koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Pa gledaj,to je vrlo složeno,teško je to ukratko objasniti.Probaj ovako,kako je moguće da i kršćani i muslimani isčekuju Isusa kao svog mesiju a istovremno se mrze i ubijaju i svatko od njih misli da će doći i potvrditi ispravnost njihovog vjerovanja.Muslimani misle kako će Isus doći i sve prevesti na islam a istovremeno ruše Isusove hramove,odnosno crkve.Stvar je malo kompleksnija da bi se ukratko mogla objasniti.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:
Istina.U njegovoj verziji Sauron poražen,ali u našoj verziji neće bit.
Pa kako ti druže da si na istoj starni sa Cionistima:
As long as in the heart, within,
A Jewish soul still yearns,
And onward, towards the ends of the east,
An eye still gazes toward Zion;
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
Prije mnogo godina,kada smo jastreb i ja surađivali na leksikonu-yu-mitologije,ispljunuo sam cijelu jednu tezu kako je Tolkien u prenesenom značenju opisao Satana kao Saurona.Čak sam raazvio cijelu priču i radio fotomontaže na tu temu.
Ha ha ha a sigurno je Sauron Sotona, Tolkien je to razradio vrlo domišljato, ljutio se na C. S. Lewisa što pre-izravno propagira kršćanstvo.
Guest- Guest
Ja bih se samo osvrnuo na uvodno pitanje. Odgovor je manjak kvalitetnog sexa.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Antif_No1 wrote:
Pa gledaj,to je vrlo složeno,teško je to ukratko objasniti.Probaj ovako,kako je moguće da i kršćani i muslimani isčekuju Isusa kao svog mesiju a istovremno se mrze i ubijaju i svatko od njih misli da će doći i potvrditi ispravnost njihovog vjerovanja.Muslimani misle kako će Isus doći i sve prevesti na islam a istovremeno ruše Isusove hramove,odnosno crkve.Stvar je malo kompleksnija da bi se ukratko mogla objasniti.
Ma u Katekizmu KC stoji da muslimani vjeruju u istog Boga, onako valjda kada kontempliraju o Beskonačnom, itd. (x imena Boga u islamu).
Ali je kompleksno, ne bi sada u razlike shvaćanja Isusa u obje religije, možda Jastreb Mistik prokomentariše.
Guest- Guest
asilovski wrote:sigili su Đuro šta?Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Što konkretno misliš?
Guest- Guest
Za kršćane je bog,sin božiji,za muslimane samo prorok,no to sad nije tema,već svevideće oko koje simbol kojeg uzimaju različita društva,krugovi,koji su možda međusobno susprostavljeni,kao što Isusa uzimaju kršćani i muslimani a međusobno su susprostavljeni.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
svevideće oko koje simbol kojeg uzimaju različita društva,krugovi,koji su možda međusobno susprostavljeni
Možda, da. Ali to bi bila suprostavljenost zbog kakvih teritorijalnih borbi, na duhovnoj ravni su braća, ne?
Guest- Guest
Pa zapravo baš i ne.Pojedinim krugovima svevideće oko služi kao alat zaradi stjecanja moći na zemlji,te je materijalizam isključivo što ih pokreća,dok oni koji su na višem stanju svijesti svevideće oko promatraju isključivo kroz duhovnu prizmu,te im je duhovnost važnija od materijalizma.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:
svevideće oko koje simbol kojeg uzimaju različita društva,krugovi,koji su možda međusobno susprostavljeni
Možda, da. Ali to bi bila suprostavljenost zbog kakvih teritorijalnih borbi, na duhovnoj ravni su braća, ne?
2015-07-23
Neću više, samo u svrhu povratka na našeg budućeg vladara:
Guest- Guest
Nije vladar,već prosvjetitelj i osloboditelj,ne znam zašto ljudi vide zlo u svemu o čemu puno ne znaju.Le Roi Soleil wrote:Neću više, samo u svrhu povratka na našeg budućeg vladara:
2015-07-23
SigilLe Roi Soleil wrote:asilovski wrote:sigili su Đuro šta?Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Što konkretno misliš?
Kermit-
2014-04-17
Antif_No1 wrote:Nije vladar,već prosvjetitelj i osloboditelj,ne znam zašto ljudi vide zlo u svemu o čemu puno ne znaju.Le Roi Soleil wrote:Neću više, samo u svrhu povratka na našeg budućeg vladara:
Pa dobro, donjet će Svjetlo, ono o kojem Ezek priča - nema religija, itd.
Ali će i vladati gvozdenom pesnicom, zar ne?
Guest- Guest
Haha, jaooo...Le Roi Soleil wrote:Neću više, samo u svrhu povratka na našeg budućeg vladara:
- Spoiler:
Guest- Guest
Ne,naprotiv,čovjek bi trebao vladati sam sobom a to znači kako će čovjek uspjeti prevazići svoje niske strasti i požude,jer neohraničena sloboda sa sobom nosi odgovornost,no težak je put do postizanja više svijesti.Za Ezekijela ne znam jeli stvarno iskusio nešto ili je tek urođeno trknut u glavu,ali mnogi ljudi koji dožive nekakvo iskustvo više svijesti,na neki način budu promjenjeni ali ne nužno na bolje.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Nije vladar,već prosvjetitelj i osloboditelj,ne znam zašto ljudi vide zlo u svemu o čemu puno ne znaju.Le Roi Soleil wrote:Neću više, samo u svrhu povratka na našeg budućeg vladara:
Pa dobro, donjet će Svjetlo, ono o kojem Ezek priča - nema religija, itd.
Ali će i vladati gvozdenom pesnicom, zar ne?
2015-07-23
Imaš li ti svoj sigil ?asilovski wrote:SigilLe Roi Soleil wrote:asilovski wrote:sigili su Đuro šta?Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Što konkretno misliš?
2015-07-23
kaja_333 wrote:Pa i ja pročitam njene tekstove, ali doduše malo manje od pola čisto da vidim koliko je nenormalna. Ali nemam vremena za cijeli jer luđake nije zanimljivo gledati cijeli dan nego samo baciti pogled. Pa pretpostavljam da je to tajna njene " čitanosti".
Pogledaj najčitanije članke u mjesecu na "dnevno". Od sedam članaka koliko izlista kad klikneš dolje pod "najčitanije" na "mjesec", ŠEST je zrinkinih (a jedan je pisan pod pseudonimom, pa moguće da je i taj njezin)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Antif_No1 wrote:
Ne,naprotiv,čovjek bi trebao vladati sam sobom a to znači kako će čovjek uspjeti prevazići svoje niske strasti i požude,jer neohraničena sloboda sa sobom nosi odgovornost,no težak je put do postizanja više svijesti.Za Ezekijela ne znam jeli stvarno iskusio nešto ili je tek urođeno trknut u glavu,ali mnogi ljudi koji dožive nekakvo iskustvo više svijesti,na neki način budu promjenjeni ali ne nužno na bolje.
Što misliš je li mutti Merkel doživjela kakvo raspojasano nadzemno iskustvo, vidi kako je dlanovima premetnula uobičajene piramidice u skrušeno svevideće oko tijekom minute šutnje na susretu G20.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Pogledaj najčitanije članke u mjesecu na "dnevno". Od sedam članaka koliko izlista kad klikneš dolje pod "najčitanije" na "mjesec", ŠEST je zrinkinih (a jedan je pisan pod pseudonimom, pa moguće da je i taj njezin)
Marcel, daj joj skreni pozornost na ovaj forum, bilo bi zadovoljstvo s njom ovdje palamuditi.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Imaš li ti svoj sigil ?asilovski wrote:SigilLe Roi Soleil wrote:asilovski wrote:sigili su Đuro šta?Le Roi Soleil wrote:Apropos kompanija što Asila veli, Toyota mi onako bode oči.
Što konkretno misliš?
Jel se ouroboros pika kao sigil?
Guest- Guest
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 6 of 17