Sučeljavanje
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Sučeljavanje
evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
vuksadinare wrote:meni dovoljno kad je skoro rekao da ce pomilovat mercepa i branitelje...ne treba vise...a vidim po mrezama debele pluseve zbog toga dobija..to je bilo to..citava desnica je sad uz skoru..pogotivo nakon napada yugo krastace peovicke
jebi ga kad je i tebi dovoljan (2)...onda mrka kapa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahaahhahahadebotoijusto wrote:nakon ovog vecerasnjeg prikaza skore mozes slobodno iskljucit brusilicu i namotat kabel , gotovo jevuksadinare wrote:uostalom jedno pitanje o vojsci je kod mene napravilo tko ispada tko prolazi kod mene..nebitno je tu drzanje ovakvo onakvo i slicno
...na vojsci i migrantima...su prosli skoro,kovac,djapic,koli,babic...ovi svi drugi pali na ispitu..i to je to...zoki me posebno razocarao na migrantima..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
Meni nije jasno jer radi se o liku sa ogromnim medijskim iskustvom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
skoro je rekao tocno ono sto je trebao..spomenuo negativno komsica,pomilovat mercepa,preglasavanje hrvata...bitne su poruke ne odijelo...RayMabus wrote:Ništa alal mu je nastup uživo katastrofalan , mase ga percepiraju kao Ivu Josipovića al desne orijentacije.vuksadinare wrote:sto je skoro krivo rekaoAssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Kolinda je trijezna i koretkna, očito su odgovori pripremljeni i drži se scenarija.
Škoro izgubljen i bez karizme.
Kolakušić čak djeluje bolje od njega.
ukratko Kolinda je ispala čvršća od Škore , bez obzira što nisu se puno obraćali jedni drugome, jednostavno se dobro nosila sa napadima i školski je "preživjela"
Škoro nema karizmu.. pa da je desnica poslala Ružu Tomašević pa čak i muslimana Hasanbegovića ovi bi bolje prošli.. dominirali bi
Jedini kandidat koji je imenom tj prezimenom spomenuo Komšića i preglasavanje Hrvata u BiH te pitanje granice sa Srbijom. Ipak kao kandidat desnice puno bolji od Kolinde.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
pa ima ga i dara bubamara ali ne čini je to komunikatorom
to je do karaktera
2015-08-06
vuksadinare wrote:skoro je rekao tocno ono sto je trebao..spomenuo negativno komsica,pomilovat mercepa,preglasavanje hrvata...bitne su poruke ne odijelo...
Ovakvog Škoru bi izdominirao i Njonjo.
Karizme nema, za nekakvog vođu nije.
2018-04-10
tko je danas spomenuo jedini konsica u negativnom kontekstu i preglasavanju hrvata u bh-a?...hajmo...hajmo...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno .. nismo čitali jedni drugoga .. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi ... mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali kao da imam toliko lošu karizmu da nemogu glasati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
Meni nije jasno jer se radi o ogromnom medijskom iskustvu.
2015-09-08
točno toHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo..
Snizila je totalno očekivanja tako da je ovaj školski nastup ispao jako dobar.
iskreno ja sam ovo slušao(dok sam game-ao) samo jer sam se nadao da će kolinda valjati gluposti, ali nije , preživjela je..
ona ima glasačku bazu HDZovih uhljeba i lupača pečata i lažnih/pravih branitelja i penzića, par stotina tisuća glasova.. njoj treba možda 100 000 - 200 000 nezavisnih desnih glasova u RH da dobije izbore.. a ti nezavisni desni glasovi se djele između nje, škore, ili ljudi neće biti motivirani niti za nju niti škoru.. njoj je bitno tamo gdje je imala prednost u odnosu prema škori recimo 3%(razina statističke greške) da digne na 6-7%(što bi lako mogla) , dakle da par desetaka tisuća ljudi koji su se premišljali između nje i škore zaokruži za nju, i onda ide u drugi krug protiv zokija.. a sa njime će se znati nositi..
malo će ojačati desnu retoriku, pokupiti i te desne glasove i dobiti izbore..
taman kada sam mislija da se "pokopala" jučer, - danas se spasila ne zato jer je bila extra - nego zato jer njezin glavni protivnik(Škoro naravno) je lignja bez karizme
Last edited by AssadNaPodmornici on 17/12/2019, 23:59; edited 1 time in total
jesu vazne poruke ili odijeloHektorović wrote:vuksadinare wrote:skoro je rekao tocno ono sto je trebalo..spomenuo negativno komsicu, pomilovat mercepa, preglasati hrvata ... bitne su poruke ne odijelo ...
Ovakvog Škoru bi izdominirao i Njonjo.
Karizme nema, za nekakvog vođu nije.
2015-09-08
Pa upravo zato jer zna da su se par dana prije izbora ljudi već odlučili za koga će glasati. Jedini spomenuo Komšića i granični spor sa Srbijom. Meni dovoljno.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
bravo..skoro nije htio ulaziti u verbalni cirkus..to je odmah naglasio na pocetku kad je rekao...show neka pocneRayMabus wrote:Pa upravo zato jer zna da su se par dana prije izbora ljudi već odlučili za koga će glasati. Jedini spomenuo Komšića i granični spor sa Srbijom. Meni dovoljno.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
2015-09-08
vuksadinare wrote:tko je danas spomenuo jedini konsica u negativnom kontekstu i preglasavanju hrvata u bh-a?...hajmo...hajmo...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno .. nismo čitali jedni drugoga .. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi ... mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali kao da imam toliko lošu karizmu da nemogu glasati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
Meni nije jasno jer se radi o ogromnom medijskom iskustvu.
Komšić više nije u negativnom kontekstu on je naš partner u razbijenaju bih.
2015-08-06
zoki:ja sam za cjelovitu bh-a
koli:podrzavam cjelovitu bh-a
skoro:Komsic nije legalni clan predsjednistva hrvatima se zakidaju osnovna nacionalna prava i preglasavaju ih se
koli:podrzavam cjelovitu bh-a
skoro:Komsic nije legalni clan predsjednistva hrvatima se zakidaju osnovna nacionalna prava i preglasavaju ih se
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:točno toHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo..
Snizila je totalno očekivanja tako da je ovaj školski nastup ispao jako dobar.
iskreno ja sam ovo slušao(dok sam game-ao) samo jer sam se nadao da će kolinda valjati gluposti, ali nije , preživjela je..
ona ima glasačku bazu HDZovih uhljeba i lupača pečata i lažnih/pravih branitelja i penzića, par stotina tisuća glasova.. njoj treba možda 100 000 - 200 000 nezavisnih desnih glasova u RH da dobije izbore.. a ti nezavisni desni glasovi se djele između nje, škore, ili ljudi neće biti motivirani niti za nju niti škoru.. njoj je bitno tamo gdje je imala prednost u odnosu prema škori recimo 3%(razina statističke greške) da digne na 6-7%(što bi lako mogla) , dakle da par desetaka tisuća ljudi koji su se premišljali između nje i škore zaokruži za nju, i onda ide u drugi krug protiv zokija.. a sa njime će se znati nositi..
malo će ojačati desnu retoriku, pokupiti i te desne glasove i dobiti izbore..
taman kada sam mislija da se "pokopala" jučer, - danas se spasila ne zato jer je bila extra - nego zato jer njezin glavni protivnik(Škoro naravno) je lignja bez karizme
Niti jednu glupost nije rekla, jest da je čitala, ali uspjela se držati scenarija... i to je valjda nešto...
To je ono, smanji očekivanja...
Zbog ovog korektnog nastupa će i dobiti izbore... moja prognoza.
2018-04-10
..skoro predsjednik vec odluceno..vi se cesite...
2015-09-08
Dok se oko Škore digao takav hype... kad ono... anemija totalna...
2018-04-10
Koli je najljepša i kad pazi, ima držanje. Ako već idemo u propast, nek to bude sa stilom.
crvenkasti-
2014-04-17
ako ne odem spavati sada, neću moći trčati u 6 sati prije posla ali svejedno sotajem još 15 min. za jedan kratki gemišt :D
2015-08-06
Koli može izgubiti samo u prvom krugu.
U drugom krugu za nju će glasati i vučko i marc i tre....i ostala pravaškija desnica.
Dakle, izbori se lome u prvom krugu.
U drugom krugu za nju će glasati i vučko i marc i tre....i ostala pravaškija desnica.
Dakle, izbori se lome u prvom krugu.
2015-08-06
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 4 of 19