Sučeljavanje
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Sučeljavanje
kayin? :)£otk@ wrote:Hektorović wrote:Ni kod mene se doma to nikad nije slušalo
Za razliku od brojnih drugih ...
A i ti filmovi su bili takva seljačija
Ne bih znao, ali mogu pretpostaviti.
Kakav mozak može to svariti...
...Noor wrote:kayin? :)£otk@ wrote:Hektorović wrote:Ni kod mene se doma to nikad nije slušalo
Za razliku od brojnih drugih ...
A i ti filmovi su bili takva seljačija
Ne bih znao, ali mogu pretpostaviti.
Kakav mozak može to svariti...
T.- Posts : 17547
2014-04-14
znači komunjare steRayMabus wrote:Pita mene otac koja je ono najmanja. Ja kažem Katarina. Kaže on : ona je najbolja. Kažem ja daj njoj glas , bolje njoj nego Milanoviću. Eto on će za Katarinu. Jedan glas Milanoviću manje.Noor wrote:Vidi je kako je sitna ta crna mamba :)RayMabus wrote:Nula bodova. Zadnjih dana uvatila se ideoloških stvari a zanemarila radničku tematiku a upravo ta ideološka stavka kakvu ona agresivno zastupa ovdje nema širu podršku radničke klase.Noor wrote:Kako ova Peovićka roka po Škori
Nula bodova radikalna ljevica u Hrvatskoj.
immortal-
2014-04-16
...mortal wrote:znači komunjare steRayMabus wrote:Pita mene otac koja je ono najmanja. Ja kažem Katarina. Kaže on : ona je najbolja. Kažem ja daj njoj glas , bolje njoj nego Milanoviću. Eto on će za Katarinu. Jedan glas Milanoviću manje.Noor wrote:Vidi je kako je sitna ta crna mamba :)RayMabus wrote:Nula bodova. Zadnjih dana uvatila se ideoloških stvari a zanemarila radničku tematiku a upravo ta ideološka stavka kakvu ona agresivno zastupa ovdje nema širu podršku radničke klase.Noor wrote:Kako ova Peovićka roka po Škori
T.- Posts : 17547
2014-04-14
Ja ću za Škoru a on će za Peovičku. Bitno je da se ne glasa za stranke centra. Objasnija san ja to njemu da je bitno glasat protiv elite.mortal wrote:znači komunjare steRayMabus wrote:Pita mene otac koja je ono najmanja. Ja kažem Katarina. Kaže on : ona je najbolja. Kažem ja daj njoj glas , bolje njoj nego Milanoviću. Eto on će za Katarinu. Jedan glas Milanoviću manje.Noor wrote:Vidi je kako je sitna ta crna mamba :)RayMabus wrote:Nula bodova. Zadnjih dana uvatila se ideoloških stvari a zanemarila radničku tematiku a upravo ta ideološka stavka kakvu ona agresivno zastupa ovdje nema širu podršku radničke klase.Noor wrote:Kako ova Peovićka roka po Škori
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne zamaram se previše predsjedničkim izborima jer su oni po važnosti iza parlamentarnih , lokalnih i eu izbora. Ovdje je samo pitanje oće li Škoro u drugi krug da napravi potres unutar Hdz-a. Isto tako i koliko će dobit podrške tako da ja svakako u nedilju glasan za Škoru.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne zamaram se previše predsjedničkim izborima jer su oni po važnosti iza parlamentarnih , lokalnih i eu izbora. Ovdje je samo pitanje oće li Škoro u drugi krug da napravi potres unutar Hdz-a. Isto tako i koliko će dobit podrške tako da ja svakako u nedilju glasan za Škoru.
Hoće, napravit će ga...hehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
A vidit ćemo. Jednostavno se ne zamaran s time. U nedilju ću glasat a navečer su prve izlazne ankete pa šta bude bude.red wolf wrote:RayMabus wrote:Ne zamaram se previše predsjedničkim izborima jer su oni po važnosti iza parlamentarnih , lokalnih i eu izbora. Ovdje je samo pitanje oće li Škoro u drugi krug da napravi potres unutar Hdz-a. Isto tako i koliko će dobit podrške tako da ja svakako u nedilju glasan za Škoru.
Hoće, napravit će ga...hehehehehehehehehehehehehehe
2014-04-11
eto,sad još da nađem kako sam predvidio pobjedu Kolinde nad Milanovićem u drugom krugu.סמאל wrote:Milanović i Kolinda u drugi krug,od ovih ostalih još se jedino Đapić snalazi i vješto manevrira,ovi ostali žali bože vremena.
Toliko pompe oko tog Kolakušića,a večeras niti u jednom trenutku nije ni po čemu pokazao vrijednim glasa,Škoro desničarska verzija lignje Josipovića.
Kolinda kad je trijezna nije toliko loša,s tim da je vjerojatno imala šalabahter s pitanjima i naučen odgovorima.
Oreškovićka nekako djeluje neurotično,čak pijana Kolinda atraktivnija za gledanje od nje,dok ona iz radničke fronte kao da blago retardirana.
Zagorec mi onak simpatični prosti čovjek,dok najveće razočarenje upravo Škoro.Pa taj rahitični pjevač ne može onom Pernaru donijet vode a kamoli Milanoviću.
Milanović je za njih sviju klasa,dok mi je onaj Kovač totalno antipatičan i zamoran.
A Juričan ,jebo te,bilo bi šteta ako taj lik ne iskoristi svoj trolerski potencijal i podigne na neku veću razinu,primjerice za News Bar ili tak nešto.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 19 of 19