Yoda vrati se!
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
Antif_No1 wrote:neodgojeno derište,drugi put neka je vodi mamacrvenkasti wrote:Danas ujutro kad sam malu odveo u školu, kaže mi ona, stat ću odmah gore na prozor, pa mi mahni.
I ja čekam na igralištu ko budala, gledam gore u prozor, nema je. Zaboravila.
A ne muže, ona mora ujutro biti na vrijeme na poslu.
A ti, ko te šiša, jebeš tvoj posao.
A poslije, daj još love, kakav si ti muškarac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Mogli bi smo temu samo o tome otvoritiTrinity wrote:Vidim , kužiš se u te stvari, je petica, a imam i sedmice u pričuvi.tre911 wrote:Kad smo već kod spama koje debljine igala ova tvoja koristi, ja bih rekao petice onako od oka:DDTrinity wrote:A jeste ga zaspamali...
Guest- Guest
Ne,on je na papiru Hrvat a zapravo je pokatoličeni Srbin.crvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni je tre nekako simpatičan, domaći, naš čovjek, pa pitam...
crvenkasti-
2014-04-17
Neka radi drugu smjenu.crvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:neodgojeno derište,drugi put neka je vodi mamacrvenkasti wrote:Danas ujutro kad sam malu odveo u školu, kaže mi ona, stat ću odmah gore na prozor, pa mi mahni.
I ja čekam na igralištu ko budala, gledam gore u prozor, nema je. Zaboravila.
A ne muže, ona mora ujutro biti na vrijeme na poslu.
A ti, ko te šiša, jebeš tvoj posao.
A poslije, daj još love, kakav si ti muškarac.
2015-07-23
znam..sano te ono tvoje svrbi,pa te cisto zanima da usporedis iskustva..:Dcrvenkasti wrote:Meni je tre nekako simpatičan, domaći, naš čovjek, pa pitam...
2014-04-12
Kad god mi je netko brz razloga simpatičan, poslije ispadne da je Srbin ili da je bio Srbin.
Zašto, koji je to kurac?
Zašto, koji je to kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
krv nije voda...crvenkasti wrote:Kad god mi je netko brz razloga simpatičan, poslije ispadne da je Srbin ili da je bio Srbin.
Zašto, koji je to kurac?
2015-07-23
Onda ajde spavat,neću ti ja malu ujutro voditi u školucrvenkasti wrote:Jebote, još malo pa 12, zadržavate me...
2015-07-23
Antif_No1 wrote:krv nije voda...crvenkasti wrote:Kad god mi je netko brz razloga simpatičan, poslije ispadne da je Srbin ili da je bio Srbin.
Zašto, koji je to kurac?
Nije mi jasno, inače se baš trudim da ih ne podnosim.
Evo, za mog starog se ne moram jako ni truditi.
Ali, kad za nekog ne znam što je, a poslije vidim, dođe mi ono, koji kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
samo nemoj čarlija pitat on ti ne bude znao dat odgovor... malo su mu mutne neke maliganske faze....Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
2015-08-08
ma pitao sam crvenkastog,mislio sam da on znamichaellcmacha wrote:samo nemoj čarlija pitat on ti ne bude znao dat odgovor... malo su mu mutne neke maliganske faze....Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
2015-07-23
ma ne zezam, al nije bilo posljedica, ako zanemarimo utrošeno vrijeme i čudan osjećaj kad se nalaziš s druge strane stola... ;)darla wrote:michaellcmacha wrote:pa jebiga ko će durat da svako malo ide na obavjesne razgovore zbog drljanja po forumu... udavili me prijavljivači pa sam obećao bivšim kolegama da neću više grubo...;)Antif_No1 wrote:Pa to me i je zavaralo.I njemu se malo otupila oštrica.darla wrote:Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
A kad stalno mijenju se nickovi,tko će to upratit a i ja baš ne navraćam često.Pa koji ti je onda bio nick ?
Pa Miha, kako mozes Mihu fulat?
Pa ima isti stil pisanja, isto tematski vodi rasprave, dobro mozda je retorika malo njeznija
Zezas?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To je loša karma,na kraju postaneš ono što ne voliš.crvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:krv nije voda...crvenkasti wrote:Kad god mi je netko brz razloga simpatičan, poslije ispadne da je Srbin ili da je bio Srbin.
Zašto, koji je to kurac?
Nije mi jasno, inače se baš trudim da ih ne podnosim.
Evo, za mog starog se ne moram jako ni truditi.
Ali, kad za nekog ne znam što je, a poslije vidim, dođe mi ono, koji kurac?
2015-07-23
Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
Zašto pitaš mene, ja još uvijek učim i kako se postaje Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
ko je taj... ;)... kicu gajba kako sam obećao...Antif_No1 wrote:ma pitao sam crvenkastog,mislio sam da on znamichaellcmacha wrote:samo nemoj čarlija pitat on ti ne bude znao dat odgovor... malo su mu mutne neke maliganske faze....Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
2015-08-08
To je bar lako,razbiješ ćiriličnu ploču,odvrneš plinsku bocu u Savskoj i to bi od prilike tocrvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
Zašto pitaš mene, ja još uvijek učim i kako se postaje Hrvat.
2015-07-23
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)