koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Le Roi Soleil wrote:Kad već njuška po vigilantcitizen.com možda bi mogla nabacit kakav tekst o Jednookom. Mislim, simbol oka ispada iz pašteta.
Polako, bit će...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Danas je sve u simbolu oka.Čak i regionalni Big Brother ima simbol koji neodoljivo podsjeća na Horusovo oko.
Izgleda da Sauron ipak nije uništen.
Izgleda da Sauron ipak nije uništen.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ti si paranoik koji vjeruje u ljude guštere i nosi foliju oko glave kad ide kenjati hehehe simboli su svda prisutni pa uzmi samo logo-e od velikih kompanija to nisu ništa drugo doli sigili, ali no naša Kaja zna znanje heheheLe Roi Soleil wrote:asilovski wrote:
U biti Zrinka je c/p tuđi članak o naslovnici i potpsiala se, ovdje je prije rječ o plagijatu, ali no:
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/#prettyPhoto
Kad već njuška po vigilantcitizen.com možda bi mogla nabacit kakav tekst o Jednookom. Mislim, simbol oka ispada iz pašteta.
Ti i kvotanje...
Obrisala slike, vide se iznad.
T
Kermit-
2014-04-17
.
Last edited by Antif_No1 on 1/12/2015, 15:23; edited 1 time in total
2015-07-23
asilovski wrote:
Ti si paranoik koji vjeruje u ljude guštere i nosi foliju oko glave kad ide kenjati hehehe simboli su svda prisutni pa uzmi samo logo-e od velikih kompanija to nisu ništa drugo doli sigili, ali no naša Kaja zna znanje hehehe
Priznajem da mi se 24/7 priviđaju simboli Jednookog, ali ono baš svugdje prekriveno desno oko, kosom, rukama, zatvoreno, predmetima, itd.
Guest- Guest
Prvi je negativac, drugi pozitivac (Totenkopf se ne bu složio ).
Guest- Guest
Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Urokljivo oko nas promatra
darla- Admin
2015-10-22
Samo se vi zajebavajte sa Sauronom
darla- Admin
2015-10-22
Možda naš Sauron još uvijek nije postao svevideće vatreno oko,možda je još Nekromancer..
2015-07-23
Fénix wrote:
Ili ovo.
Tolkien je bil turbo-katolik, svaki dan Misa, preferabilno na latinskom. Nije to stavil tek tak.
Guest- Guest
Istina.U njegovoj verziji Sauron poražen,ali u našoj verziji neće bit.Le Roi Soleil wrote:Tolkien je bil turbo-katolik, svaki dan Misa, preferabilno na latinskom. Nije to stavil tek tak.
2015-07-23
Vjernik kad gleda taj film može osjetiti elemente priustne u filmu. Borba, požrtvovnost, vjera, nada, dobro, zlo... Čak je film u idealnom trenutku izašao, kad smo ušli u novo stoljeće gdje su se sva ova sranja isplanirala. Baš kao prava poruka za budućnost, doslovno ta tama se i nadvila nad Europu zadnjih 100 godina.Le Roi Soleil wrote:Tolkien je bil turbo-katolik, svaki dan Misa, preferabilno na latinskom. Nije to stavil tek tak.
Hobit trilogiju nije popratio katoličkim elementom i neki su se zamjerili redatelju zbog toga jer misle da je trebalo potruditi se i u njih unijeti sve što je u LODR.
Last edited by Fénix on 19/11/2015, 12:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Prije mnogo godina,kada smo jastreb i ja surađivali na leksikonu-yu-mitologije,ispljunuo sam cijelu jednu tezu kako je Tolkien u prenesenom značenju opisao Satana kao Saurona.Čak sam raazvio cijelu priču i radio fotomontaže na tu temu.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
Istina.U njegovoj verziji Sauron poražen,ali u našoj verziji neće bit.
Pa kako ti druže da si na istoj strani sa Cionistima:
As long as in the heart, within,
A Jewish soul still yearns,
And onward, towards the ends of the east,
An eye still gazes toward Zion;
Guest- Guest
sigili su Đuro šta?Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Kermit-
2014-04-17
Pa gledaj,to je vrlo složeno,teško je to ukratko objasniti.Probaj ovako,kako je moguće da i kršćani i muslimani isčekuju Isusa kao svog mesiju a istovremno se mrze i ubijaju i svatko od njih misli da će doći i potvrditi ispravnost njihovog vjerovanja.Muslimani misle kako će Isus doći i sve prevesti na islam a istovremeno ruše Isusove hramove,odnosno crkve.Stvar je malo kompleksnija da bi se ukratko mogla objasniti.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:
Istina.U njegovoj verziji Sauron poražen,ali u našoj verziji neće bit.
Pa kako ti druže da si na istoj starni sa Cionistima:
As long as in the heart, within,
A Jewish soul still yearns,
And onward, towards the ends of the east,
An eye still gazes toward Zion;
2015-07-23
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 5 of 17