Sučeljavanje
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: Sučeljavanje
AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Kolinda je trijezna i koretkna, očito su odgovori pripremljeni i drži se scenarija.
Škoro izgubljen i bez karizme.
Kolakušić čak djeluje bolje od njega.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kolakušić je popušio izbore upravo, nije ga bilo nigdje.. Škoro može biti sretan ako uđe u drugi krug, mlitav.. evo ja sam ga isključio sada ima totalno ne-karizmatičan govor i stav za razliku od Pernara recimo ili Dalije ili one Peovićke ili čak Đapića, pa taj bi ga 1vs1 izdominira.. .
odmah sam prije par mjeseci rekao da je Škoro desna lignja, nama treba čisti desničar sa karizmom tipa Donald Trump, a ne neki lijevi centar lignja bez karizme Škoro koji se prodaje kao desnica..
do tada ja glasujem za Juričana
odmah sam prije par mjeseci rekao da je Škoro desna lignja, nama treba čisti desničar sa karizmom tipa Donald Trump, a ne neki lijevi centar lignja bez karizme Škoro koji se prodaje kao desnica..
Škorina karizma je karizma daske petice....
Znači daska, oplata.
Znači daska, oplata.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:nebudi kao ero, kako je on bolesno opsjednut kolindom, tako i ti nemožeš primiti kritiku za škoruvuksadinare wrote:Skoro je najjasniji..drugi cirkusanti...yoda peder
Vuk je u fazi da bi bio i gej za škoru...
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Kolakušić je popušio izbore upravo, nije ga bilo nigdje.. Škoro može biti sretan ako uđe u drugi krug, mlitav.. evo ja sam ga isključio sada ima totalno ne-karizmatičan govor i stav za razliku od Pernara recimo ili Dalije ili one Peovićke ili čak Đapića, pa taj bi ga 1vs1 izdominira.. .
Juričinj je fora.
2015-08-06
uostalom jedno pitanje o vojsci je kod mene napravilo tko ispada tko prolazi kod mene..nebitno je tu drzanje ovakvo onakvo i slicno
...na vojsci i migrantima...su prosli skoro,kovac,djapic,koli,babic...ovi svi drugi pali na ispitu..i to je to...zoki me posebno razocarao na migrantima..
...na vojsci i migrantima...su prosli skoro,kovac,djapic,koli,babic...ovi svi drugi pali na ispitu..i to je to...zoki me posebno razocarao na migrantima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Kolinda je trijezna i koretkna, očito su odgovori pripremljeni i drži se scenarija.
ukratko Kolinda je ispala čvršća od Škore , bez obzira što nisu se puno obraćali jedni drugome, jednostavno se dobro nosila sa napadima i školski je "preživjela"
Škoro nema karizmu.. pa da je desnica poslala Ružu Tomašević pa čak i muslimana Hasanbegovića ovi bi bolje prošli.. dominirali bi
skoro je prosao na migrantima i vojsci...i to je dovoljno...AssadNaPodmornici wrote:Kolakušić je popušio izbore upravo, nije ga bilo nigdje.. Škoro može biti sretan ako uđe u drugi krug, mlitav.. evo ja sam ga isključio sada ima totalno ne-karizmatičan govor i stav za razliku od Pernara recimo ili Dalije ili one Peovićke ili čak Đapića, pa taj bi ga 1vs1 izdominira.. .
2015-09-08
E sad zamisli ovakvog Škoru na Pantovčaku, vjerojatno bi presađivao voćke po bregima, tu i tamo jelenima bacio sijeno i kukuruz.
2015-08-06
sto je skoro krivo rekaoAssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
ukratko Kolinda je ispala čvršća od Škore , bez obzira što nisu se puno obraćali jedni drugome, jednostavno se dobro nosila sa napadima i školski je "preživjela"
Škoro nema karizmu.. pa da je desnica poslala Ružu Tomašević pa čak i muslimana Hasanbegovića ovi bi bolje prošli.. dominirali bi
2015-09-08
epikur37 wrote:E sad zamisli ovakvog Škoru na Pantovčaku, vjerojatno bi presađivao voćke po bregima, tu i tamo jelenima bacio sijeno i kukuruz.
Karizma perilice rublja
2018-04-10
pa gledaj cijeli forum je to isti.. osim debelog tijesta i ebenice i sore, oko imigranata imamo svi isti stav .. od kaje do cabbatha, mene, ere, vebera, epikura, hektora, tebe, svi smo tu za nož, žicu i strojnicuvuksadinare wrote:uostalom jedno pitanje o vojsci je kod mene napravilo tko ispada tko prolazi kod mene..nebitno je tu drzanje ovakvo onakvo i slicno
nekada su izbori ne program nego tko prezentira program
kako rekoh čak i Matija Babić i Index.yu su više puta pisali da je vlada Zokija najgora vlada u povjesti RH, pa ovaj as dok priča , priča sa karizmom i nitko mu ništa nemože...
Škoro zakurac, jebiga, tvoj kandidat nema karizmu.. mooožda osvoji izbore, možda ne, ali ono.. karizme nema.. desna lignja, desni josipović
vuksadinare wrote:sto je skoro krivo rekaoAssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Nije ništa ni rekao....
najmanje replika...nigdje stava
a opći dojam kao astenični Josipović
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo..
Snizila je totalno očekivanja tako da je ovaj školski nastup ispao jako dobar.
2018-04-10
nakon ovog vecerasnjeg prikaza skore mozes slobodno iskljucit brusilicu i namotat kabel , gotovo jevuksadinare wrote:uostalom jedno pitanje o vojsci je kod mene napravilo tko ispada tko prolazi kod mene..nebitno je tu drzanje ovakvo onakvo i slicno
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
epikur37 wrote:Nije ništa ni rekao....
najmanje replika...nigdje stava
a opći dojam kao astenični Josipović
Govori glasnije
haha
2018-04-10
Al ova žgoljava peovićka opasno grize na radničku frontu kapovića :D
ajde nek su i komunjare živnule
ajde nek su i komunjare živnule
Last edited by epikur37 on 17/12/2019, 23:52; edited 1 time in total
2015-08-06
Ništa alal mu je nastup uživo katastrofalan , mase ga percepiraju kao Ivu Josipovića al desne orijentacije.vuksadinare wrote:sto je skoro krivo rekaoAssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Jedini kandidat koji je imenom tj prezimenom spomenuo Komšića i preglasavanje Hrvata u BiH te pitanje granice sa Srbijom. Ipak kao kandidat desnice puno bolji od Kolinde.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ništa, pa najgore od svega ništa krivo niti đapić nije rekao, niti kolakušić, pa niti kolinda, ali škoro nema karizmu.vuksadinare wrote:sto je skoro krivo rekaoAssadNaPodmornici wrote:Kolinda se spasila upravo.. bia joj je pametan potez vratiti se ovdje.. jednostavno ona i Škoro se bore za glasove tkz te " desnice", (što su u stvarnosti ljevičari ali ok),Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Trump je zbog karizme totalno izdominira prvo 16drugih republikanaca , gdje jedan Jeb Bush (sin od G.BUsha) je u startu dobio 200milijuna $ od big businessa i ovaj ga je pokopa.. zatim je izdominira na USA izborima i medije, i deep state, i hillary i demokratsku stranku a i dio republikanaca koji su bili protiv njega.. i pobjedio..
Škoro.. meh.. smiri se.. ti si kao i ero
recimo epi i hektor su HDZovci ali su normalni i znaju normalno pričati o tome, ti i ero ste jedna strana iste medalje
meni dovoljno kad je skoro rekao da ce pomilovat mercepa i branitelje...ne treba vise...a vidim po mrezama debele pluseve zbog toga dobija..to je bilo to..citava desnica je sad uz skoru..pogotivo nakon napada yugo krastace peovicke
2015-09-08
evo ja i raymabus smo ti dali isti odgovor paralerno.. nismo čitali jedni drugoga.. isto će ti napisati i epi i hektor i bilo tko drugi.. mislim između škore i kolinde radije bih vidio škoru na vlasti, ali lik ima toliko lošu karizmu da nemogu glasovati za njega, nego za Juričana .. odoh sada leć
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 3 of 19