Prvi bordel s lutkama u Sežani
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prvi bordel s lutkama u Sežani
Ovu moju ideju podržava 99% muškaraca i sve žene koje imaju dicu uključujući i samohrane majke.
Dobit če one zabranu ulaska na tržište rada ako nema nit jedno i to će se prvo uvest na zapadu kad desnica počme osvajat vlast pa onda ovi na vlasti počmu vadit ogromme pare za natalitet pa skuže da ne daje rezultate pa onda u biti nije dovoljna samo mrkva nego i batina pa veto na zapošljavanje ovih koje nemaju djecu u državnim službama.
Oćeš radit u vojsci a žensko si bez djece. Ne može.
Dobit če one zabranu ulaska na tržište rada ako nema nit jedno i to će se prvo uvest na zapadu kad desnica počme osvajat vlast pa onda ovi na vlasti počmu vadit ogromme pare za natalitet pa skuže da ne daje rezultate pa onda u biti nije dovoljna samo mrkva nego i batina pa veto na zapošljavanje ovih koje nemaju djecu u državnim službama.
Oćeš radit u vojsci a žensko si bez djece. Ne može.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kralj LongiRayMabus wrote:Postoji nešto u ekonomiji šta se zove protok novca dakle smjer novca. Npr ti radiš i onda trošiš svoje krvavo stečene pare na njih a ona će samo širit noge i to je sve. Pa mogu i ja tako.
Zato fino radije lutku pa ostane lova kod tebe a njima nit kune.
Nit zrna žita neprijatelju.
Guest- Guest
ma jok,evo uso u osmo desetljece..Noor wrote:sveto, ti si od morty stariji 10-12 godina minimumLegendovich wrote:nope.ti si malo ovremešnila,pa ti se mlada cura izgleda kao dijete..dobro,prije unuka..mortal wrote:znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
znači, ušao si u 7. deceniju...aj sad dalje malo o vremešnosti
Guest- Guest
A jebo te koja rupčaga...RayMabus wrote:Eto to je to i ne triba više. Žene su ionako pasivne u seksu tako da razlike nema.
Može li se ova rupa podešavat...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringec,ide to i po custom modanju..dakle samo kazes zelje svoje i platis 40% vise i tvoja je ....zauvijek..
Guest- Guest
MA daj nemoj zajebavat..RayMabus wrote:Ja in gledan samo u pičku. Doli su napravljene ko prave.mortal wrote:gledaš ju i misliš na dušu
ti si osjećajan tip ?
Kakav je to sex u kojem ne sudjeluje živa ženka.
Mene ne pali samo to da ga uvalim nego i ona kad mijenja poze pa pohotno gleda pa stenje pa svršava
A ove beživotne plastične lutke ... možeš ga i u jastuk tako gurat
2015-09-24
Ha ha ha , sve se može. Može se ugradit i radio unutra pa će i da stenje.Ringo10 wrote:A jebo te koja rupčaga...RayMabus wrote:Eto to je to i ne triba više. Žene su ionako pasivne u seksu tako da razlike nema.
Može li se ova rupa podešavat...
2014-04-11
hahahahmutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Ova ista Lidija Bačić.
Ne smrde , nemaju menzis , nemaju spolnih bolesti.
Ono kad ti ženska od 27 godina upadne prvo šta mi padne na pamet je da mi donese potvrdu da nema spolnih bolesti. Tko zna tko je tu sve gura do tad i saš ti to ić jebavat na neviđeno.
Dođe susjed u tebe pa umjesto bušilice pita: aj mi posudi večeras Lidiju Bačić...
a mabus kaže može, samo je poslije odvezi u autopraonu na generalku
immortal-
2014-04-16
to ona nas oboje zezaLegendovich wrote:ma jok,evo uso u osmo desetljece..Noor wrote:sveto, ti si od morty stariji 10-12 godina minimumLegendovich wrote:nope.ti si malo ovremešnila,pa ti se mlada cura izgleda kao dijete..dobro,prije unuka..mortal wrote:znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
znači, ušao si u 7. deceniju...aj sad dalje malo o vremešnosti
ako računa da si ti sedamdesetak godina znači meni nabacuje šezdesetak
kako je zločesta
to ona sebe hoće da pomladi
immortal-
2014-04-16
ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
samo škrtac dalmatinski ne želi spomenuti bit
samo drobi o troškovima oblačenja, izlazaka... bit skriva da ga ne osudimo
ali sam ga prokužila
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
2014-04-16
Ahahahaha ... o smijem se ovdje ...mortal wrote:ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ahahahaha ... o smijem se ovdje ...mortal wrote:ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
immortal-
2014-04-16
Pa sad kad si to spomenila i to je prednost. Ima puno prednosti. Mrak Taritaš bi pojila i muškoga.mortal wrote:ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
Žene danas rade tako to šta spominješ ipak nije to nego kljucaju previše a kad ti se uvali u kuću ponaša se ko da je sve njeno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa sad kad si to spomenila i to je prednost. Ima puno prednosti. Mrak Taritaš bi pojila i muškoga.mortal wrote:ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
Žene danas rade tako to šta spominješ ipak nije to nego kljucaju previše a kad ti se uvali u kuću ponaša se ko da je sve njeno.
immortal-
2014-04-16
Pa masu njih nema svoj stan i onda kad dođe živit kod momka onda je to njen novi životni prostor a u biti je gost.mortal wrote:RayMabus wrote:Pa sad kad si to spomenila i to je prednost. Ima puno prednosti. Mrak Taritaš bi pojila i muškoga.mortal wrote:ne zna Ringo koje kvalitete Dalmatinac vidi u ovoj gumenoj lutki
"niti jede, niti pije"
to su joj glavni aduti
ali sam ga prokužila
Šta se tiče režija lakše je živit u grupi al onda moraš nać nešto šta ti paše a ne ono da te kljuca a to ni prije nije bilo lako nać a u emancipaciji još teže.
Prirodno žene to gdje žive prisvoje pod svoje bez obzira šta se samo udala u tu kuću i onda hrpa njih ne kuži da je tu samo podstanar.
To isto ko da ja uselim u žene i namještam svoj namještaj i još se svađam ako nije po mome.
Pa kad me izbaci onda radi šta oćeš al u svojoj nekretnini.
2014-04-11
ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
zamisli situaciju, dvi bivse i lutka mi kljucaju nad glavom
uzas
uzas
uzas
Te tvoje k'o da su Dalmatinke ;-@
Na svu sreću neman sa ženama ništa , živin sa starin a slažemo se ( bez obzira na svađu prošlo litl jer me taka u živac a inače smo odlični ) , guramo.
Razmišljat tu o nekoj ženskoj da mi olakša režije ako je dovedem mi ne triba pa se neću sad s time ni bavit.
U dvoje je lakše al ne mora to uvijek bit bračni drug , može roditelj , prijatelj/ica , dijete , ono ima ljudi , ne postoje samo muž i žena.
Razmišljat tu o nekoj ženskoj da mi olakša režije ako je dovedem mi ne triba pa se neću sad s time ni bavit.
U dvoje je lakše al ne mora to uvijek bit bračni drug , može roditelj , prijatelj/ica , dijete , ono ima ljudi , ne postoje samo muž i žena.
2014-04-11
ma ne znam kakve su dalmatinke, al ove me ubise u pojamMaggie19 wrote:Jadni moj levi..vrazje smo i gotovo..8-)Leviathan2 wrote:ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
uzas
jel jesi jeo, jedi jos malo, jesi se dobro obukao, paz da se ne prehladis
jes ovo, jes ono, ajd vamo ajd tamo, cak ni moj limun nije vise moj, i njega su preotele, uzmem vodu da ga malo zalijem, ostavi zalit, pocnem oprasivat cvjetove, ostavi vec opraseno
ajd ti zivi vise tako
a fino su htjele rastavu i dobile
nikad necu razumjet zenske glave
One su pećinari. Kad ti uđu u pećinu onda je okupiraju da ne bi neka druga došla u pećinu.Leviathan2 wrote:ma ne znam kakve su dalmatinke, al ove me ubise u pojamMaggie19 wrote:Jadni moj levi..vrazje smo i gotovo..8-)Leviathan2 wrote:ja kakve sam srece i da kupim lutku, pocela bi se ponasat ko gazdarica
uzas
jel jesi jeo, jedi jos malo, jesi se dobro obukao, paz da se ne prehladis
jes ovo, jes ono, ajd vamo ajd tamo, cak ni moj limun nije vise moj, i njega su preotele, uzmem vodu da ga malo zalijem, ostavi zalit, pocnem oprasivat cvjetove, ostavi vec opraseno
ajd ti zivi vise tako
a fino su htjele rastavu i dobile
nikad necu razumjet zenske glave
Zato su ti u Splitu najveći broj razvoda u državi jer uđu u pećinu i oće sve kontrolirat a nismo više tradicionalni da ih trpimo pa vratimo roditeljima.
https://splitskidnevnik.rtl.hr/zivot-i-stil/svaki-treci-brak-zavrsava-razvodom-split-rekorder-po-prosjeku/
2014-04-11
Uvali ti se u kuću pa sve okupira i ne da disat jer ne da ona drugoj da joj uđe u pećinu samo šta nismo više tradicionalisti pa nema rastave.
Sad te muški sam izbaci ako dođeš popovat u kuću.
Zato to suživot s njima jje ako nađeš neku šta ti paše ok al iinače se to ne isplati ni financijski jer ćeš obolit na živce u takvoj vezi.
Sad te muški sam izbaci ako dođeš popovat u kuću.
Zato to suživot s njima jje ako nađeš neku šta ti paše ok al iinače se to ne isplati ni financijski jer ćeš obolit na živce u takvoj vezi.
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoofilski bordel u Srbiji?
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
Page 7 of 9