koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
hahaha nisi shvatio nije on doveo novi eon nego je on naznačio njegov dolazak, osim toga tebi je astrologija blebetanje tako da ne znam...soroš wrote:nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
On mi nije nikad legao, nekako mi je creapy.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
gubi volju za životom?Antif_No1 wrote:Sviđaju mi se Spaerovi umjetnički radovi,odišu tako nekom odsutnočću privida,kao da je neka duboka praznina.
Guest- Guest
istina,to je i nekakva svojevrsna refleksija,nutrine,svijesti,kao nekakvo duhovno ogledalo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ovisno iz koje perspektive gledaš,nekome to izgleda kao nekakva tamnica,uglavnom mislim da nije za depresivne.soroš wrote:gubi volju za životom?Antif_No1 wrote:Sviđaju mi se Spaerovi umjetnički radovi,odišu tako nekom odsutnočću privida,kao da je neka duboka praznina.
2015-07-23
Laž?...soroš wrote:
... je zanimljiva laž...
a čovjek koji vjeruje u laži je glup
Guest- Guest
A zašto baš bi nam dobrodošao jedan Židovčić kao korektiv.bogomdani wrote:auuuu,sto se ovi valjaju u metafizici..giljam dalje...
2015-07-23
naznačio ga je 250-300 godina prije?asilovski wrote:hahaha nisi shvatio nije on doveo novi eon nego je on naznačio njegov dolazak, osim toga tebi je astrologija blebetanje tako da ne znam...soroš wrote:nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
pa i u novom zavjetu piše da će novo doba nastupiti kad čovjek s vrčem za vodu uđe u kuću tamo gdje sunce zalazi ili tako nešto, pa je eto i Isus najavio dolazak novog doba još pred 2000 godina
naravno da je astrologija blebetanje, nešto poput blebetanja o bioenergiji u današnje doba
Last edited by soroš on 19/11/2015, 16:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zaigrali su se nekim drugim stvarima, a najmanje o Zrinki...marcellus wrote:ma o čemu vi to
Guest- Guest
Novi eon je ujedno i Novi Svjetski Poredak.Isus je bio mesija eona Riba,te kršćanstvo kad je došlo tada je ono bilo taj Novi Svjetski Poredak a Crowley je težio da on bude Isus eona Vodenjaka.soroš wrote:naznačio ga je 250-300 godina prije?asilovski wrote:hahaha nisi shvatio nije on doveo novi eon nego je on naznačio njegov dolazak, osim toga tebi je astrologija blebetanje tako da ne znam...soroš wrote:nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
pa i u novom zavjetu piše da će novo doba nastupiti kad čovjek s vrčem za vodu uđe u kuću tamo gdje sunce zalazi ili tako nešto, pa je eto i Isus najavio dolazak novog doba još pred 2000 godina
naravno da je astrologija blebetanje, nešto poput blebetanja o bioenergiji u današnje doba
Smjena eona je astrološka konstanta koja ne može biti promjenjena,ali ne mora nužno značiti da označava ono u što neki vjeruju i iščekuju.
2015-07-23
soroš wrote:
pa i u novom zavjetu piše da će novo doba nastupiti kad čovjek s vrčem za vodu uđe u kuću tamo gdje sunce zalazi ili tako nešto
Može citat?
Guest- Guest
marcellus wrote:
ma o čemu vi to
Nakon posljednjih upisa Zrinka neće na forum.
Guest- Guest
Zašto ne,pa ovdje bi bila u prirodnom okruženju...Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
ma o čemu vi to
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Zašto ne,pa ovdje bi bila u prirodnom okruženju...Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
ma o čemu vi to
Bilo bi zanimljivo čitati njene kontra-upise, svakako
Guest- Guest
Pa kad neće marcelus da je podgovori da se i ona ovdje rega,ali prije toga da se svi dogovorimo kako je nećemo provocirat.....ali možda ne bi bilo dobro da se pojavi ovdje,barem ne meni,jer bih tako zanemario moje antifašističke obveze i djelatnosti.
2015-07-23
Pa dobro, Jastreb Medotočivi bi uskočio a tu je i drugarica Sora tako da ne vidim opasnost za antifašizam. A propos Zrinke, ja bi je provocirao ali bezazleno u svrhu stjecanja mudrosti.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:
pa i u novom zavjetu piše da će novo doba nastupiti kad čovjek s vrčem za vodu uđe u kuću tamo gdje sunce zalazi ili tako nešto
Može citat?
Marko 14
Guest- Guest
Naravno a prije njega je bio eon ovna (Jerihonske trublje), a prije toga Bika (Kreta, Apis, Minotaur...) u bit Apokalipsa označava kraj jednoga doba i to doba ribe od tuda ἰχθύς. Što se tiče astrologije mislim da se sve pogrešno shvaća, a ne simbolično kao na primjer 12 mjeseic u godini ili 12 apostola, kao i astroloških znakova i eona..i tako dalje...Antif_No1 wrote:Novi eon je ujedno i Novi Svjetski Poredak.Isus je bio mesija eona Riba,te kršćanstvo kad je došlo tada je ono bilo taj Novi Svjetski Poredak a Crowley je težio da on bude Isus eona Vodenjaka.soroš wrote:naznačio ga je 250-300 godina prije?asilovski wrote:hahaha nisi shvatio nije on doveo novi eon nego je on naznačio njegov dolazak, osim toga tebi je astrologija blebetanje tako da ne znam...soroš wrote:nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
Smjena eona je astrološka konstanta koja ne može biti promjenjena,ali ne mora nužno značiti da označava ono u što neki vjeruju i iščekuju.
Kermit-
2014-04-17
Le Roi Soleil wrote:Marko 14? Redak?
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Marc+14%3A12-16&version=HNZ-RI
Guest- Guest
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 9 of 17