wrote:Jadni moj levi..vrazje smo i gotovo..8-)Leviathan2 wrote:ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
zamisli situaciju, dvi bivse i lutka mi kljucaju nad glavom
uzas
Te tvoje k'o da su Dalmatinke ;-@
jel jesi jeo, jedi jos malo, jesi se dobro obukao, paz da se ne prehladis
jes ovo, jes ono, ajd vamo ajd tamo, cak ni moj limun nije vise moj, i njega su preotele, uzmem vodu da ga malo zalijem, ostavi zalit, pocnem oprasivat cvjetove, ostavi vec opraseno
ajd ti zivi vise tako
a fino su htjele rastavu i dobile
nikad necu razumjet zenske glave
Dovodit žensku iz tuđe obitelji u svoju kuću pa njena obitelj očekuje da se prema njoj ophodiš kao prema kraljici , pa ona to očekuje , pa tvoji to oočekuju.
To malo previše da ja odan po jajima radi sviju njizi.
1890$ plati i jebi i nemoraš nikome polagat račune.
Kevo evo ti nevista , vidi je. , nikad jebana.
I mirna Bosna
I mirna Bosna
2014-04-11
RayMabus wrote:Dovodit žensku iz tuđe obitelji u svoju kuću pa njena obitelj očekuje da se prema njoj ophodiš kao prema kraljici , pa ona to očekuje , pa tvoji to oočekuju.
I mirna Bosna
Guest- Guest
Neće to tako ić kako su oni zamislili žena i dijete glavni a muški otirač za cipele
35% brakova završi razvodom pa eto ti je nazad. Plus hrpa samaca. Plus mladih iselilo. Natalitet ciknija i sad se mislite tko će njih financifat.
Mislile da ako imaju pičku da će vladat cili sviton.
35% brakova završi razvodom pa eto ti je nazad. Plus hrpa samaca. Plus mladih iselilo. Natalitet ciknija i sad se mislite tko će njih financifat.
Mislile da ako imaju pičku da će vladat cili sviton.
2014-04-11
evo Longi link na odlicnu stranicu,imaju Custom mogucnosti,i prema rasama,svemu,sve mozes posebno naruciti,bas po ukusu..
https://sexdollgenie.com/
Guest- Guest
ti onda svojim ženama kupi lutkeLeviathan2 wrote:ma ne znam kakve su dalmatinke, al ove me ubise u pojamMaggie19 wrote:Jadni moj levi..vrazje smo i gotovo..8-)Leviathan2 wrote:ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
uzas
jes ovo, jes ono, ajd vamo ajd tamo, cak ni moj limun nije vise moj, i njega su preotele, uzmem vodu da ga malo zalijem, ostavi zalit, pocnem oprasivat cvjetove, ostavi vec opraseno
ajd ti zivi vise tako
možda te malo ostave na miru
immortal-
2014-04-16
fino fino...
https://sexdollgenie.com/collections/our-favorites/products/sex-doll-genie-jeannie175d
https://sexdollgenie.com/collections/our-favorites/products/sex-doll-genie-jeannie175d
Guest- Guest
To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
Guest- Guest
Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
Guest- Guest
one se slazu, ja samo klimam glavom :(Maggie19 wrote:Vidim ja da se vi dobro slazete, a to je najvaznije B-))Leviathan2 wrote:ma ne znam kakve su dalmatinke, al ove me ubise u pojamMaggie19 wrote:Jadni moj levi..vrazje smo i gotovo..8-)Leviathan2 wrote:ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
uzas
ajd ti zivi vise tako
Legendovich wrote:Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
jebote ti bi pojebo i pinokija i tri praščića, paju patka i bepu joseph.
Guest- Guest
Sad mi se više jede Eurokrem jer sam ga maloprije izdrka.Legendovich wrote:evo Longi link na odlicnu stranicu,imaju Custom mogucnosti,i prema rasama,svemu,sve mozes posebno naruciti,bas po ukusu..
Mogu ja to i bez lutke.
2014-04-11
I šta pričaju? jel i stenju, uzdišu ili samo govore ko roboti monotono metalnim glasom..yes!!! yes!!! ooomg...yes baby, keep on!!!Legendovich wrote:Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
I muhu u letuGnječ wrote:Legendovich wrote:Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..Noor wrote:To moraš prethodno nekako zagrijati, da nemaš dojam da se vereš po mrtvacu
Noor wrote:I muhu u letuGnječ wrote:Legendovich wrote:Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:Sta, ugradilo grijanje?Legendovich wrote:
eeeee..rjesen problem davno..mislilo se na sve... i josh puno drugih stvari..
ima Rujku a tu se pali na gumenjake i luft madrace.
Guest- Guest
sjetio sam se, bepa joseph je ona iz superhika
crvenkasti-
2014-04-17
dok mu Rujka nađe ovaj madrac u ormaru, bude trčao i gaće vezaoGnječ wrote:Noor wrote:I muhu u letuGnječ wrote:Legendovich wrote:Ovisno o cijeni,imas sve do hodanja,govora gestikulacija,grafenske baterije u tijelu..cudi me da nisi vidjela videje koje sam prije stavljao..zadnji modeli imaju cak i pulsiranje oponasanje pulsa srca..Noor wrote:
Sta, ugradilo grijanje?
ima Rujku a tu se pali na gumenjake i luft madrace.
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoofilski bordel u Srbiji?
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
Page 8 of 9