Prvi bordel s lutkama u Sežani
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prvi bordel s lutkama u Sežani
kad malo jače krene prodaja lutaka bilo bi dobro otvoriti boutique samo za njih
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
ovo je tema za nastrane, a pitam se tko je tu nastran ??
2014-04-16
sama pitas sama si odgovorila..sVI su prisutni na temi...mortal wrote:ovo je tema za nastrane, a pitam se tko je tu nastran ??
evo jedna slatkice..
Guest- Guest
znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
2014-04-16
nope.ti si malo ovremešnila,pa ti se mlada cura izgleda kao dijete..dobro,prije unuka..mortal wrote:znači i djeca te privlače.. pogledaj malo jasnije
Guest- Guest
ja ovremešila ti nisi
daj si mira
osim toga predstavnici tvog naroda stare prije nas ostalih..
daj si mira
osim toga predstavnici tvog naroda stare prije nas ostalih..
2014-04-16
hehehehe,ali da me vidis..mmmmm...Morty,i najveci "neprijatelji" mi daju ne vise od 40 godina,u svemu..a josh rokam dvaput na dan seks..pa etoc..cure koje su zavrsile srednju me gledje,sasvim je svakodnevna stvar,markantan i privlacan zgodni muskarac..TO svaka cura,bila mlada ili starija zrela,volu..
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa ti si zaista poseban židovLegendovich wrote:hehehehe,ali da me vidis..mmmmm...Morty,i najveci "neprijatelji" mi daju ne vise od 40 godina,u svemu..a josh rokam dvaput na dan seks..pa etoc..cure koje su zavrsile srednju me gledje,sasvim je svakodnevna stvar,markantan i privlacan zgodni muskarac..TO svaka cura,bila mlada ili starija zrela,volu..
immortal-
2014-04-16
ma sam oobican coek..veseljak i zajebant..a to stvara auru privlacnosti..ako nish drugo,odlican frend za zajebanciju i provod..mortal wrote:pa ti si zaista poseban židovLegendovich wrote:hehehehe,ali da me vidis..mmmmm...Morty,i najveci "neprijatelji" mi daju ne vise od 40 godina,u svemu..a josh rokam dvaput na dan seks..pa etoc..cure koje su zavrsile srednju me gledje,sasvim je svakodnevna stvar,markantan i privlacan zgodni muskarac..TO svaka cura,bila mlada ili starija zrela,volu..
Guest- Guest
A šta ću. Starci me maltretiraju za nekretnine. Oće da me zajebu pa daju sve ženi i dici pa ću in dovest nevistu.dzango wrote:Udri Longi za sve pare
Vid je ko nova. Taman ispod čekića. Nikad rabljena.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longi, bi li isao da je blize?
Ne bi. Ne volin ja šta drugi jebu. Ja san patrijahalan.Maggie19 wrote:Longi, bi li isao da je blize?
2014-04-11
ti bi drugima prodavao lutke s flasterom između nogu.. koji se ne može odlijepitiRayMabus wrote:Ne bi. Ne volin ja šta drugi jebu. Ja san patrijahalan.Maggie19 wrote:Longi, bi li isao da je blize?
immortal-
2014-04-16
Longi, zvani jos i karakter :-)RayMabus wrote:Ne bi. Ne volin ja šta drugi jebu. Ja san patrijahalan.Maggie19 wrote:Longi, bi li isao da je blize?
Legendovich wrote:ma sam oobican coek..veseljak i zajebant..a to stvara auru privlacnosti..ako nish drugo,odlican frend za zajebanciju i provod..mortal wrote:pa ti si zaista poseban židovLegendovich wrote:hehehehe,ali da me vidis..mmmmm...Morty,i najveci "neprijatelji" mi daju ne vise od 40 godina,u svemu..a josh rokam dvaput na dan seks..pa etoc..cure koje su zavrsile srednju me gledje,sasvim je svakodnevna stvar,markantan i privlacan zgodni muskarac..TO svaka cura,bila mlada ili starija zrela,volu..
immortal-
2014-04-16
Ne bi. Nisan baš toliko zainteresiran za ovo no kad pogledaš emanicipaciju , sve više muških koji se ne može snać sa ovim modernim ženama pa onda pogledaš ovo pa ono sex a u sexu žene i ovako i onako pasivno pa malo to proučiš pa skužiš da eto bolje i to nego Mrak Taritaš.mortal wrote:ti bi drugima prodavao lutke s flasterom između nogu.. koji se ne može odlijepitiRayMabus wrote:Ne bi. Ne volin ja šta drugi jebu. Ja san patrijahalan.Maggie19 wrote:Longi, bi li isao da je blize?
2014-04-11
Longi ta tvoje je kao da je armija crncuga presla preko nje...koja netaknutost???
Ovo je nes pravo i prefinjeno,a i dusu ima dobru...
Ovo je nes pravo i prefinjeno,a i dusu ima dobru...
Guest- Guest
gledaš ju i misliš na dušu
ti si osjećajan tip ?
ti si osjećajan tip ?
2014-04-16
RayMabus wrote:Ne bi. Nisan baš toliko zainteresiran za ovo no kad pogledaš emanicipaciju , sve više muških koji se ne može snać sa ovim modernim ženama pa onda pogledaš ovo pa ono sex a u sexu žene i ovako i onako pasivno pa malo to proučiš pa skužiš da eto bolje i to nego Mrak Taritaš.mortal wrote:ti bi drugima prodavao lutke s flasterom između nogu.. koji se ne može odlijepitiRayMabus wrote:Ne bi. Ne volin ja šta drugi jebu. Ja san patrijahalan.Maggie19 wrote:Longi, bi li isao da je blize?
immortal-
2014-04-16
u biti jesam jako empatican,pocev od postivanja svega zivog,pocevsi sa zivotinjama,prije svega..mravca nikad namjerno nisam zgazio..mortal wrote:gledaš ju i misliš na dušu
ti si osjećajan tip ?
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoofilski bordel u Srbiji?
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» prvi je*eni chat...
Page 3 of 9