Sučeljavanje
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Sučeljavanje
ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Juričan je zakon
Škoro je jednostavno desna lignja , lik nema niti karizmu niti išta.. zamisli da ovako netko napadne Trumpa taj as bi ga pokopao jezikom, ovaj zakurac
gore se slažem sa debelimtijestom glede komentara kako se tko snalazi
moj glas ide za Juričana :)
Škoro neprimjetan za nekoga tko je 30 godina proveo na pozornici.
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Skoro je najjasniji..drugi cirkusanti...yoda peder
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
,..Skoroooooo kaziiiii miiiii...zastoooo mercepaaa
2015-09-08
nebudi kao ero, kako je on bolesno opsjednut kolindom, tako i ti nemožeš primiti kritiku za škoruvuksadinare wrote:Skoro je najjasniji..drugi cirkusanti...yoda peder
2018-06-14
,...ali jebeno mi je kako je skoro spustio protivkandidatima...'ja njih ne cujem'
2015-09-08
crvenkasti: ja sam Hrvat
vuksadinare: ja sam Hrvatina
vuksadinare: ja sam Hrvatina
crvenkasti-
2014-04-17
2018-06-14
ma skoro je gospodin za ove druge...razocarao me kolakusic...pokazao dosta ne znanja narocito na medjunarodnom planu...malo cobankast...zoki klasika...ja i ja..koli tremens...drugi nisu vrijedni spomena..jurican cirkusant...dalija dosadna..peovicka opsjednuta skorom i mercepom i jugomAssadNaPodmornici wrote:nebudi kao ero, kako je na bolesno opsjednut kolindom, pa tako i ja nemožeš primiti kritiku za škoruvuksadinare wrote:Skoro je najjasniji..drugi cirkusanti ... yoda peder
2015-09-08
imao je dobru kampanju preko mreze i kontroliranih izjava za javnost , prosjecan novinar s pravim pitanjima razbio bi ga na proste faktore liveHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Juričan je zakon
Škoro je jednostavno desna lignja , lik nema niti karizmu niti išta.. zamisli da ovako netko napadne Trumpa taj as bi ga pokopao jezikom, ovaj zakurac
milanovic u drugom krugu pojede za dorucak i izmedju dva zalogaja peovicki spusti s spanjolskom
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
inače nisam fan ovoga prasca đapića, dapače hejtam ga, ali da buden iskren on kao HDZov agent je totalno izdominirao Škoru
iman osjećaj da bi ga zoki rastavio na proste faktore, jednostavno Zoki ima i karizmu i jezik.. lik je kako index kaže, bio na čelu najgore vlade u povjesti RH a sve jedno laje i laje i uvjerljivo pričadebotoijusto wrote:imao je dobru kampanju preko mreze i kontroliranih izjava za javnost , prosjecan novinar s pravim pitanjima razbio bi ga na proste faktore liveHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Juričan je zakon
milanovic u drugom krugu pojede za dorucak i izmedju dva zalogaja peovicki spusti s spanjolskom
2018-06-14
cim se ti pucas...covjece jedini skoro je konkretno i kratko odgovarao..AssadNaPodmornici wrote:inače nisam fan ove prasca đapića, dapače hejtam ga, ali da buden iskren na kao HDZov agent je totalno izdominirao Škoru
2015-09-08
Sve je dobro šta nije glas za Milanovica i SDP i šta nije glas za Kolindu i briselski HDZ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
eto škoro ima karizmu trumpa kako ti tvrdiš, a kolinda je trijezna i nije na tabletama kako ero tvrdivuksadinare wrote:cim se ti pucas...covjece jedini skoro je konkretno i kratko odgovarao..AssadNaPodmornici wrote:inače nisam fan ove prasca đapića, dapače hejtam ga, ali da buden iskren na kao HDZov agent je totalno izdominirao Škoru
Ovako:
- Koli se malo rekuperala i vraća stav
- Milanović solidan
- Skromno izdanje Škore
- Da je ozbiljan kandidat možda bih za Đaponju, otresit je i dobri su mu stavovi
- Onaj Bandić simpatičan
- Peović ima potencijal radikalne ljevice
- Pernar je propao - nisam znao da je tako visok lik
- Onaj Kovač simpatičan ali on i njegovih dvije djece neka se drže svog posla
- Kolakušić totalni idiot
- Kao i Dalija orešković - idiotkinja
- Onaj prvi je okej za neku narodnu feštu
- Milanović solidan
- Skromno izdanje Škore
- Da je ozbiljan kandidat možda bih za Đaponju, otresit je i dobri su mu stavovi
- Onaj Bandić simpatičan
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ha,ha...skoro jednostavan i precizan...kakav milanovic...predsjednik je odlucen...'ja njih ne cujem'..kakvo spustanje...u ravni onoj kad je spustio sulji...'bolje pjevac svasta nesto nego kelner ratnom zlocincu"AssadNaPodmornici wrote:iman osjećaj da bi ga zoki rastavio na prosta faktore, jednostavno Zoki ima i karizmu na jeziku .. slično je kako kaže indeks, bio na čelu najgore vlade u povjesti RH a sve jedno laje i laje i uvjerljivo pričadebotoijusto wrote:Imao je dobru kampanju preko mreže i kontrolirane izjave za javnost, prosječni novinar s pravim pitanjima razbijanja bi ga na protestu faktore uživoHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Juričan je zakon
Škoro je jednostavno ispao lignja, nije imao ni karizmu ni išta .. zamisli da takav netko napadne Trumpa tajnu kao bi ga pokopao jezike, ovaj zakurac
gore se slaže sa debelimtijestom mišljenja kako je tko htio
Škoro neprimjetan za nekoga tko je 30 godina dokazao na pozornici.
milanovića u drugom krugu pojede za doručak i između dva dva zalogaja peovički šusti s spanjolskom
2015-09-08
epikur37 wrote:Ovako:
- Milanović solidan
- Skromno izdanje Škore
- Onaj Bandić simpatičan
dobar osvrt, osim da nebih nikada glasa za Đapića, i da mi je Kovač bzvz, a Pernar iako priča gluposti zna pričati i ima karizmu za razliku od .. Škore
kolakusic bas razocarenje..ne poznaje mnoge osnove politike..seljkastog ponasanja...epikur37 wrote:Ovako:
- Koli će se malo rekuperati i
vratiti stav - Milanović solidan
- Skromno izdanje Škore
- Da je ozbiljan kandidat možda bih za Đaponju, otresit će i ja dobiti svoj
čovjek - Onaj Bandić simpatičan
- Peović ima potencijalne radikalne ljevice
- Onaj Kovač simpatičan ali i na njegove dvije djece neka se drže svog posla
2015-09-08
ti si teska budalaAssadNaPodmornici wrote:epikur37 wrote:Ovako:
- Milanović solidan
- Skromno izdanje Škore
- Onaj Bandić simpatičan
dobar osvrt, osim da nebih nikada glasa za Đapića, i da mi je Kovač bzvz, a Pernar iako priča gluposti zna pričati i ima karizmu za razliku od .. Škore
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:ma ništa nema evo slušam ga, zakurac. čak i ovako natabletirana kolinda ima više energije i karizme, peovićka zna pričati, kao i pernar.. nemamo mi desnicu niti kandidata desnice, škoro je lignja jednostavno, desna lignja, kolinda na ljekovima..
Kolinda je trijezna i koretkna, očito su odgovori pripremljeni i drži se scenarija.
Škoro izgubljen i bez karizme.
Kolakušić čak djeluje bolje od njega.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 2 of 19