Predsjednički izbori
Page 29 of 33
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
debotoijusto wrote:Sovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I za razliku od mojih prijasnjih izjava da cu u slucaju prolaska Milanovica i Kitarovic ipak dati glas Kitarovicki ... mislim da ipak necu. Vrlo je izgledna moja apstinencija od drugog kruga.
Ne zbog ljutnje i ne znam cega (na ovim sam izborima bio najvise relax otkad izlazim na izbore) nego jednostavno ... pa jebote, tko joj pisao postizborni 'govor'?
Da ona kao predsjednica i kakti osoba s toliko politicki-diplomatskih utakmica u nogama ne moze odbaciti nesto sto je nazvrljano zbrda i zdola i sto tako neuvjerljivo zvuci i reci nesto bolje iz glave ... onda u kurac.
Jedino sto me moguce moze potjerati na drugi krug jest da me debili Beljak, Bernardic, Mrakaca Taritas i onaj drogeras iz Pule toliko svojim glupim izjavama uspiju iznervirati da iz cistog prkosa idem dati glas Kitarovicki. A ta mogucnost iznosi debelih 1%.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
znaci gotova je
Sto se mene tice 99% da. Ostali neka vagaju njima manje zlo.
Guest- Guest
Eto,dočekali smo vukovo plakanje i škrkutanje zubi zbog ispadanja Škore a za 14 dana vidit ćemo i reprizu u vidu Erinog kmečanja radi Kolinde.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa kaj nije kraljica stalno zagovarala regionalnu politiku i te spike?vuksadinare wrote:pa bas zbog pobrojanih glasat cu za kolindu...a i ne vjerujem bas zokiju...lisicje oci taj ima...ali ne zbog toga...nego vrlo los stav prema migrantima odnosno pozitivan za njih i prema pitanju hv-a,ne postuje granicu plus baljezganje o nekoj regionskoj politici..dakle zacepit cu nos i glasat za kolinduSovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I za razliku od mojih prijasnjih izjava da cu u slucaju prolaska Milanovica i Kitarovic ipak dati glas Kitarovicki ... mislim da ipak necu. Vrlo je izgledna moja apstinencija od drugog kruga.
Ne zbog ljutnje i ne znam cega (na ovim sam izborima bio najvise relax otkad izlazim na izbore) nego jednostavno ... pa jebote, tko joj pisao postizborni 'govor'?
Da ona kao predsjednica i kakti osoba s toliko politicki-diplomatskih utakmica u nogama ne moze odbaciti nesto sto je nazvrljano zbrda i zdola i sto tako neuvjerljivo zvuci i reci nesto bolje iz glave ... onda u kurac.
Jedino sto me moguce moze potjerati na drugi krug jest da me debili Beljak, Bernardic, Mrakaca Taritas i onaj drogeras iz Pule toliko svojim glupim izjavama uspiju iznervirati da iz cistog prkosa idem dati glas Kitarovicki. A ta mogucnost iznosi debelih 1%.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
čekamo objašnjenje.
tebe za škoru koji nije ušao u drugi krug, a potebi 100 odcto
i ere kako kraljica nije već u prvom krugu pobedila sa 143 odcto.
(bu opet tipkal kako je on to znao i kako je o tome pisao da jugoslavi, orači, mali, veliki, žuti, zeleni maznut će glasove)
2014-12-30
dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinda dobija...dječaci stranka ima ogromnu infrastrukturo...pokrivena je cijela RH izuzev liberalnih pripizdina na sjeverozapadu...sad nam se vraćaju odmetnici od Škore cijela desnica je ustala na noge...
ovo je velika bitka našeg doba!
u boj!
u boj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naravno da će Kolinda pobijediti u drugom krugu, ali je mogla već i u prvom.
Kome je trebao ovaj cirkus unutar obitelji? Glupost...
Kome je trebao ovaj cirkus unutar obitelji? Glupost...
U boj, u boj...epikur37 wrote:Kolinda dobija...dječaci stranka ima ogromnu infrastrukturo...pokrivena je cijela RH izuzev liberalnih pripizdina na sjeverozapadu...sad nam se vraćaju odmetnici od Škore cijela desnica je ustala na noge...
u boj!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tamo u sloveniji zbog tih visokih planina vlada manjak sunceve svijetlosti a to kod ljudi ponekad uzrokuje degenerativne promjene u mozgu,nije to zajebancija,jebiga neka ide u solarijum,mozda to bar malo pripomogneBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:on i pizzon imaju dosta toga zajednickog,samo razliciti amblemiveber wrote:nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:
Samo se vi lijepo družite.
stavovi mu se ne mijenjaju promjenom vlasti. teže mu je objasniti smart TV, novi, jer mu je njegov stariji prirasao srcu. malo se bunio na dijagonalu od 2 metra, ali sada mu je super.
ero je klasični sendvičar i vojnik partije. u jna je skužio što je topli krevet, tri obroka dnevno plus marende i od onda je vjerni pratitelj partije.
nema tu pomoći.
Isti sastojak, samo različiti proizvodjači sirovina za sendviče.
U ti sendvičarsku ekipu slobodbo uguraj vučka i čmarcelusa. Nema da pogrešiš...
vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
znate tko ce izdati ljevicu..?..upravo zoki ako postane predsjednik..kad uskoci u fotelju taman za njega spavajucu...frend plenki mu premijer...ajme...bice on vece razocarenje za ljevicu nego koli za desnicu...zivi bili pa vidjeli..nadam se da ne
2015-09-08
stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
vjerovatnije je da će milanović i da će se brojat svaki listić.
no u toj igri, milanović ne gubi nikaj. kitarović sve.
2014-12-30
ti se već osiguravaš kao i ero?vuksadinare wrote:znate tko ce izdati ljevicu..?..upravo zoki ako postane predsjednik..kad uskoci u fotelju taman za njega spavajucu...frend plenki mu premijer...ajme...bice on vece razocarenje za ljevicu nego koli za desnicu...zivi bili pa vidjeli..nadam se da ne
ako bu, pa da sam uz njega.
2014-12-30
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
...epi je tu u pravu odigrat ce infrastruktura..drugo...onaj tko je dao glas škori taj sigurno nece dati zokiju uostalom to je i ruža rekla...
2015-09-08
ne..nego sam zokija elimiro odmah u pocetku...presudile su tri stvari koje je rekao...a te stvari su meni itekako vazne...koli mi nije favorit isto..ali kad vec moram birati biram koli upravo zbog te tri stvari..veber wrote:ti se već osiguravaš kao i ero?vuksadinare wrote:znate tko ce izdati ljevicu..?..upravo zoki ako postane predsjednik..kad uskoci u fotelju taman za njega spavajucu...frend plenki mu premijer...ajme...bice on vece razocarenje za ljevicu nego koli za desnicu...zivi bili pa vidjeli..nadam se da ne
ako bu, pa da sam uz njega.
2015-09-08
marcellus wrote:kolinda dobiva izbore, hdz ih gubi
Pomalo, ajte prvo napravite stranku..pa razmišljajte o izborima :p
2015-08-06
To je u redu (jesi li siguran?), ali meni nije jasno kome je trebao drugi krug? Potpuni promašaj tkzv. desnice.marcellus wrote:kolinda dobiva izbore, hdz ih gubi
2016-07-22
vuksadinare wrote:...epi je tu u pravu
...epi je uvijek u pravu
2015-08-06
veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
vjerovatnije je da će milanović i da će se brojat svaki listić.
no u toj igri, milanović ne gubi nikaj. kitarović sve.
Jaka muda.vuksadinare wrote:...epi je tu u pravu odigrat ce infrastruktura..drugo...onaj tko je dao glas škori taj sigurno nece dati zokiju uostalom to je i ruža rekla...
2016-07-22
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 29 of 33