Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
http://www.vecernji.hr/vijesti/nadam-se-da-ce-predsjednica-dobiti-dozvolu-a-milanovic-neka-ponese-ugovore-s-klijentima-1353206
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
..majstor...škoro predsjednik
2015-09-08
Re: Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
..a kak je spustio sulji...bolje biti muzicar i svasta nesto nego konobar ratnom zlocincu
2015-09-08
Koli:Halo Zoki...
Zoki:Zjev...sta o's...zjev..koliko je sati...
Koli:Devet ujutro..
Zoki:Nisi ti normalna..zjev..sta me budis kad svi normalni jos spavaju...zjev
Koli:Budim te jer nas je Skoro napao...
Zoki:Ma ma'n me se zeno da zatvorim kapiju na ocima..zjev
Koli:Rekao je Skoro da nece suceljavanje prije podneva jer ti spavas...
Zoki:Zjev..pa dobro ti je i rekao...ko normalan nesto radi do podnove..umovi spavaju jos tada..zjev
Koli:Meni je rekao da ja plenkija slusam..
Zoki.Zjev..je dosadna ova..zjev..postenim ljudima ne da da spavaju..pa slusam ga i ja...jesam reko d aje u pravu ono u svezi kumskih zaposljavanja..zjev
Koli:sta cemo sad?
Zoki:Zjev...ja znam sta cu zeno boga ti..nastaviti spavati dalje..zjev..nazovi me oko cetri popodne..mozda budem budan..zjev
Zoki:Zjev...sta o's...zjev..koliko je sati...
Koli:Devet ujutro..
Zoki:Nisi ti normalna..zjev..sta me budis kad svi normalni jos spavaju...zjev
Koli:Budim te jer nas je Skoro napao...
Zoki:Ma ma'n me se zeno da zatvorim kapiju na ocima..zjev
Koli:Rekao je Skoro da nece suceljavanje prije podneva jer ti spavas...
Zoki:Zjev..pa dobro ti je i rekao...ko normalan nesto radi do podnove..umovi spavaju jos tada..zjev
Koli:Meni je rekao da ja plenkija slusam..
Zoki.Zjev..je dosadna ova..zjev..postenim ljudima ne da da spavaju..pa slusam ga i ja...jesam reko d aje u pravu ono u svezi kumskih zaposljavanja..zjev
Koli:sta cemo sad?
Zoki:Zjev...ja znam sta cu zeno boga ti..nastaviti spavati dalje..zjev..nazovi me oko cetri popodne..mozda budem budan..zjev
2015-09-08
Još da vam Škoro lakrdijaš postane Predsjednik pa da vam KIFLA bude kompletan cirkus.
Eto sad je Škoro favorit.
Jebi ga, Kolinda, Kenwood Kenon i kompanija nisu dovoljno ustaše ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ringo...skoro je predsjednikRingo10 wrote:Još da vam Škoro lakrdijaš postane Predsjednik pa da vam KIFLA bude kompletan cirkus.
2015-09-08
MA neka je ... ako vam to pričinjava zadovoljstvo eto vam ga.vuksadinare wrote:ringo...skoro je predsjednikRingo10 wrote:Još da vam Škoro lakrdijaš postane Predsjednik pa da vam KIFLA bude kompletan cirkus.
2015-09-24
Odkad su to Zoki i Škoro kandidati? Meni je ovo prvi glas.
Je li mogu i ja pozvati Kolindu na sučeljavanje na TV?
Ako može Zoki i Škoro zašto i ja ne bih mogao?
Svi na sučeljavanje s Kolindom!
Je li mogu i ja pozvati Kolindu na sučeljavanje na TV?
Ako može Zoki i Škoro zašto i ja ne bih mogao?
Svi na sučeljavanje s Kolindom!
PA kad izaberete Škoru bit će jedini predsjednik na svijetu koji svojoj raji može pjevat ...
I to one svoje kretenske pjesme sa onim svojim unjkavim pederskim glasom .... Suuuuuudeee miii ...jebo vas on
I to one svoje kretenske pjesme sa onim svojim unjkavim pederskim glasom .... Suuuuuudeee miii ...jebo vas on
2015-09-24
Škoro:(17 sati) Halo Zoki..di si bog te tvoj becarski?
Zoki:hrrrr..puf...hrrrrrr..puf..hrrr
Škoro:Majke ti mile ovaj ludonja jos spava..sta bi da drzi koncerte ne bi se probudio do sudnjeg dana..halo zoki..budi se
Zoki:puf...hrrrr..zijev..ko je gospe ti...u ovo doba...
Škoro:ja sam medvjede..jos tri sata do suceljavanja..
Zoki:zijev..tri sata?..zijev...taman jos dvije cuke da odspavam..sta je ovim ljudima..umove bude tako rano...zijev...jos malo da prilegnem...moram se i razbuditi..zijev..pa kavica..zijev..pa vecera u taču..zijev..pa po papire za suceljavanje kod kotromanovica..zijev..puno posla da nije normalo..škoro jel moze sutra suceljavanje..oko 22 taman se razbudim..zijev..
Škoro:tu..tu...tu
Zoki:hrrrr..puf...hrrrrrr..puf..hrrr
Škoro:Majke ti mile ovaj ludonja jos spava..sta bi da drzi koncerte ne bi se probudio do sudnjeg dana..halo zoki..budi se
Zoki:puf...hrrrr..zijev..ko je gospe ti...u ovo doba...
Škoro:ja sam medvjede..jos tri sata do suceljavanja..
Zoki:zijev..tri sata?..zijev...taman jos dvije cuke da odspavam..sta je ovim ljudima..umove bude tako rano...zijev...jos malo da prilegnem...moram se i razbuditi..zijev..pa kavica..zijev..pa vecera u taču..zijev..pa po papire za suceljavanje kod kotromanovica..zijev..puno posla da nije normalo..škoro jel moze sutra suceljavanje..oko 22 taman se razbudim..zijev..
Škoro:tu..tu...tu
2015-09-08
Koje jadno i patetično meketanje
https://www.youtube.com/watch?v=iKf4taWTOIE
Kmeee, kmee, kmeeee, kme, kme, kmeee, kmee, kmee, kmeeeeee
I sisata Kolinda je ZAKON za ovoga debila
https://www.youtube.com/watch?v=iKf4taWTOIE
Kmeee, kmee, kmeeee, kme, kme, kmeee, kmee, kmee, kmeeeeee
I sisata Kolinda je ZAKON za ovoga debila
2015-09-24
vuksadinare wrote:..a kak je spustio sulji...bolje biti muzicar i svasta nesto nego konobar ratnom zlocincu
s tim da je on osim što je muzičar i prof. dr. sc.
kolinda je isto obrazovana žena
a zoki je konjina
On je Prof Dr Kitomir mojmarcellus wrote:vuksadinare wrote:..a kak je spustio sulji...bolje biti muzicar i svasta nesto nego konobar ratnom zlocincu
s tim da je on osim što je muzičar i prof. dr. sc.
2015-09-24
Adem Vuchiqi:Halo,Kolinda jesi na vezi?
Koli:Da?
Adem Vuchiqi:A jesi...nego sta je bre onom vasem skori..mnogo me smori...
Adem Vuchiqi:ma jasta zeno..imam mnogo veoma mnogo drzavnickog posla..smara me Skoro...
Adem Vuchiqi:Uf..mnogo neki humoristican covek..neko kelnerstvo pomenuo vezano uz mene...
Adem Vuchiqi:Ne mozes d averujes..prosto neverovatno...kaze ja kelner Voji..gde je to cuo i video...
Adem Vuchiqi:Naravno da da..ja kelner..pa ja sam precednik pa ne mogu da kelnerisem..
Adem Vuchiqi:Tako mi Zvezde...i Delija..
Adem Vuchiqi:Ne verujes...
Adem Vuchiqi:Ne verujes...tako mi Dacica i Kosova ako lazem...
Adem Vuchiqi:Ovo mi mnogo sumnjivo...zasto bre stalno dadaces..
Koli:Cekam odgovore Plenkija da ti odgovorim..izborno je vrijeme pa pazim..
Adem Vuchiqi:A jesi...nego sta je bre onom vasem skori..mnogo me smori...
Adem Vuchiqi:ma jasta zeno..imam mnogo veoma mnogo drzavnickog posla..smara me Skoro...
Adem Vuchiqi:Uf..mnogo neki humoristican covek..neko kelnerstvo pomenuo vezano uz mene...
Adem Vuchiqi:Ne mozes d averujes..prosto neverovatno...kaze ja kelner Voji..gde je to cuo i video...
Adem Vuchiqi:Naravno da da..ja kelner..pa ja sam precednik pa ne mogu da kelnerisem..
Adem Vuchiqi:Tako mi Zvezde...i Delija..
Adem Vuchiqi:Ne verujes...
Adem Vuchiqi:Ne verujes...tako mi Dacica i Kosova ako lazem...
Adem Vuchiqi:Ovo mi mnogo sumnjivo...zasto bre stalno dadaces..
Koli:Cekam odgovore Plenkija da ti odgovorim..izborno je vrijeme pa pazim..
2015-09-08
nije baš neki izbor,opet nam nude da probiremo po škartu.
vili40-
2015-08-02
Građani Škoro i Zoki najprije moraju skupiti 10,000 podpisa da postanu uopće kandidati.
Sada su samo služe za novinarsku zabavu...
je bas ce skori biti tesko skupiti potpise..a za zokija jos nije sigurnoEroo wrote:Građani Škoro i Zoki najprije moraju skupiti 10,000 podpisa da postanu uopće kandidati.
2015-09-08
škori dovoljan jedna koncert i evo ti potpisa...
2015-09-08
od kad je zavirila u čašicu raspjevala se i kolinda,još da propjeva zoki i imamo bendvuksadinare wrote:škori dovoljan jedna koncert i evo ti potpisa...
vili40-
2015-08-02
cuo sam zokija..bolje ne...vili40 wrote:od kad je zavirila u čašicu raspjevala se i kolinda,još da propjeva zoki i imamo bendvuksadinare wrote:škori dovoljan jedna koncert i evo ti potpisa...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Skoro objavom kandidature matirao Koli,Zokija i Kolakusica
» Koli:'Di si Skoro bio 91'?
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu
» Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
» Koli:'Di si Skoro bio 91'?
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu