Yoda vrati se!
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
Šta si ti Yoda?kic wrote:reci ti meni koji ti je nick na starom forumu pa ti možda odgovorim..AlfaOmega wrote:Yoda, ak me čitaš, imam jedno pitanje... jel ti legendarni messiah stvarno bio rod?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
šta ćemo prijatelju... sad je negdje vrijeme da opet okupiramo neki zege birc... ;)dijagram wrote:ko da sam ja pisao, bas takomichaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
2015-08-08
nisam bas drustvo za bic, kava, caj, mineralna, al mogu i tako bez problema :)michaellcmacha wrote:šta ćemo prijatelju... sad je negdje vrijeme da opet okupiramo neki zege birc... ;)dijagram wrote:ko da sam ja pisao, bas takomichaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
dijagram-
2015-08-09
Yoda, vrati se, pusti ove mucke provokatore, posaditi cemo mi onu plantazu smilja, ne sekiraj se, imam novu tehnologiju .
darla- Admin
2015-10-22
ma imas ti,..da ne kazem stodarla wrote:Yoda, vrati se, pusti ove mucke provokatore, posaditi cemo mi onu plantazu smilja, ne sekiraj se, imam novu tehnologiju .
nije yoda za tezaka neg lupaca pecata
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
ma imas ti,..da ne kazem sto
Nije nas Yoda uhljeb
darla- Admin
2015-10-22
Ali ipak moraš ih čitat kad ih netko citira.michaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
Usput,šta je to s Đodom,šta se duri koji vrag.
Poželio sam Iknara,kad će te njega malo pustit na forum....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Yoda,aj ne seri i vrati se ,da mene ovako mole ja bi se vratio pa makar i u piškumaterinu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
marcus-t wrote:Baš! Ništa više nije isto bez Yode.
Pa i nije, on i Longi generiraju moving na temama, trud je to .
darla- Admin
2015-10-22
Ovo povlacenje mirise mi bas na to.darla wrote:dijagram wrote:
ma imas ti,..da ne kazem sto
Nije nas Yoda uhljeb
Upao u igru na relaciji most-hdz-spd...
Ceka ga ured, sisata tajnica i par pecata, sto kruznog otiska sto pravokutnog
dijagram-
2015-08-09
Stoji al u osnovi to je zanemarivo.Antif_No1 wrote:Ali ipak moraš ih čitat kad ih netko citira.michaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
Uostalom uvijek možeš i pročitati post od toga na ignore ako oćeš ( ima funkcija display post pa samo klikneš pa otvori ).
Meni su neki likovi ( dvojica ) na ignore al to ne znači da neću koji njihov post i pročitati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:
Ovo povlacenje mirise mi bas na to.
A i Grcic mozda za njega ima neko mjesto, koliko ga je hvalio trebao bi .
darla- Admin
2015-10-22
Aj yoda vrati se neću te više zezati.... :)
Ok Rusija je u kurcu, Assad mora otići...eto, jebeš to nije vrazlog :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
yoda je dobar i drag forumaš i ne zasužuje da ga se stavi u istu rečenicu sa onom munjolom iknaromAntif_No1 wrote:Ali ipak moraš ih čitat kad ih netko citira.michaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
Guest- Guest
Iknar je dobar čoek
naravno,splitska veza, najgori su,..samo je megi zakon ,... i jos par cura:)darla wrote:dijagram wrote:
Ovo povlacenje mirise mi bas na to.
A i Grcic mozda za njega ima neko mjesto, koliko ga je hvalio trebao bi .
dijagram-
2015-08-09
Ma to kažem zato jer kad pričajući o yodi koji je otišao pa ljudima već nedostaje,odmah se sjetim kako i meni nedostaje Iknar.Njegovo ludilo je nenadjebivo.Sora i Iknar su dvije najveć budaletine koje sam sreo po internetskim forumima.tre911 wrote:yoda je dobar i drag forumaš i ne zasužuje da ga se stavi u istu rečenicu sa onom munjolom iknaromAntif_No1 wrote:Ali ipak moraš ih čitat kad ih netko citira.michaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dijagram wrote:
naravno,splitska veza, najgori su,..samo je megi zakon ,... i jos par cura:)
Eto na, ne moze tako, znas da smo mi zene posesivne i to, moras se odluciti
darla- Admin
2015-10-22
E jok , nećete.epikur37 wrote:Aj yoda vrati se neću te više zezati.... :)
---
Ispilali ste momka. Onda je tu bilo otvaranaj individaulnih tema ( spominajne nekoga po nicku u naslovu ) , pa onda na svakoj temi drkanje po njemu ....
Last edited by RayMabus on 17/11/2015, 22:39; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja volim Đodolina hehehedijagram wrote:za sve je kriv klicolinjo
nije banirao one koji mobingiraju yodu i,...eto
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)